anem anem anem ne cevherler varmıs aramızda cok tesekkurler boyle bı konu actıgın ıcın umarım bana da fyadalı metotlar onerebılırısn hemoroıde cozumun var mı kardeeeeeeeessss
bak unuttum bı de benım uyku problemım var uyumakta cok zorlanıyorum sabah 5te bıle kalksam ertesı gun 5e kadar uyumadan canavar gıbı gezebılıyorum tabı saat sabah 10gıbı falan sızıyorum bu sekılde yasamak benı cok yoruyo bebısım var 13aylık cok zor oluyo o uyurken ben uyanık ben uyurken o uyanık yaklasık bı 5senedır normal ınsanların uyudugu vakıtlerde uyuyamıyorum nevrım donmus vazıyette psıyatr ılacları hak getıre laroxly kullandım 1ay sonra fayda ettım ama sonrası yıne aynı sımdı kullanamıyorum tabı her ılacı bebısten dolayı bı de benım bu uyku ısıne el atsan
benim de sorunum gözeneklerrrrrelma sirkesi ben de sanki ters etki yaptı sıkılastrması gerekirken arttırdı..body shop dan bi ürün almıştım gözenek sıkılastırıcı.bı ıkı hafta içinde etkisini görürsünz demişti satan kız. önceeleri görür gibi oldum fakat su an bı etkısı hissetmiyorum. kırmızı kantaron cayı ıcıyorum duzenlı içmedim ama...onunla ilgili yorumun nedir?? gözenekelre yarar mı içten temizlik yapar diye içiyorum
bilgi paylaşınca güzel canım teşekkürler.Bugün tesadüfen cilt analizi yaptırdık annemle beraber orada ki satış sorumlusu arkadaş onlarca şey saydı yok yağlı yok sivilceli gözenekler geniş güneş lekesi var falan diye önüme bir sürü krem vs. çıkardı annem sağolsun hepsini aldı hiç almak istemesem anne gel ben ilknurcuma sorarım o bana önerir bişeyler bu kadar para vermeyelim dediysem de ikna edemedim resmen içim gitti o paraya biliyorum ki hiç bir işe yaramayacaklar evet ön yargılıyım çünkü daha önce kullandıklarım pek bu sonuç vermemekle beraber bu gencecik yaşımda çizgiler oluşturdu.Bi paylaşıyım dedim rahatladımm yaaa
merhaba ilknurcum bende ilk sayfadan itibaren okudum çok güzel şeyler paylaşmışsın öncelikle teşekkürler...benim sorum vücutla ilgili daha doğrusu kolllarım ve bacaklarım göbişim çok saldı kendini sıkılığını kaybetti selülitlerde cabası bana tavsiye edebiliceğin birşeyler varmı netten araştırıyorum ama güvenemiyorum artık ...herşeyi yapa yapa çarşamba pazarına döndük iice:)))
sevdim ben burayı bilene sormak iyi hissettirir insana kendini. sivilce lekeleriyle ilgili tarifini deniycem. şuan da evde hazırda maydanoz var ilk onla deniyim 2 hafta sonra ara verip biberiyeyle denerim artık. gerçi şükür fazla lekem yok 3 4 tane belirli yerlerde ama onlarda olmasa daha iyi olur hani .
ilknurcum benımkı bıraz farklı sanırım kabız olmuyorum bagırsaklarım calısıyor ama acı yersem calısıyor kı bu da hemoroıdın dusmanı olarak bılınır ama dogdugumdan berı kımsenın yıyemedıgı kadar acı yerım acı yemezsem bagırsaklarım calısmıyo bı de hemason dıye bı krem kullandım o ıyı geldı ara ara yıne tekrarlıyo tabı o ayrı mesele et bagırsakları calıstırr derler ya bana tam tersı yapıyo yanı demek ıstedıgım dıger ınsanların bagırsaklarını calıstıran besınler bana ters tepkı yapıyo acı baharat turu ıse raatlatıyo benım hemoroıd sorunum dogumdan kalma sezeryanla dogum yapmıs olmama ragmen meme olustu denemedıgım sey kalmadı be ılknurum ama ebegumecını duymamıstım onu muhakkak deneyecegım pekı bıtkının yetısme zamanı var mı hanı bıberıyeyı mayıs ayı gıbı toplamıssınız ya onunda oyle bı zamanı varsa ona gore uygulayayım bı de ben ekmek yemem sadece kahvaltıda yerım o da cok az cay ıcerım bak ama acık ve az sekerlı ama zayıflamak ıstemıyorum zaten su an 36bedenım daha zayıflarsam kıl gıbı kalıcam boy 174 kılo 54 zayıflamam gerek hatta 2-3kılo alsam ıc fena olmazhiiiiiiiiiim hemoroid kabiz oldugun icin olusmustur muhtemelen oncelikle sei kabiz yapan seyleri ortadan kaldir cayi ekmegi kolayi asitli icecekleri daha sonra yemeklerden once keten tohumu al egutulmemis olsun onu yemeklerde once 1 tatli kasigi cigne cooooooook cugneeee uzerine 2 bardak ilik su ic hem tok tutsun zayifla hemde hemoroitten kurtul ayrica yemeklerden once zeytin yagi ici daf olsun 1 tatli kasigi oda iyi gelir distan kanama agri vs icin se ebegumeci otunu bilirsin onu al lhasla lapa yap sicakken tenini yakmayacak sekilde sicakken bir beze sur bolcaaaaa iccamasirina pet gibi koy biraz yaksin sicakligi o tum hem rahim hem de basur olan popo kisminizdaki iltahaplari soker agriyi dindirir ayni seyi mayis aylarinda yetisen sinirli ot var onunlada yapabilirsin canim ayriyetten ebe gumecinin cayida basura faydalidir optum
canimmmmmm oncelikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yatak odana lavanta ve melisanin yagini bir cam kaba bosalt iyice karistir bulundugun odaya koy hem guzel koksun hem sinirlerin yatissinn hem dinlendirsin cunku sedadif etkisi var yani dinlendirici uyku getirici ozelligi var bunlari yaaaap dene ins ise yarar ben derim ki cooooook guvendigin bir aktar varsa ondan al bu yaglari cunku bu yaglar diger yaglara gore biraz pahali oldugu icin sahtesini alma guvenilir birsey olsun ki fayda etsin gelelim icten cozume bebegim var diyorsun ben emzirme doneminde bitkisel cay icilmemesi taraftariyim onu soyleyim bastan neyse lavanta ve papatya cayi uyku getiricidir optum:2:
kantaron cok onemli muazzam bir bitki,,,cayini ic cildin guzellesir mide hastaliklarina iyi gelir sodayi da dene derim birde guvenilir bir markadan gul suyu al onu yuzune tonik olarak kullan bal gulsuyu ve yogurtla maske yap haftada 1 sikilassin gozenekler canim
YASIN GENC SANIRIM cildin yorulur bence sen simdilik kremini kullan bitince cay agaci yagi alir onu kullandirirsin genc yasta cilde herseyi karistirma sirayla yap simdilik kremi kullan derim...
sevdim ben burayı bilene sormak iyi hissettirir insana kendini. sivilce lekeleriyle ilgili tarifini deniycem. şuan da evde hazırda maydanoz var ilk onla deniyim 2 hafta sonra ara verip biberiyeyle denerim artık. gerçi şükür fazla lekem yok 3 4 tane belirli yerlerde ama onlarda olmasa daha iyi olur hani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?