1. sorunun cevabi maleseeeeeeeeeeeeef maleseeeeeeeeeeef turkiyede aktarlarda satilan yaklarin cogu sahte hatta bir hocamiza sormustum %80 demisti bilmem ne kadari dogru ama bende aktara gittigimde gercektende sahtelikleri gorebiliyorum tatlim nasilmi hemn anlatiyim mesela bir bitki yagni felan zeytin yagina karistiriyorlar azicik esas almamiz gereken yag gerizsi zeytin yagi iste boyle sahtelikler var mesela tarcin yagi icine tarcin kokusunu koyuyyo yag zeytin yagi yani malesef katakulliler var ewet,,,bence Karden iyi bence yinede daha iyileri vardir ama karden su an aktarlarda satilan iyi yaglar arasinda
2. soruna gelince agdami yapiyorsun permatikmi epilady mi kullaniyorsun bu konuda soyle biliyorum agda o bolgeyi karartirmis lazer epilasyon yapan bir bayan soylemisti rengini acmak icin ise biraz can yakici ama uygulamadan sonra agda vs sonra limon sur:) hem seyrek cikar killarin hemde renk konusunda iyi gelecegini dusunuyorum:)
dersimm canim ondelikle gozenek genellikle yagli ciltlerde gorulen bir olaydir bunun icin asidik degeri yuksek olan limonu yogurtla karistir sur maske olarak...meselaaa domatesin suyuda asiditir....bir baska sey ise sende arkadasima yaptigm biberiyeli buz uygulamasini yapabilirsin ayriyetten ozellikleeeeeeeeeeeeeeeeee soda soda cilde cok iyi geliyor sikilastiriyor canim onu ayni sekilde buz kalibina dok ve yuzune aksam tv izlerken yuzunde gezdir.tonik kullaniyorsan veya kullanmiyorsan bir marka onericem bilenler biler rosense nin gul suyu var aktarlarda eczanelerde bulabilirsin onu tonik olarak yatmadan uygulaya bilirsin ama en onemli seyyyyy CILDINI TEMIZ TUT!!! aksamlari yatmadan yika sey yapabilirsin yuzunu soka ugrat hiihihih biraz komik oldu cumlem ama yuzunu ilk olarak sicak daha sonra soguk su ile yika soklansin cildin boylelikleee cilt kedini toparlar
sagol kuzum sen burdan sakın gıtme bılen bırıne sormak gıbısı yok valla netten yagları sıparıs verdım bakalım ıns uykumu duzenler
ilknurcumm ne zamandır uğrayamıyordum buraya annemin aldığı kremlerden bahsetmiştimo kadar paraya yazık kullanıyım işe yarar diye düşünerek kullandım ve sonucunda yüzüm fena halde tabi işe yaradığı noktalarda var bu bir gerçek yadsınamaz :).. neyse ben konuya geliyim tekrar hayatımda hiç çıkmadığı kadar çok sivilce çıktı ,kızarıklıklar oluştu belli belirsiz olan lekelerimin rengi koyulaştı ne yapabilirim ben en kısa zamanda bu kızarıklıkları yok edecek sayfalara da göz atamadım daha önce soran oldu mu bilmiyorum ama cevapladıysan eğer kusura bakma yorcam seni ama bi önerin varsa inan çok sevinirim..
merhaba ilknury.benimde sırtımda ve omuzlarımda güneş lekeleri var.bikaç sene önce çok yanmıştım farkında olmadan o yüzden oluştu.bunun için yapabileeğim birşeyler varmı??yardımcı olursan sevinirim
merhaba, ya dermaroller hakkında bi bilginiz var mı? eğer bilgin varsa aleti kullandıktan sonra ne sürmemizi önerirsin e vitamini gerekiyormuş ama ne gibi mesela???şimdiden teşekkürler
baştan sona tüm cevapları okudum gerçekten faydalı bilgiler hepsi de doğal ve kolay yapılabilir tarifler
çoğunu not aldım
benim sorum şu cildimde sivilce falan yok pek çıkmaz da ama beyaz şeyler çıkıyo bazen geçiyo ama genelde azda olsa var
nasıl geçirebilirim
bi de pütürlü biraz şöyle kaymak gibi olsun istiyorum ama cilt tipimde karma heryere aynı uygulamayı yapamıyorum
gün boyu makyaj yüzümde kaldığından fondoten kullanmıyorum allık far eyeliner rimel kullanıyorum sadece
akşam eve gittiğimde yüzümü yıkıyorum sonra olay in ürünleri var onlarla (tonik ve temizleme sütü) cildimi temizliyorum
en son da gece kremi sürüp yatıyorum
2 haftada 1 garnier maske yapıyorum bunun dışında da bi bakım yapmıyorum
bunları neden anlattığıma gelince cildimden memnun değilim ve nerde yanlış yaptığımı veya eksik yaptığımı öğrenmek için detaylı yazdım
şimdiden teşekkür ederim şöyle kaymak gibi bi cilde sahip olmak dileğiyle
ilknurcun önceden yaznıştım buraya.limonlu sodayı denedim 2 haftadır .gözeneklerimde ve sivilce lekelerimde ciddi azalma var.ama biberiyeyi denemedim.hani 2 hafta kullanın diyordun ya.şimd sodayı bırakıp biberiyeye geçicem dönüşümlü kullanıcam.çok saol verdiğin bilgiler için
mrb.dudak etrafındaki,üstündeki,derin ve hafif çizgiler için bir formül varmı?tşk.
annem benim cildim sarktı bitkisel bir çözüm pls.gözaltım kırışık.[/Q
Cilt sikilasmasi icin buz kalibina elmasirkesi ve sodayi karistirarak dokun hergun bir buz parcasini yuzunuzde gezdirin sonra bir bugday yagi edinin bu buzu yuzunuzde gezdirdikten sonra solasim hizlaiyorr canlaniyor taaaaaaaaam buz bittikten sonra bugdaay yagi ile kirisiklarin ustunden masaj yapin elinizle bugday yagi ile umarim ise yarar:)
dustan sonra son durulama suyunuzun icerisine maydonozu demleyip suzun elde ettiginiz suyu koyun o durulama suyunun icine daha sonra son durulanirken saciizdan dokun hem saclariniza iyi gelir hemde sivilcelerinize :)peki sırtta çıkan sivilceler için ne yapmamız gerekli
Kırmızı sivilce izleri için bi önerin var mı ?
canım limonu yüzdeki tüyleri aldıktan sonrada uygulanabiliyor mu? birde ben makyajdan sonra yüzümü sabunla yıkıyorum..ne bilim sabun kullanmayınca temizleeceğini düşünmüyorum:) sabun kullanmayın diyorlar ama napimmakyajdan cildimi temizlememk için ne yapabilirm? sabun kullanmayayım mı? hangi cilt temizleyicileir önerebilirsin bana.. yada bitkisel olarak önerebileceğin bi tarif var mı? öptm
aynen ben de cilt temizlemek için bitkisel ürün arıyorum ? Fakat tüylenme yapmayacak bir formül olmalı..
gözenekler yaglı çiltlerde açılıyorsa bana neler oluyoryüzüm çok kuru aylar önce bir temizleme jeli kullandım hala etkisinden kurtulamadım yüzümdeki kuruluk neden geçmiyor ?
sabun kullan benim cildim normal bazen kuruyan bir cilt ben sabun kullaniyorum bence sabun kullan ama sonrasida kremle cildini destekle sabun cildi kurutuyor birde sabun demisken aktarlarda ve sogal urunler satilan yerlerde zeytin yagli sabun var ondan kullan ben ondan kullanirim hep... Limon icin diger yerlere uygulayabilirsin ama yuz icin birsey diyemiycem aslinda bence bir zarari olmaz ama yinede bilemiyorum :26: yuz temizlemek icin bir maske soyleyim peeling seklinde bi yumurta akinin icine 1 yemek kasigi sekeri at karistir sora onu yuzune parmak uclarinla al sur dairesel sonra yuzunde 15 dakika kadar yuzunde mimik yapamayacak kivamda kuruyana kadar kalsin sonra ilk olarak ilk daha sonra soguk su ile yuzunu yika super bir seeeeeeeeey olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?