bitmek bilmeyen kıskançlık

Sorun insanı önce insan olarak görmemekte, sorun insanları önce yakınlık dereceleriyle değil cinsiyetleriyle

görmekte. Biz göçmeniz 9 kuzeniz ve dayımlar büyük bahçeli bir evde otururlardı. Biz de hep tatillerde orada

kalırdık.Hiç aramızda taciz istismar olmadı.Şimdi düşünüyorum biz mi farklıydık , şidikiler mi sapık diye?

Cevap şu.Bize hiçbir zaman kız erkek diye yaklaşmadılar.Biz onların evlatlarıydık ve hepimiz kardeştik.

Asla cinsiyetlerimizle ayrıştırılmadık. Yeri geldi aynı oda da uyuduk ama asla birbirimizi kız erkek diye

görmedik. Çünkü bize öğretilen hep siz kardeşsiniz oldu.

Günümüze döndüğümüzde anne bile kadın diye ayrıştırılıyor. Kocanızda yeğeninizin önce cinsiyetini görüyor

sıfatını değil.Buradan kocanızın bakış açısı çok sağlıklı durmuyor. O da yeğenine öyle yaklaşıyor ya da olsa

yaklaşacak

Ablanın çocuğundan kıskanması abartı olmuş. En yakının akrabaların içinde yeğenin. Şahsen ben biraz daha uzak olanların evli bir hanıma laubali davranmasını, el şakalarını bende tasvip etmiyorum. Tabi ki herkesin yetiştirilme tarzı ve hayat görüşü ayrı. Eşinizle konuşmaktan başka çare yok. Umarım düzelir.

bilmiyorummm bilmiyorummm ah bir bilsemm resmen mücadele içindeyim eşimlee
Mücadelenizi sakın bırakmayın. Yılacaksa o yılacak. Olmadı doktora gidecek de ondan duyacak tepkisinin normal olmadığını. Kıskanılmayacak şeyi kıskanıyorum, bende bir sorun var diye düşünmesi şart. Düşünmüyorsa da, terapiste de yanaşmıyorsa, artık bir noktadan sonra kapı orada demek lazım.

Üç yaş beş yaş fark etmez, teyzesisiniz siz o çocuğun, teyzesi, pes! Hadi yaşınız yakınsa o zaman abla kardeş gibisinizdir zaten. Şaka gibi, aklım almadı eşinizin zihniyetini, üzgünüm!

Eşiniz ne yazık ki sapık. Kendi teyzesine karşı farklı hisleri mi olmuş dönem dönem acaba, keşke sorabilseniz.

Böyle biriyle evlilik... Bilmiyorum, adamın fikirleri çöp; değil evlenmek, böyle biri evime misafir olarak bile giremez. Lütfen boyun eğmeyin. Teyze anne yarısıdır, hadi yaşlar yakın, size abla yarısı diyelim; ilişkinize böyle iğrenç bir görünmez elin zarar vermesine izin vermeyin.

Kısknaçlık ciddi bir hastalıktır. Tedavi edilmezse korkunç olur. Bunu normal olarak kanıksama hatta eşine tedavi olmasını söyle.

yumurta kabuğundan çıkıp eşine paskalya olarak sunulmadığına göre artık bir ağzının payını verip oturtsan şu adamı yerine güzel olacak.
not:bu sapık zihniyet eşinin damarlarında dolaşıyor sanırım bence gidip tedavi olsun yoksa kendi uçan kaçan her dişi akrabasına sulanarak bakıyor intibası uyandırıyor.

Normal değil. Bir de burda kuzen olsa neyse diyenler var onlar da normal değil. Kuzen de yeğen de ensesttir bunları kıskanmak da sapıklıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…