Cilt Bakımı Ürünleri Bitki bölümü okudum cilt ile ilgili bildiklerimi sizinle paylaşabilirim :)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
sevdim ben burayı bilene sormak iyi hissettirir insana kendini. sivilce lekeleriyle ilgili tarifini deniycem. şuan da evde hazırda maydanoz var ilk onla deniyim 2 hafta sonra ara verip biberiyeyle denerim artık. gerçi şükür fazla lekem yok 3 4 tane belirli yerlerde ama onlarda olmasa daha iyi olur hani .

anem anem anem ne cevherler varmıs aramızda cok tesekkurler boyle bı konu actıgın ıcın umarım bana da fyadalı metotlar onerebılırısn hemoroıde cozumun var mı kardeeeeeeeessss

hiiiiiiiiiim hemoroid kabiz oldugun icin olusmustur muhtemelen oncelikle sei kabiz yapan seyleri ortadan kaldir cayi ekmegi kolayi asitli icecekleri daha sonra yemeklerden once keten tohumu al egutulmemis olsun onu yemeklerde once 1 tatli kasigi cigne cooooooook cugneeee uzerine 2 bardak ilik su ic hem tok tutsun zayifla hemde hemoroitten kurtul ayrica yemeklerden once zeytin yagi ici daf olsun 1 tatli kasigi oda iyi gelir distan kanama agri vs icin se ebegumeci otunu bilirsin onu al lhasla lapa yap sicakken tenini yakmayacak sekilde sicakken bir beze sur bolcaaaaa iccamasirina pet gibi koy biraz yaksin sicakligi o tum hem rahim hem de basur olan popo kisminizdaki iltahaplari soker agriyi dindirir ayni seyi mayis aylarinda yetisen sinirli ot var onunlada yapabilirsin canim ayriyetten ebe gumecinin cayida basura faydalidir optum

canimmmmmm oncelikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yatak odana lavanta ve melisanin yagini bir cam kaba bosalt iyice karistir bulundugun odaya koy hem guzel koksun hem sinirlerin yatissinn hem dinlendirsin cunku sedadif etkisi var yani dinlendirici uyku getirici ozelligi var bunlari yaaaap dene ins ise yarar ben derim ki cooooook guvendigin bir aktar varsa ondan al bu yaglari cunku bu yaglar diger yaglara gore biraz pahali oldugu icin sahtesini alma guvenilir birsey olsun ki fayda etsin gelelim icten cozume bebegim var diyorsun ben emzirme doneminde bitkisel cay icilmemesi taraftariyim onu soyleyim bastan neyse lavanta ve papatya cayi uyku getiricidir optum:2:

kantaron cok onemli muazzam bir bitki,,,cayini ic cildin guzellesir mide hastaliklarina iyi gelir sodayi da dene derim birde guvenilir bir markadan gul suyu al onu yuzune tonik olarak kullan bal gulsuyu ve yogurtla maske yap haftada 1 sikilassin gozenekler canim

:) hepsi degil ama cogu saticilar ticari amac icin olmayan seyleri bile soyleyip urun satiyorlar guvenmemek lazim oyle herkeze insan kendi cildini taniyip ona gore bilebilir aslinda neye ihtiyaci var diye,,,Iyiki paylasmissin mutlu oldum,,,

oncelikle egri oturup dogru konusalim selulite %100 cozum yok bunu bil,,,,TUZDAN uzak dur,, Maydonoz selulite iyi gelir odem atar maydanozu demle caay gibi ic her gun 2-3 bardak ic kahvaltida tuket,,,,cilt toparlamaya gelinceee aci biberler oluyor ya onu al hasla biberiye yagi portakal yagi(selulite de iyi gelir)kayisi yagi ile aci biberin suzdugun suyunu al karistir kavanoza koy karanlik biryerde sakla 2 hafta sonra hazi olan karisimi her gun duzenli olarak sikilasmasini istedigin yere sur canim sonra bunu surdukten sonra yuruyus yapmalisin hareket etmelisin daha cok etki icin conra dus ali dustada aktarda bulunan kabak lifi ile gobegini basenini kollarini iyice surt kizarana kadar dusuna al bu dediklerim ins ise yaraarr haaa birde ben spora gidiyyordum dpor hocam selulit icin birsey onermisti cocukken yapardik ya bas ustu duvara dayanarak amuda kalkardik o sekil 5-10 dakika durursak hergun selulitlerde azalma olacagini soylemisti selulit yercekimi etkisiylede olan birsey oldugu icin amuda kalkmak iyi gelebilir sahseeeeeeeeen ben yapmadim ama hocamiz o bilgiyi bizimle paylasmisti bende sana soyleyim dedim

tesekkur ederim dikkate alip denemen beni mutlu etti gelismeleri bizle paylasirsan sevinirim :)

3 gundur maydanozla buz kaliplarini deniyorum,
birde saci gurlestirmek icin yapabilcegimiz bisey varmi diye merak ettim..

ilknurcum benımkı bıraz farklı sanırım kabız olmuyorum bagırsaklarım calısıyor ama acı yersem calısıyor kı bu da hemoroıdın dusmanı olarak bılınır ama dogdugumdan berı kımsenın yıyemedıgı kadar acı yerım acı yemezsem bagırsaklarım calısmıyo bı de hemason dıye bı krem kullandım o ıyı geldı ara ara yıne tekrarlıyo tabı o ayrı mesele et bagırsakları calıstırr derler ya bana tam tersı yapıyo yanı demek ıstedıgım dıger ınsanların bagırsaklarını calıstıran besınler bana ters tepkı yapıyo acı baharat turu ıse raatlatıyo benım hemoroıd sorunum dogumdan kalma sezeryanla dogum yapmıs olmama ragmen meme olustu denemedıgım sey kalmadı be ılknurum ama ebegumecını duymamıstım onu muhakkak deneyecegım pekı bıtkının yetısme zamanı var mı hanı bıberıyeyı mayıs ayı gıbı toplamıssınız ya onunda oyle bı zamanı varsa ona gore uygulayayım bı de ben ekmek yemem sadece kahvaltıda yerım o da cok az cay ıcerım bak ama acık ve az sekerlı ama zayıflamak ıstemıyorum zaten su an 36bedenım daha zayıflarsam kıl gıbı kalıcam boy 174 kılo 54 zayıflamam gerek hatta 2-3kılo alsam ıc fena olmaz bıldıgım kadarıyla keten tohumu bagısıklık sıstemınıde guclendırıyodu aslında cok faydalı bı bıtkı zayıflama ısı olmasa ben yabanı lavantayı duydum bı arkadasımdan gunluk pet gıbı haslanmadan yesıl olarak kullanıldıgında gecırıyormus ama senın gıbı bılen bırınden duymadıgım ıcın bıtkıyı arastırmadım bıle sana cok soru soruyorum kusura bakma ama sen yandın ben artık senın pesını bırakmam cunku sana soracak o kadaaaaaaaaaaaaar cok sorum var kı sımdı en onemlılerını sordum korkutmayım gozunu dıye emegıne saglık canım benım cok guzel bı konu baslık acmıssın ılaclara cok guvenemeyen bırı olarak bıtkılerle ılgılenen bırını bulmak gercekten cok guzel kucuk bı ornek vereyım ne zaman mıdem ve bagırsaklarımdan raatsız olsam ve hastaneye gıtsem serum verılıryo o serumdan sonra bagırsaklarımın duzenı bozuluyo tamam hastalıgım gecıyo anında ama hemoroıd acısı hastalıktan beter oluyo o yuzden ılacların bılesenlerınden dolayı fayda zarar etkısı benı urkutuyo bıtkılerde urkutmuyo degıl ama bunda en azından sadece bı noktaya yonelıyosun tek bır bıtkı daa masum yanı

cok sagol canım benım bız suan sark gorevındeyız yanı esnafların guvenılır olanı ya da tanıdıgım bıldıgım bı esnaf yok sahte olmadıgını anlayabıır mıyım pekı bı de lavanta ve papatya cayının ölcusu ne papatya antıbıyotık ozellıgı olan bı bıtkı ve yanlıs atırlamıyorsam 2-3 adet kullanılıyodu ırı yapraklı mayıs papatyaları ama tam olarak hatırlayamıyorum sen bılıyosundur muhakkak mıktarınıda yazarsan sevvınırım ılknurum bı de ıkısıde kaynama degıl demleme degılmı

cnm öncelikle çok hoş olmuş bilgilerini bizimle paylaşıp bilgilenmemizi sağlaman Allah razı olsun..bn sorularımı sıraliim cevaplarsan sevinirim

1.hamile olduğumdan çatlak oluşumunu önlemek için herangi bi nemlendirici kremin içine kakao, ceviz, tatlı badem yağı ve e vitamini ampül karıştırıp karın bölgeme sürüyorum.. kakao yağı ztn çatlaklara iyi geliyomuş. aktardan aldığım kakao yağı kahverengi kakao gibide kokuyo ama geçen shiffa diye bi marka var bilirsin onun kakao yağını gördüm o distile yöntemiyle üretilmiş ve suyun üzerinde belli bi miktar yağ birikmişti rengide koyu değildi..diğer aldığım kakao yağının 2 katıydı fiyatı..ya çok düşündürdü bni acaba bu hani klasik aktarlardan aldığımız yağlar gerçekmi yoksa bi katakulle dönüyomu sanki bildiğin yağla kakaoyu karıştırmışlar izlenimi oluştu bnde shiffa nın ürününü görünce..ya sn bilirsin en güvenilir marka nedir bu kullandığımız yağlar çünkü eğer gerçek değilse niye para döküp boşuna umut bağlayalım..

2.bide hani bazı bölgelerde kararma oluyo özellikle bikini bölgesinde bi türlü anlayamadım nedenini buraların rengini açmak yani normal ten rengine dönüştürmek için ne gibi karışım kullanabilirim..

cavabın için şimdiden teşk. cnm çok iyi oldu bu konu aklıma takıldıkça sni rahatsız ederim

canım ben de bi anormallik var herhalde gül suyunu da denedim bir süre gel gelelim benim cildimi sıkılastırması gerekirken gözeneklerim acildi kocamn oldular.kullanmayı kestim ben de...o zman senden de aldıgım gazla cay ıcmeye devam:) hım unutmadan fazlasnın bir zararı olur mu??max ne kadar içebilirim? günde bir defa yeterl midir?

ilknurcum bir sorum daha olacak:78: bi arada forumda yumurta sarısı yağı diye bi topıc vardı,o topıce de yazdım kullanan arkadaşlara fakat cevap alamadım.sen duydun mu hiç bu yağı? kullandığımız diğer yağlardan daha mı etkilidir kirpik uzatma konusunda( hint,badem vss...)

kızlar bu arada gülsuyu kullananlara yada kullanmak isteyenlere tavsiyem rosense kullanın..çoğu gülsuyu gül esansından yapılıyo yani koku amaçlı sanırım ama rosense distilasyon yöntemiyle üretiliyo yani %100 gülsuyu..ilk geçen yaz almıştım normalde gülsuları çok kötü kokuyo bazen tende kaldığında bnde öyle bi koku bekliyodum ama rosense i fln araştrdm brz dedm bi bakiim nasıl oluyomuş %100 gülsuyu..pamuğa bi sürdüm çok ilginç hafif çürük gibi kokuyodu sonra alıştım kokusuna ve o marketlerde fln satılan klasik gülsularından çok farklı onların bi işe yaradığını sanmıyorum ztn konu sahibi arkadaş daha iyi bilir gerçi bu işin içinde ama bn kullanıyorum rosense i ve ipek gibi yapıyo cildimi ya bayılıyorum dokununca.. fiyatlar konusunda baya oynama oluyo ama bazı yerlerde... 10 tl den fazla vermeyin derim..hatta bi eczaneden 8 tl ye almıştım..

selamlar daha yeni gördüm bu topiği çok güzel bilgiler vermiş ilknur arkadaşımız tşk ediyorum

ben uzun zamandır gül suyunu kullanıyorum roselife dı sanırım markası onu kullandığımdan beri cildim düzene girdi artık sivilceli bir cilde sahip değilim artık regli zamanlarında tek tük çıkıyor..gülsuyu benim için süper bir tonik ve nemlendiricidir birde innova nın maske,rimeli ve toniğinide kullandım onlarda çok iyi söylemeden edemiyeceğim..

yalnız benimde cildim gözenekli ve yağlı..yağ dengesini gülsuyu ile orantılıyorum ama gözeneklerimi ilk önce temizlemek ve daha sonra sıkılaşmasını sağlamak lazım..cilt bakımına başladım bu arada sıkılaşmasını sağlamak için kesinlikle senin önerdiğin sodalı buz tarifini kullanıcam birde göz altım çökük ve mosmorr genetik olarak ve göz yapım olarak :26: onun içinde önerdiğin elmasuyu yada lavanta çayını kullanmaya başlıcam

bizimle bilgilerini paylaştığın için tşk ediyorum

YASIN GENC SANIRIM cildin yorulur bence sen simdilik kremini kullan bitince cay agaci yagi alir onu kullandirirsin genc yasta cilde herseyi karistirma sirayla yap simdilik kremi kullan derim...

canım bu merhemle beraber ben yagıda kullandım ızlerımın rengı acıldı.cildin yorulur demıssın bende o yuzden cok az mıktarda suruyorum cıldıme.evet yas daha 24 bende cok sey kullanmak ıstemıyorum erken yasta cıldımı yıpratmamak ıcın.

benimde öğrenmek istediğim bir şey var. umarım banada cevap verecek bir cevabın vardır. çünkü yıllardır bununla uğraşıyroum. bir süredir kk deki hanımlarla dermaroller diye bir cihaz ile çatlaklarımızı geçirmeye çalışıyoruz. seanslardan sonra uygulanan bölgeye çatlakları geçirmek için doğal yollardan ne sürmemizi önerirsin.

canım rutbendekı tarıh dıkkatımı cektı oglumun dogdugu gun senın ıcınde ozel sanırım

5 gundur buzlu maydanozu deniyorum ve sanirim faydasi var.
Carsamba gunu mikrodermabrasyon tedavisi yaptirdim,
yaptiran uzman ertesi gun yuzumde asiri derecede sivilce cikabilir ihtimalini soyledi ama,
1,2 disinda hic cikmadi, bunuda sanirim maydanozlu buza borcluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…