Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bitlendim :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Minuscule

Guru
Pro Üye
30 Haziran 2010
3.342
1.199
373
kızlar bitlendim napıcam ben bir sürü sirke var hadi bitler öldürdük sirkeler nolucak ?saçımı asla boyamam gaz yağı tarzı şeylerde sürmem ne yapıcam bi akıl verin Allah Aşkına çıldırıcimmmmmmm

ay çok geçmiş olsun canım yaa,
eczanede bit öldürücü şampuanlar oluyor alsana onlardan?

nerden kaptın yahuuu ılkokuldayken bıtlenırdık hep

eczaneden bit şampuanı almaktan baska caren yok tatlım..

geçmiş olsunn,ortaokuldayken bende bitlendim bi kere,saçlarım çok uzundu ve çok gürdü bakımı zordu,
Allah yardımcın olsun çok iğrenç bişey o yaaa

eczaneden iki kutu falan şampuan al içinde bit tarağı da oluyo onu tek tek tüm saçlarının arasından geçirceksin o çok sık bi tarak,o alıyo,
tüm tokalarını taraklarını falan tertemiz yapmalısın yoksa tekrar ordan bit geçebilir.
ben 2-3 ay uğraştım valla zor geçti

ay çok geçmiş olsun canım yaa,
eczanede bit öldürücü şampuanlar oluyor alsana onlardan?

nerden kaptın yahuuu ılkokuldayken bıtlenırdık hep

eczaneden bit şampuanı almaktan baska caren yok tatlım..

küçüklüğüm aklıma geldiii:) acil eczaneye gitmelisin canım:)

saçlarım popomda kızlar kaşınıyodu kafam ama roaccutane kullandığım için kurumuştur diye düşündüm hep şimdi bi baktık bir sürü sirke bitte buldu ablam annem sinek ilacı sıktı son çare kafamda poşetle oturuyorum gülsemmi ağlasammı

lisedeyken bitlenmiştim gaz yağı süper onun harici bit ilacı falan kesin çözüm bulamaıştım

evet buna ben de şahit olmuştum,
kuaför arkadaşım kendisine bitlendiği için gelen kızın saçına sinek ilacı sıkmıştı
bana zararı olur gb geldi ama sen yarın mutlaka eczaneye uğra canım, tokalarını fırçalarını falan da kaynat

Sinek ilacı çözüm olacaktır.Ama sonrasında yinede bit şampuanı ile yıkayıp tarağıylada tararsan saç tellerine yapışmış olan sirekelerde dökülür.Ve bir süre düzenli olarak kullan bit şampuanını ayrıca şu ara kullandığın tarak toka ne varsa at kurtul benceGeçmiş olsun

sineki ilacı alternatif yarın ilk işim bit ilacı almak 18 yaşında kızım rezillik vallahi

herkesin başına gelebilir, gerçi ben hiç bitlenmedim ama ayy Allah korusun dilerim biran önce kurtulursun canım

saçların gerçekten çok hoş bence nazar değmiş. kwellada şampuan alırsın eczanedenhaftada üç kez.. sonra kalmaz hiç birşey..

saçların gerçekten çok hoş bence nazar değmiş. kwellada şampuan alırsın eczanedenhaftada üç kez.. sonra kalmaz hiç birşey..

banada öyle geliyor çok nazara geliyodu saçlarım gören bayılıyo ama benimde yılddızım düşük işteböyle hemen nazar değiyo.eniyi şampuan hangisi kızlaar onuda bi söyliyiverseniz

canım arkadaşların dediği gibi eczaneden ilacını alıp kullan ve sonrası içinde yine eczaneden bit tokaları çıkmış 2.5 ve 4 tl arası değişio fiyatı onlardan kullan rozet olarak bile çıkmış :)

yarın bakarım hayatım büyük ihtimalle şimdi taradım sapır sapır bir sürü döküldü hangi ara geçti hangi ara çoğaldı utandım kendimden çok moralim bozuldu :26:

Öncelikle geçmiş olsun canım. Lavanta, defne ve çay ağacı bitkilerini denemelisin. Yağ olarak masaj yapma veya çayını yapıp onunla durulamak olabilir.

Herkesin başına gelebilir, mesela benim öğrencilerim de bana sarılmayı severler ve okulda var. Ben de o yüzden araştırdım canım en iyi gelen bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…