Cilt Bakımı Ürünleri Bitki bölümü okudum cilt ile ilgili bildiklerimi sizinle paylaşabilirim :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

canım limonu yüzdeki tüyleri aldıktan sonrada uygulanabiliyor mu? birde ben makyajdan sonra yüzümü sabunla yıkıyorum..ne bilim sabun kullanmayınca temizleeceğini düşünmüyorum:) sabun kullanmayın diyorlar ama napim makyajdan cildimi temizlememk için ne yapabilirm? sabun kullanmayayım mı? hangi cilt temizleyicileir önerebilirsin bana.. yada bitkisel olarak önerebileceğin bi tarif var mı? öptm

aynen ben de cilt temizlemek için bitkisel ürün arıyorum ? Fakat tüylenme yapmayacak bir formül olmalı..

Son düzenleme:

gözenekler yaglı çiltlerde açılıyorsa bana neler oluyoryüzüm çok kuru aylar önce bir temizleme jeli kullandım hala etkisinden kurtulamadım yüzümdeki kuruluk neden geçmiyor ?

Sicilcelerin icin sivilce olan cikn yerlerine sadece sabunla kurutabilirasin sivilcelerini yuzunu sabunla yika kizariklik icin ise papatya al aktardan onu demle yuzue uygula hem lekeleri azaltir hemde kizarikligi

gunes lekelerine iyi gelen yag papatya yagidir aktarlarda bulabilirsin :) bu yagdan pamuga dok pamuguda azicik su ile islat yagi seyreltmek icin cunku cok kuvvetli bir yag suyla seyrelt surtina uygula ins isine yarar

merhaba, ya dermaroller hakkında bi bilginiz var mı? eğer bilgin varsa aleti kullandıktan sonra ne sürmemizi önerirsin e vitamini gerekiyormuş ama ne gibi mesela???şimdiden teşekkürler

dermaroller a internetten baktim herhangibi bi bilgim yoktu ama islevi su sanirim bence mantikli yuzde.Hergun uygularsan oradaki dolasimi artiracagindan ise yarayabilir kirisiklikta sarkmada felan...kullana bilecegin yaglar bugday yagi e vitamini olabilir bugday yagi bugday ygi hucre yeniler yara yanik izlerine gunes lekesine iyi gelir

:) cildimde beyaz seyler cikiyor demissin bendede olmustu hint yagi kullaniyordum kirpiklerim icin bademyagiyla karistirip gece yarmadan suruyordum sabahta yuzumu yikiyordum bir kac hafta sonra goz altlarimdaki beyaz kucuk seyler buyumeye basladi onu farkettim yani o kullandigim yaglari nekadar yikasamda goz cevremde o beyaz noktalari cogaltti bu beyaz seylerin yaglarla alah\kasi var bence yag bazli urunlerden kacin yogun olanlarindan yani:) puturlu olmasina gelince peeling yapiyorumusun?Bunu yazmamissin bence cildin kaymak gibi olmasindaki birinci onemli sey cildinin temizlenmesi aktardan kucuk olanlarindan yuz icin olani yani kabak lifi al onu dusta haftada bir ilik si ile islat yuzunde dairesel hareketlerle peeling yap kimyasal madde kullanma ne kdar dogal okadar iyi bu peelengi yaptigin gun dustan cikar cikmaz yuzune iyi bir nemlendirici sur yuzunun ust derisi gittigi icin yuzun korumasiz kalir o yuzden yuzune nemlendiricini sur bukadarr...

rica ederim inss dahada cok iyilesme olur sevindim iyi gelmesine:)

mrb.dudak etrafındaki,üstündeki,derin ve hafif çizgiler için bir formül varmı?tşk.

bugday yagini oneririm bunu hergun yatmadan yuzunuzde olan kirisik olan yerlere daileresel masaj yaparak uygularsaniz iyi gelecegini dusunuyorum ama 2-3 hafta boyunca duzenli yapmak sarti ile

peki sırtta çıkan sivilceler için ne yapmamız gerekli
dustan sonra son durulama suyunuzun icerisine maydonozu demleyip suzun elde ettiginiz suyu koyun o durulama suyunun icine daha sonra son durulanirken saciizdan dokun hem saclariniza iyi gelir hemde sivilcelerinize :)

sabun kullan benim cildim normal bazen kuruyan bir cilt ben sabun kullaniyorum bence sabun kullan ama sonrasida kremle cildini destekle sabun cildi kurutuyor birde sabun demisken aktarlarda ve sogal urunler satilan yerlerde zeytin yagli sabun var ondan kullan ben ondan kullanirim hep... Limon icin diger yerlere uygulayabilirsin ama yuz icin birsey diyemiycem aslinda bence bir zarari olmaz ama yinede bilemiyorum :26: yuz temizlemek icin bir maske soyleyim peeling seklinde bi yumurta akinin icine 1 yemek kasigi sekeri at karistir sora onu yuzune parmak uclarinla al sur dairesel sonra yuzunde 15 dakika kadar yuzunde mimik yapamayacak kivamda kuruyana kadar kalsin sonra ilk olarak ilk daha sonra soguk su ile yuzunu yika super bir seeeeeeeeey olacak

aynen ben de cilt temizlemek için bitkisel ürün arıyorum ? Fakat tüylenme yapmayacak bir formül olmalı..

yuz temizlemek icin bir maske soyleyim peeling seklinde bi yumurta akinin icine 1 yemek kasigi sekeri at karistir sora onu yuzune parmak uclarinla al sur dairesel sonra yuzunde 15 dakika kadar yuzunde mimik yapamayacak kivamda kuruyana kadar kalsin sonra ilk olarak ilk daha sonra soguk su ile yuzunu yika super bir seeeeeeeeey olacak tuylenme yapicagini sanmiyorum

gözenekler yaglı çiltlerde açılıyorsa bana neler oluyoryüzüm çok kuru aylar önce bir temizleme jeli kullandım hala etkisinden kurtulamadım yüzümdeki kuruluk neden geçmiyor ?

kuruluga iyi gelen sey iyi bir nemlendiricin olmali baharatli yiyecekler tuket yaglandiri cildini baharatlar genc tutar insani...Gul suyu kullanabilirsin kkuruluk icin

sağol tatlım tesekkürler

buarada benim cildim karma:2: yüz için hangi kremi önerirsiniz kızlar

bişey sorabilir miyim bir yerden duymuştum arpa ununu hamur haline getirip yüze maske yapıyormuşsun 2 saat bekletip yıkayınca yüzdeki lekeler yok oluyormuş doğru olabilir mi? yüzü beyazlatır mı veya leke dışındaki yerlere zararı olur mu ?:44:

Paylaşmış olduğun tüm Bilgilerini zevkle okudum.Bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim..benim sorunum sol yanağımda silivceden kalma çukurluk var.2 tane iğne deliği gibi beni çok rahatsız ediyor.kulanmadığım ürün kalmadı..Bu konuda bana bir tavsiyede bulunursan çok ama çok sevinirim...Teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…