kesinlikle sadece çayla kilo verilmez.o sadece yardımcı olur :) cok büyük bi etkisi yok.spor çok önemli.ben diyet yapmaya karsıyım cünkü diyet bitince kilolar geri alınıyo.o yüzden bi yaşam biçimi haline getirmek önemli.hamur işleri kızartmalar sadece bizim icin değil zayıflar içinde zararlı :) tabi biraz yenilebilir ama ben öyle yapamıyorum biraz yiyince devamı geliyo böyle seylerde :) o yüzden tamamen hayatımdan attım.porsiyonları küçültmek lazım biraz bide. 1 ay 3.haftanın içindeyim.6 kilo verdim.
ilk günden seni anlayan ve destekçi olan biriyle konuşmak çok güzel gerçekten çok teşekkür ederim eğer verirsem ki vereceğim seninde payın çok büyük olacak emin olabilirsin bayramdan sonra bir spor salonu düşünüyorum bende şimdilik evde mekik le yürüyüşle başlayayım söylediğin gibi çayı içip ondan medet ummak olmuyor herşeyde olduğu gibi bunda da emek şart ama çayımı da içeyim :) çayla spor la bakayım kaç günde ne kadar verebileceğim verdiğim an burada yazacağım ki seninde etkin olduğunu bil :)
ilk günden seni anlayan ve destekçi olan biriyle konuşmak çok güzel gerçekten çok teşekkür ederim eğer verirsem ki vereceğim seninde payın çok büyük olacak emin olabilirsin bayramdan sonra bir spor salonu düşünüyorum bende şimdilik evde mekik le yürüyüşle başlayayım söylediğin gibi çayı içip ondan medet ummak olmuyor herşeyde olduğu gibi bunda da emek şart ama çayımı da içeyim :) çayla spor la bakayım kaç günde ne kadar verebileceğim verdiğim an burada yazacağım ki seninde etkin olduğunu bil :)
tatlandırıcı kullanmayı denedin mi peki canım
CANIM SEN YARIN GORCEN DESTEKCILERI SAGOLSUN BURDAKI ARKADASLARIMIZIN HEPSI COK DESTEKCISIMDI GECE YA COGU UYUYODUR YARIN SENI MSJ YAMURUNA TUTARLAR EMINIM AYNI DERTTEN MUZDARIP OKADAR INSAN VARKI ORTAK PAYDADA BULUSMAK OKADAR ZOR DEGIL YANI.ESIM GECEDE BUGUN BIRAZ SPOR YAPTIM BIRKMISTIM 2HAFTADIR YAPMIYODUM HAMLAMISIM BACAKLARIMA AGRILAR GIRDI.ANAM OLUYOM AGRIDAN MANYAK GIBI ILK GUNDEN KENDIMI PARCALIYOM HELEBIDE KK BASARI OYKULERINI OKUDUMMU SPOR YAPACAM DIYE OLUYOM ANAM BIR GAZA VERIYO BIR GAZ VERIYO ANLATAMAM
O çaya şeker sorununu yavaş yavaş azaltarak yapmayı dene.ben ilk başlarda 1.5 kasık atıyodum kupaya.şimdi sekersiz iciyorum.yarım kasık bile atınca serbet gibi geliyo içemiyorum.yarım yarım azaltınca oluyo10 günde falan alısıyosun yenisine.sonra bi yarım daha azaltıyosun :) Spor salonuna yazılman gerçekten cok iyi olur.İlk başlarda çok zorlamasalarda ben kendimi dışarı zor atıyodum ama 1-2 hafta geçtimi alışıyosun.akşamları daha cok kisi oluyo orda arkadaş edindinmi alısıyosun.Sen spora başla yediğin tatlıdan falan pişman olcaksın insan o kadar yorulunca deysin istiyo istahı azalıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?