Bitki Çayları ile Kilo Verenler Ne Kadar Sürede Kaç Kilo Verdiler?

kızlar iftarımı yaptım bulaşıklarımı yıkadım bitki çayı için 1 lt suyumu kaynattım şimdi çayımı demleyip spor yapacağım hadi beraber yapalım buyurun

selam,

iftardan sonra aletlere gidiyorum. 45 dakika yaptım şimdi geldim. ama işe yaradığını sanmıyorum açıkcası. iftar - sahur arası 2 yeşilçay, 1 tanede form çayı içiyorum.

hiç kilo verdin mi tatlım kaç gündür gidiyorsun içiyorsun?

2.5 ay oldu sanırım.3 kg verdim işte bi ara birazını geri aldım snra verdim. aynı rakam uzerınde oynuyorum malesef yememede dikkat ettiğim halde bir türlü veremiyorum. ramazandan önce sabah aksam yürüyüş+ spor aletlerine gittim.

aç karna elma sirkeli, liomonlu su içiyordum yürüyüşe gitmeden. valla canım bende bi sorun var sanırm karamsarlıktan çıkamadım bir türlü saatlerce diyet yazıları okuyorum sahura kadar. Güya kendimi motive etmeye calısıorum başaracaksın demek istiyorum ama biraz kendimi kandırıorum sanırm:) derdim 5 -6 kıloyla:s

çok fazla değilmiş ki o kadar dert etme bence kendine bence kafana bu kadar çok taktığın içinde olmuyor vücudun kendini kilitledi rahat ol vereceksin eminim ben yeterki güven kendine benim derdim 20 kilo ile ben bile o kadar germedim :)

Haklısın ama cabaladgım halde olmayınca bu duruma düştüm:) inşallah veiririz. Şimdi diyetleri bakıyorum karar veremedim. Şu 5 günde 5 kilo bölümünü okudunmu? onumu denesem diyorum ama sahur - iftarda aynı seylerımı yemem gerekiyor anlamadm pek. yada bayramdan sonrayamı bıraksam üf:18:

mrb kızlar ben sandaloz sakızıyla çok güzel kilo vermeye başladım. hemde spor yapmış gibi yağlardan gidiyor. güzel inceldim. 3 günde 1,5 kg gitti.

bende bugün okudum 5 gün de 5kiloyu diyetini yarın da itibaren başlıyoruminşallah

bende bugün okudum 5 gün de 5kiloyu diyetini yarın da itibaren başlıyoruminşallah

Nasıl yapcaksın canım? Oruc tutuyormusun? ben diyorum pazartesi sabahı sahurda baslasam, aksamı ıftardada aynı seyı yemem gerekıyor. sahurlardamı degıstrcem yanı anlamadım:S sadece patatesle nasıl dayanırım

aynen kızlar bende bugün okudum onu yapsam mı diye düşündüm pazartesi başlamayı da düşünüyorum iftardan sahura kadar uygulayacağım zaten 5 gün

Selam,

3 günde 1.5 kg vermen süper. daha önce hiç duymamıştım nasıl kullanıyorsun? biraz bilgi verirmisin?

yemeklerden önce sandaloz sakızı misket kadar çiğneyip arkasından ılık sıcak arası elma sirkeli su içiyorum.tatlı tamamen yasak. bal hurma dondurma vs. bol su aralarda yeşil çay yada beşi biyerde. biraz karbnhdrata dkkat okadar.

arkadaslar yapmayın gozunuzu seveyım 15 16 saat ac kalıcaksınız ramazanda bu rıskı almayın vallaha sevap yerıne gunaha gırersınız allahın yarattıgı bedene ıskence yaparak.SOK DIYETTEN BAHSEDIYORSUNUZ HEMDE RAMAZANDA AKIL MANTIK ALIYOMU?

ama bitki çayıma da çok güveniyorum bence etkisini göreceğim tartı yasağı koydum kendime p.tesi ye kadar tartılmayacağım :) o yüzden şuan verdim mi vermedim mi bilmiyorum ama çook merak ediyorum

ben1 sene önce denedimo sandoz sakızını hiç işe yaramdı tiksindimondan

tiksincek kadar kötü değil ama kişye göre değişir tabi.ağzında kum var gibi oluyor. bide tatlı olayı tamamen bloke ediyor. zayıflamak istiyorsak yapabildğmz kadarnı yapcaz ddimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…