bitmek bilmeyen kıskançlık

butterfly60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
127
40
48
38
herşey bitti sıra 23 yaşındaki yegenime geldi... neden bana el şakası yapıyormus. ki omzuma dokunur beni sarsar şaka olsun diye... eşim buna takmış durumda yapmasın istemiyorum diyo.. bana mı yanlışş. yoksa erkeklerin geneli mi byle benimkinde mi problem

Seninkinde problem.

Ciddi seviyede guven sorunu var anlasilan.

Yegeninle oyle cok icli disli degilsen, en fazla omzundan saka olsun diye sarsiyorsa, ve esin bunu problem yaptiysa cok abartiyor demektir. Yegenine tavri boyleyse, ele tavri nasildir kim bilir.

Niye bu kadar kompleksli?

bilmiyorummm bilmiyorummm ah bir bilsemm resmen mücadele içindeyim eşimlee

Bence durumda kıskanılıcak bişey yok senin bile çocuğun sayılır o aslında yaşlarınız bu kadar yakın olmasa, da.. biz ne dersek diyelim adam sorun ediyo demek ki kendine. Yapcak bişey yok. Problemli.

Tabiki de normal değil .. Kardeşinin çocuğu bu ..

Yani eşin normal değil ..

aaa şimdi hatırladım ben sizi....
yok artık eşiniz düzeleceğine iyice zıvanadan çıktı demek ki...tedavilik boyuta ilerliyor haberiniz olsun..

Kuzen olsa neyse haklı olabilir de yeğen yahu.. Çocuğunuz sayılır. Eşiniz ayıp ediyor.

Öte yandan ortalık aile içi-dışı sapıklarla dolu, yeğeni, amcayı geç babaya güven olmayan durumlar var, eşiniz bu yönle mi bakıyor ki..

Ben olsam bende kiskanirdim sonucta 23 yaşında yani çocuk değil bişiy değil bende mi problemliyim belli ki adam gözünden bile sakiniyor ne var bunda bbacım kocan problemli değil seni de çok seviyor hep böyle mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…