bitlendim

sonbrlman

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
160
Puanlar
18
Geçenlerde bol çocuklu bir doğum günü organizasyonuna gittim ardından kaşıntı başladı ve bitlendim. Saçıma neler yaptım neler… bit lostonu ve şampuanı, çamaşır suyu, sirke, tıraş köpüğü kolonya ve en son boyadım hayatımda ilk defa kendi renginde. Sizce hala yaşama ihtimalleri var mı? Sarı sık dişli taraklar olur ya onunla taradığımda siyah nokta kadar şeyler geliyor. Yardım edin ne olur yemeden içmeden kesildim

Ben küçükken bitlendiğimde gaz yağıyla yıkamışlardı saçlarımı geçmişti, ama şimdi daha teknolojik çözümler vardır eminim :D

bit şampuanı ile düzenli kullanmaya devam edin.lavanta,okiluptus yağlarını deneyin.bit tarağıyla siz değil evde olan başka bir birey varsa o tarasın.eczacınıza da tekrar danışmanızda fayda var çok geçmiş olsun.okuduğum bilgiler bunlardı...İnşAllah işinize yarar.

bit şampuanı ile düzenli kullanmaya devam edin.lavanta,okiluptus yağlarını deneyin.bit tarağıyla siz değil evde olan başka bir birey varsa o tarasın.eczacınıza da tekrar danışmanızda fayda var çok geçmiş olsun.okuduğum bilgiler bunlardı...İnşAllah işinize yarar.
İnşAllah teşekkür ederim 🙏

Geçenlerde bol çocuklu bir doğum günü organizasyonuna gittim ardından kaşıntı başladı ve bitlendim. Saçıma neler yaptım neler… bit lostonu ve şampuanı, çamaşır suyu, sirke, tıraş köpüğü kolonya ve en son boyadım hayatımda ilk defa kendi renginde. Sizce hala yaşama ihtimalleri var mı? Sarı sık dişli taraklar olur ya onunla taradığımda siyah nokta kadar şeyler geliyor. Yardım edin ne olur yemeden içmeden kesildim
Paranit sprey alın saçınızı ayırıp köklerine bir güzel sürün 15 dk bekletin içinden çıkan sık dişli tarakla tarayın banyoya girmeden, sonra banyo da paranitin şampuanı ile yıkayın saçınızı çıkınca yine tarayın tel tel ayırıp beyaz bir havlu üzerine, bu uygulamayı 1 hafta ara ile yapın aradaki günlerde de her gün yıkanın ve saçınızı ince uçlu tarakla taramaya devam edin nevresim havlu bornoz üst giyim toka tarak hepsini yüksek ısıda yıkayın. geçecektir..

Paranit sprey alın saçınızı ayırıp köklerine bir güzel sürün 15 dk bekletin içinden çıkan sık dişli tarakla tarayın banyoya girmeden, sonra banyo da paranitin şampuanı ile yıkayın saçınızı çıkınca yine tarayın tel tel ayırıp beyaz bir havlu üzerine, bu uygulamayı 1 hafta ara ile yapın aradaki günlerde de her gün yıkanın ve saçınızı ince uçlu tarakla taramaya devam edin nevresim havlu bornoz üst giyim toka tarak hepsini yüksek ısıda yıkayın. geçecektir..
He rleyü 60 derecede yıkadım. Aklınıza evde gelebilecek her şey.. paranit aldık ilk gün hem de. Günde 6-7 kere tarıyorum 3 kere banyo yapıyorum

Ben küçükken bitlendiğimde gaz yağıyla yıkamışlardı saçlarımı geçmişti, ama şimdi daha teknolojik çözümler vardır eminim :D
Benim kardesimde bitlendi gaz yagi sürmüşlerdi zehirlenmisti cok dikkat etmek gerekir

şampuan bitirir stres yapmayın, şampuanın içinden çıkan tarakla sık sık tarayın, ölmüş bitleri toplarsınız içinden artık.

Boya kesin çözüm. Ama öyle iyi boyalardan değil. En ucuz, en iğrenç kokulu olanı 🤭
Buna kesinlikle katılıyorum yaaa bende orta sona kadar bitlenirdim sonra saacim açık kestane dahada açılsın diye oksijenli su sürdüm lise sonra kadar ne bit ne birşey sonra evlendim ombre sombr3 yine yok😂 uzun ve kivirccik sacliyim kışın kızımda birinde. Getirmiş eve Allah'tan sarı saçlı hemen arindirdim tek tek atıkların kocamla 😂 😂

Ay bunu bana da yapmışlardı.

Bizim zamanımızda okullarda çok bit salgını vardı.

Sonrasında geçince bile hemen bitlenirdik ki bitlenmemek mümkün değildi

Belime kadar olan saçlarımı erkek çocuğu gibi kestirmişlerdi en sonunda.

Aile ne kadar dikkatli olursa olsun sınıfta olunca illaki bitlenirdik.

Şimdi çok rahat bitlenmemek için , tokası var yakaya damlatılan damlası var vs.vs.

İleiede kızım olursa liseye kadar asla uzatmam saçını. Öyle bir soğudum ki hayattan önümüzdeki 5 sene 5-15 yaş arası kız çocuğu görmek istemiyorum

Biz küçükken annem sinek ilacını saçımıza sıkıp havlu ile sarar 5-10dk beklerdi sonra yıkayıp ince taraklar tarar hepsini bitirirdi.
Sinek ilacı kesin çözüm ama dikkat etmek gerekli.

Back
X