- 8 Aralık 2015
- 127
- 40
- 48
- 38
- Konu Sahibi butterfly60
-
ablamın oğlu aramızda 5 yaş varyeğenim derken ,kardeşinizin çocuğu mu ,23 yaşında*??
bilmiyorummm bilmiyorummm ah bir bilsemm resmen mücadele içindeyim eşimleeSeninkinde problem.
Ciddi seviyede guven sorunu var anlasilan.
Yegeninle oyle cok icli disli degilsen, en fazla omzundan saka olsun diye sarsiyorsa, ve esin bunu problem yaptiysa cok abartiyor demektir. Yegenine tavri boyleyse, ele tavri nasildir kim bilir.
Niye bu kadar kompleksli?
herşey bitti sıra 23 yaşındaki yegenime geldi... neden bana el şakası yapıyormus. ki omzuma dokunur beni sarsar şaka olsun diye... eşim buna takmış durumda yapmasın istemiyorum diyo.. bana mı yanlışş. yoksa erkeklerin geneli mi byle benimkinde mi problem
herşey bitti sıra 23 yaşındaki yegenime geldi... neden bana el şakası yapıyormus. ki omzuma dokunur beni sarsar şaka olsun diye... eşim buna takmış durumda yapmasın istemiyorum diyo.. bana mı yanlışş. yoksa erkeklerin geneli mi byle benimkinde mi problem
o zaman eşine de mok yemek düşer..saçmalamasın...problem sizde değil eşinizde yani...ablamın oğlu aramızda 5 yaş var
Sen de söyle yapmasın. Saçma gerçi.....
Öyle desin.Esim kiskaniyo yapma mi diyecek?
Anca, BEN rahatsiz oluyorum yapma falan demesi uygun olur. Diger turlu esini dislar ailesi.
bı konularda hatırlanıyo olmak gerçekten acı verici.. maalesef değişen bişe yok... napmalıyım bilmiyorum...aaa şimdi hatırladım ben sizi....
yok artık eşiniz düzeleceğine iyice zıvanadan çıktı demek ki...tedavilik boyuta ilerliyor haberiniz olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?