Cilt Bakımı Ürünleri Bitki bölümü okudum cilt ile ilgili bildiklerimi sizinle paylaşabilirim :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ewed dogrudur cildine herhangibi bi zarari dokunmaz dogal sonucta ayrica arpanin icine birazda yas maya kullanirsan daha iyi sonuc alirsin cilt beyazlatmak icin patetesi rendeleyip yucune suyunu sur

bilemiyorum o deliklerii

siyah noktalar için etkili bir formül verebilir misin canım? benim özellikle burnumun üstünde bir sürü siyah nokta var. garnierin 3ü 1 arada peelingini kullanıyorum, sonra tonikliyorum ama bana mısın demiyor maalesef

COK ONCE BU SITEDE okumustum gercektende ise yariyor burnuna sir agda sur cek ayni tuylu yerlerdeki uygulama gibi super olacak:)

tatlım merhaba :) bende birşeyler sorcam benim cildim çok soyuluyor bugun bayo yapıyım banyoda yuzumu ovustururken kalıp kalıp soyuluyo yuzum ama soyulunca rahatlıyor cunku banyodan sonra mesela 2 gun sonra yüzümün üstünde 3 kat deri gelmiş gibi oluyo bi elimi sursem burun cevreme yanagıma nere gelırse aklına hemen soyuluyo majyaj yapamıyorum kalıp kalıp deri var hep banyo yapıyorum gitsin diye varmı buna bı care bıldıgın

cildin soyulduguna gore kuru olmalu coook coooooook kuru bir cildin var ise bence vazelin sur yuzunee dustan once ama sonra dustayken yuzunu kesele dustan cikinca yine bir nemlendiricini sur

merhaba cnm :) bi sorum daha olucak benim yüzümüze uyguladığımız papatya yağını kaç günde bir uygulamamız gerekiyo ? her gün uygulanınca bi zararı olur mu cilde ?

teşekkürler cevabınız için :)

mrb bnm birkaç sorum olcktı 1. si saçlarımn yumuşak ve prlak olması içn ne ypablrm
2. si saçlarmın ve krpklermn uzaması için ne yapablrm
3. sü göğüslerm hç yok deneck kdr kçk ne yapablrm
4.dişlrimn bembeyaz olması için ne ypablrm
umarım bunlara yarayacak ,etki edeck bitki ve yağlar vardır sabrszlıkla bklyorum cvbınızı eğer önceden bunlara bnzer bişiler yazdıysanız kusura bakmayın sayfaları gzcek vaktim yok şuan ama bilgi alablrsm iii olr
(amma çok soru srdm ha aklıma glnce gene sorucam

mrb bnm birkaç sorum olcktı 1. si saçlarımn yumuşak ve prlak olması içn ne ypablrm
2. si saçlarmın ve krpklermn uzaması için ne yapablrm
3. sü göğüslerm hç yok deneck kdr kçk ne yapablrm
4.dişlrimn bembeyaz olması için ne ypablrm
umarım bunlara yarayacak ,etki edeck bitki ve yağlar vardır sabrszlıkla bklyorum cvbınızı eğer önceden bunlara bnzer bişiler yazdıysanız kusura bakmayın sayfaları gzcek vaktim yok şuan ama bilgi alablrsm iii olr
amma çok soru srdm ha aklıma glnce gene sorucam

Merhaba. Hodan Yağı ile ilgili fikrini alabilir miyim?

Cilt için: Üzüm çekirdeği yağı + Buğday yağı kullanmaya başlıyorum. Yorumuna göre hodan eklemeyi düşünüyorum

(Arkdaşalar bu arada TÜRKÇE'mize sahip çıkıp harf eksiltmeyelim ve elimizden geldiğince yazım kurallarına uymalıyız diye düşünüyorum! Saygılar.)

bütün bu cilt e sürülen şeyler cildin orta tabakasına geçmedikçe etkisi çok azdır... o yüzden ben DERMA-ROLLER la kullanmaya karar verdim bu karşımları... ve bu kadar şeyle uğraşacağınıza benev in amino asitli mükemmmel bir yüz serumu var ... bir tane ürün kullananın kaliteli kullanın.. önümüze gelen her bitkiyi yüzümüze sürmekle birşey olmaz... cildin alt tabakasına geçmedikçe..:) sevgiler...

ya cnm bende bısey sormak ıstıyorum
karma cılt tıpım var
yogut +karbonat maskesı lekelere ıyı gelıyomus dıy eonu kullndım bı bucuk aydır ama bıraksam mı devammı etsem bılemıyorum ??
hınt yaını kasımı cıkarsın dıye surdum seyrek ve acık renklı kırpıklerım var sıvılkce yaptı bıraktım baska tavsıyen varmı ?
bırde cnm maden suyu lımon sarımsak maskesını deneyım dıyorum sence denemelıym??
sen bana neler onerırısın cnm hassas bı cıldım var beyaz tenlıyım cıldım bebek gıbıolsun ıstıyorum :2::2::2::2:yardımını cok ıhıtyacım var denme tahtası gıbı oldum doktora gıdıcem aslında cok ızlerım yok ama beyaz tenlı oldugum ıcın cok rahatsız oluyorum alnımda ve cenemde ızlerım var cnm
kolay evde uygulanabılcek kesın cozum ısıtoyrum artık :2::2::2::2::2:

yazdıkların gerçekten çok faydalı bilgiler.herkese cevap vermeye çalışmanda çok güzel.hem tebrik ederim hem de teşekkür:)aslında adet düzensizliğine iyi gelen ve adet söktürücü doğal bir yöntem,bitki,çay...vs var mı diye bakarken rastladım yazına.takılıp kaldım.hepsini okudum.sivilce çözümlerini kızımda deneyeceğim hemen.kendi sorunumu unuttum bu arada tabii:))bana önerebileceğin herhangi bir bitki var mı.yardımcı olursan sevinirim.

cnm aynı sorun ( adet duzensızlıgı ve sıddetlıagrıları ) bende de vardı cevap vermek ıstedım k.bakma cnm cunku cok ıyı bı bıtkı cayı var emını m bı cok paylasımda da gormussun herkese de onerırım hayıt tohumu al ıc her gun ınan agrı falan kalmıcak yanı ben okulda bı ara hasta olmusum da fark etmedım eve gelınce farkettım dusun yanı hıc agrı magrı yok her gun ıcerım ben

Merhaba canım bir kaç şey soracağım cevaplarsan çok sevinirim.
Saçlarım kıvırcık ve çok dökülüyor. Dökülmesini nasıl azaltabilirim? Ve kıvırcık olduğundan kabarıyor bazen ona da bir formül bulabilir miyiz?
Ve göğüslerimin biraz daha dolgunlaşmasını istiyorum,önerebileceğin birşey var mı?
Şimdiden sağol.

adet sancım hiç aklıma gelmemişti bak:)iyi ki yazmışsın.sağol.zaten geç oluyor hem de pek düzenli değil bu en azından sancımı alır.işten eve döndüğümü bilirim sancı yüzünden.bir de nasıl kullanacağımı yazarsan memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…