bişey sorabilir miyim bir yerden duymuştum arpa ununu hamur haline getirip yüze maske yapıyormuşsun 2 saat bekletip yıkayınca yüzdeki lekeler yok oluyormuş doğru olabilir mi? yüzü beyazlatır mı veya leke dışındaki yerlere zararı olur mu ?:44:
Paylaşmış olduğun tüm Bilgilerini zevkle okudum.Bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim..benim sorunum sol yanağımda silivceden kalma çukurluk var.2 tane iğne deliği gibi beni çok rahatsız ediyor.kulanmadığım ürün kalmadı..Bu konuda bana bir tavsiyede bulunursan çok ama çok sevinirim...Teşekkür ederim..
siyah noktalar için etkili bir formül verebilir misin canım? benim özellikle burnumun üstünde bir sürü siyah nokta var. garnierin 3ü 1 arada peelingini kullanıyorum, sonra tonikliyorum ama bana mısın demiyor maalesef
daha onceki yazdiklarim gibi sanada onu tacsiye edicem buz kalibina soda veya biberiye bitkisini al onu demle suyunu buz\kalibina dok hergun birtanesini yuzunde gezdir
tatlım merhaba :) bende birşeyler sorcambenim cildim çok soyuluyor bugun bayo yapıyım banyoda yuzumu ovustururken kalıp kalıp soyuluyo yuzum ama soyulunca rahatlıyor cunku banyodan sonra mesela 2 gun sonra yüzümün üstünde 3 kat deri gelmiş gibi oluyo bi elimi sursem burun cevreme yanagıma nere gelırse aklına hemen soyuluyo majyaj yapamıyorum kalıp kalıp deri var hep banyo yapıyorum gitsin diye varmı buna bı care bıldıgın
merhaba cnm :) bi sorum daha olucak benim yüzümüze uyguladığımız papatya yağını kaç günde bir uygulamamız gerekiyo ? her gün uygulanınca bi zararı olur mu cilde ?
dermaroller a internetten baktim herhangibi bi bilgim yoktu ama islevi su sanirim bence mantikli yuzde.Hergun uygularsan oradaki dolasimi artiracagindan ise yarayabilir kirisiklikta sarkmada felan...kullana bilecegin yaglar bugday yagi e vitamini olabilir bugday yagi bugday ygi hucre yeniler yara yanik izlerine gunes lekesine iyi gelir
Merhaba kizlar tibbi ve aromatik bitkiler bolumu okudum bilmeyenler icin kisaca hani sabah programina cikan bitkiciler farya iste o bolumu okudum size yasadigim bir tecrubeyi anlatmak istiyorum ozellikle sivilce ve sivilce lekesi hususunda...
Universidedeki oda arkadasimin yuzu yagli ve sivilceli idi buna bagli olarak lekeleride vardi tabi...Ben de okulda ogrendigim bilgilere dayanarak arkadasima bir sey yaptim ve iyi geldi...Yaptigim sey suydu;okudugumuz yer sahillik bir yer oldugu icin biberiye bol bol yetisiyordu parkta bahcelerde arkadasimla bu biberiyeleri ciceklenme doneminde(Mayis)ayinda topladik guzelcene yikadim sirkeli suda beklettim daha sonra bol suda duruladim demleme yontemi ile (cay gibi) demledim daha sonra sogumaya biraktim bunu buz kaliplarina koyup dondurduk her gun 1 buzú alip yuzunde gezdirdi okadar iyi geldikiii cildi harika olduuu
(bitkisel yontemlerin etkisini 2 haftada gorebilirsiniz ancak) 2-3 hafta yapti farkedenler oldu cildindeki degisimi inanilmazdi denenmis test edilmistir boylelikle buda benim ILK TEDAVIM OLDU:)
Baska sormak istedig\kleriniz varsa bildigim kadariyla en dogru sekilde bilgilendirmek isterim sizi sevgileeeer...:26:
yazdıkların gerçekten çok faydalı bilgiler.herkese cevap vermeye çalışmanda çok güzel.hem tebrik ederim hem de teşekkür:)aslında adet düzensizliğine iyi gelen ve adet söktürücü doğal bir yöntem,bitki,çay...vs var mı diye bakarken rastladım yazına.takılıp kaldım.hepsini okudum.sivilce çözümlerini kızımda deneyeceğim hemen.kendi sorunumu unuttum bu arada tabii:))bana önerebileceğin herhangi bir bitki var mı.yardımcı olursan sevinirim.
cnm aynı sorun ( adet duzensızlıgı ve sıddetlıagrıları ) bende de vardı cevap vermek ıstedım k.bakma cnm cunku cok ıyı bı bıtkı cayı var emını m bı cok paylasımda da gormussun herkese de onerırım hayıt tohumu al ıc her gun ınan agrı falan kalmıcak yanı ben okulda bı ara hasta olmusum da fark etmedım eve gelınce farkettım dusun yanı hıc agrı magrı yok her gun ıcerım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?