ben oruç tutmuyorum 3 gündür diyet yapıyorumdiye bide çok halsizkaldımoruç tutuncaamatutmaktaistiyorumbilmiyorum bugün sıtart verdim 5 gün de5 kg diyetine inşallah faydasını görürüm
canım inşallah verirsin 5 kilo=) bende yarın iftarda patates haşlayıp püre haline getircem bakalım dayanabilcek miyim:) kaç tane patates yedin canım? sence iftar sahur arası yapsam bu diyeti etkili olurmu?:S
canım inşallah verirsin 5 kilo=) bende yarın iftarda patates haşlayıp püre haline getircem bakalım dayanabilcek miyim:) kaç tane patates yedin canım? sence iftar sahur arası yapsam bu diyeti etkili olurmu?:S
olur niye olmasın ama dayanabilecekmisin hani arada su içsen biraz bastırır sen bi denme olmassa artık ona göre uygularsın yada ramazan sonrası başlarsın
bugünde 5 şi bniryerde çayımı aldım
kızlar bu sandaloz sakızı harikaymış. eşim 4 gündür her gelişinde yine zayıflamışsın,harikasın ya iyiki almışız şu sakızı diyor. gerçekten keyfim yerinde. spor yapmış gibi incelmek de artısı. dört günde yaklaşık 2 kg verdm. akşam yemeklerini dahada hafifleştirmeyi düşünüyorum ramazandan sonra özellikle ama şimdi yaptğmda sabaha kadar gurul gurul yağlarn eridiğini gördüm kilo vermekten çok incelmek çok güzel. bide yemekten sonra şekersiz türk kahvesi içiyorum oda hem iştah kesiyor hemde destek oluyor galiba yağların erimesine.hadi hep beraber vercez bu kiloları.
tabiki önemli olan yemeklerden yarım saat önce almış olman. tatlı yok kesinlikle.
canım tebrikler.. 2.5 kiloyu nasıl verdin? nasıl bir diyet uyguluyarak verdin? yarın bende şu sandaloz sakızını alığ denicem ama sahur yemeğinden 30 dk önce kullanabilirim. evet patatesle başlıcam inş ama olmazsa bayramdan sonraya artık. ya ben braz versem motive olcam işte ondan şok diyetlere bkmaya başladım biliyorum sağlıksız ama:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?