Bitki Çayları ile Kilo Verenler Ne Kadar Sürede Kaç Kilo Verdiler?

dilos21

Rütbesiz
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
193
0
46
Diyarbakır
kızlar ben 3 gündür içiyorum ama yemektende kısmadım spor da yapmadım bugün spor yapmaya başladım siz ne şekilde verdiniz yardımcı olursanız çok sevineceğim

Canım yemektende kısmadım sporda yapmdım dıyorsun bır tek cay ıcerek zayıflayamazsın yemektende kısıcaksın sporda yapıcaksın bıtkı cayıda destekcın olcak kg vermek okadar kolay degıl malesef 1kg yag yakmak ıcın yanlıs hatırlamıyorsam 7000kc yakmak gerekıyormus yani vucuduna az kolorılı yıyecekler yıceksın cok hareket edıp fazla kalorı harcıyacaksın kı kılo vereceksın.ben 1senede ara ara dıyet ve spor yaparak tam 12 kg verdım.bıtkı cayları metobolızmanı hızlandırmana yardımcı olur bırazcık ama tek basına bır cayla zayıflamak ımkansız.ben genelde kalorı hesaplaması yapıyorum gunluk 1000 1200 kalorı alıyorum metobolızma hızım 1400 e bunun yanına sporla 300kc harcadıgımı dusunursek haftada cok rahat 1 kılo verılebılır

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım bunları göz önünde bulunduracağım bu sefer çok kararlıyım fazla kiloların hepsini atacağım bugün spora başladım yarında yediklerimden kısacam artık mecbur ne yapayım

Canım hıslanmak ıstıyosan kk dakı dıyet basarı bolumlerını oku sık sık resımlı paylasımlar varya onlara bak ınsan acayıp gaza gelıyo allah yardıncın olsun ver tabı ınsan kıloluyken enerjısıde dusuk oluyo yol yururken bıle soluk soluga kalıyo

ay sorma çok zorlanmaya başladım zaten merdiven çıkarken hele en kötüsüde estetik açıdan hiç hoş görünmüyor ben kendimden rahatsız olmaya başladım çevremdekiler ne düşünüyorlardır artık bilmiyorum hemen resimlere bakacağım beni zaten resimler başarı hikayeleri çok motive eder

kesinlikle sadece çayla kilo verilmez.o sadece yardımcı olur :) cok büyük bi etkisi yok.spor çok önemli.ben diyet yapmaya karsıyım cünkü diyet bitince kilolar geri alınıyo.o yüzden bi yaşam biçimi haline getirmek önemli.hamur işleri kızartmalar sadece bizim icin değil zayıflar içinde zararlı :) tabi biraz yenilebilir ama ben öyle yapamıyorum biraz yiyince devamı geliyo böyle seylerde :) o yüzden tamamen hayatımdan attım.Porsiyonları küçültmek lazım biraz bide. 1 ay 3.haftanın içindeyim.6 kilo verdim.

Kararlıysankımse senın onune gecemezkesın kurtulursun kılolarından kararlı olmak cok onemlı bravo sana canım ılk gunler bıraz zorlanırsın ama mıdenı kuculttun mu cok kolaylasır hersey ozellıkle yuruyus yap bak kılo vermek ıcın ozellıkle buyuk kas gurubunu calıstırman lazım yuruyus kılo vermek ıcın cok ıyı yuruyus hem ıstahını kontrol altına almana hem enerjının artmasına hemde sıkılasıp kılo vermene yarıcak bunun yanındada evde yada spor salonunda fazla olan bolgelerını calıstırabılırsın egzersız yaparak atıyorum gobek bel sorunun varsa mekık cekerek yada o bolgelerı calıstıracak hareketler yaparsan cok cok faydalı olur kolay gele

canım sonra senınde bılgılerınden yararlanmak ısterım ben 2 sene evvel sıgarayı bırakınca 55 kgden 76ya cıkmıstım 1senedır ugrasıyorum 63bucuga dustum 5 kılo daha versem super olucak ya su sabah cayına atılan seker benım belımı bukuyo ya napıcam bılmıyom dıyet yapıyorum 2ay felan 3 bes verıyom dıyetı bırakınca gene sabahları 2 duble caya 6tatlı kasıgı toz seker atıyom hop verdıgım kılonun 1 2 sı gerı gelıyo ayyyyyyyy kendıme guldum ay dılosa az once yol gosteren sankı yan komsumduaman nolmus hepımız ınsanız nevar sankı hepımız bırbırımıze yol gostersk destek olsak belkı benımde bılmedıgım seyler olamazmı?ben sekerı bırakmak ıstıyom yaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84:

ilk günden seni anlayan ve destekçi olan biriyle konuşmak çok güzel gerçekten çok teşekkür ederim eğer verirsem ki vereceğim seninde payın çok büyük olacak emin olabilirsin bayramdan sonra bir spor salonu düşünüyorum bende şimdilik evde mekik le yürüyüşle başlayayım söylediğin gibi çayı içip ondan medet ummak olmuyor herşeyde olduğu gibi bunda da emek şart ama çayımı da içeyim :) çayla spor la bakayım kaç günde ne kadar verebileceğim verdiğim an burada yazacağım ki seninde etkin olduğunu bil :)

kız bana mı dıyon sen bunları oyleyse ne mutlu bana ayyyyyyyyyy cok sevındım bır ınsana bırazcık faydam dokunduysa cok mutlu olurum

CANIM SEN YARIN GORCEN DESTEKCILERI SAGOLSUN BURDAKI ARKADASLARIMIZIN HEPSI COK DESTEKCI SIMDI GECE YA COGU UYUYODUR YARIN SENI MSJ YAMURUNA TUTARLAR EMINIM AYNI DERTTEN MUZDARIP OKADAR INSAN VARKI ORTAK PAYDADA BULUSMAK OKADAR ZOR DEGIL YANI.ESIM GECEDE BUGUN BIRAZ SPOR YAPTIM BIRKMISTIM 2HAFTADIR YAPMIYODUM HAMLAMISIM BACAKLARIMA AGRILAR GIRDI.ANAM OLUYOM AGRIDAN MANYAK GIBI ILK GUNDEN KENDIMI PARCALIYOM HELEBIDE KK BASARI OYKULERINI OKUDUMMU SPOR YAPACAM DIYE OLUYOM ANAM BIR GAZA VERIYO BIR GAZ VERIYO ANLATAMAM

CANIM SEN YARIN GORCEN DESTEKCILERI SAGOLSUN BURDAKI ARKADASLARIMIZIN HEPSI COK DESTEKCI SIMDI GECE YA COGU UYUYODUR YARIN SENI MSJ YAMURUNA TUTARLAR EMINIM AYNI DERTTEN MUZDARIP OKADAR INSAN VARKI ORTAK PAYDADA BULUSMAK OKADAR ZOR DEGIL YANI.ESIM GECEDE BUGUN BIRAZ SPOR YAPTIM BIRKMISTIM 2HAFTADIR YAPMIYODUM HAMLAMISIM BACAKLARIMA AGRILAR GIRDI.ANAM OLUYOM AGRIDAN MANYAK GIBI ILK GUNDEN KENDIMI PARCALIYOM HELEBIDE KK BASARI OYKULERINI OKUDUMMU SPOR YAPACAM DIYE OLUYOM ANAM BIR GAZA VERIYO BIR GAZ VERIYO ANLATAMAM

ay inş ya böyle konularda yanında birileri olması seninle beraber birşeyler yapması ve beraber başardığını görmek çok güzel destekçileri bekliyorum :):):)

O çaya şeker sorununu yavaş yavaş azaltarak yapmayı dene.ben ilk başlarda 1.5 kasık atıyodum kupaya.şimdi sekersiz iciyorum.yarım kasık bile atınca serbet gibi geliyo içemiyorum.yarım yarım azaltınca oluyo 10 günde falan alısıyosun yenisine.sonra bi yarım daha azaltıyosun :) Spor salonuna yazılman gerçekten cok iyi olur.İlk başlarda çok zorlamasalarda ben kendimi dışarı zor atıyodum ama 1-2 hafta geçtimi alışıyosun.akşamları daha cok kisi oluyo orda arkadaş edindinmi alısıyosun.Sen spora başla yediğin tatlıdan falan pişman olcaksın insan o kadar yorulunca deysin istiyo istahı azalıyo :)

daha bu ağrımı asıl ağrıyı uyuyup uyanınca göreceksin tabi bende :)

canım spora ben başlayacaktım çok mu zorluyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…