bitmek bilmeyen yemekler

ne var kaynananızla gitmekte anlamadım bunun çocuklukla ilgisi yok ki eşinizin akrabaları çağırırken büyükleri de çağırır gidin ne var ama sizinde bi buyur etmeniz lazım sorun ne burada her akşam biri çağımıyor ya. ha kaynanayla ha ikiniz gidin ne farkeder geçici süreçler bunlar
ben galiba kendisine tahammül edemiyorum artık o yüzden batıyo bana
her yemekten sonra onları eve bırakırken kahve isteklerini en fazla 2 kere geri cevirebiliyorum 3.de illa girmek gerekiyo ayıp olmasın diye al sana +30dk daha beraberiz :ruh:

kızlar merhaba size bi sorum olacak

ben yeni evliyim ve 2 aydır sürekli akrabalar tarafından yemege cagırılıyoruz
bizim taraf cagırdıgında annem siz gidin biz peşinize takılmayalım diyo(bence mantklı olan bu)
ama eşimin taraf cagırdıgında kv benden önce hazırlanıp bizi arıyo ne zman cıkıyoruz diye
niye haber veriyosunuz demeyin bizden önce onları arıyolarmış müsait midirler cagıralım mı diye :olamaz:

ciddi anlamda bunaldım bitsede kurtulsam diyorum ama bitmiyo
mevzu yemeklere gitmek değil sanki cocukmuşuz gibi peşimize takılıp bizi götürüp getirmeleri :ruh:

ruhum daralıyo bu akşam bi yemege daha cagırıldık ve bilin bakalım bana kim haber verdi:olamaz::olamaz:

ne demeliyim ne yapmalıyım hiç bi fikrim yok siz gelmeyin desek ayıp olur mu acaba kesin darılırlar

taş çatlasın 1-2 ay daha sürer. senin ailenin bakış açısı farklı evlendiğin adamın ailesinin bakış açısı farklı. oğulları ile gelinleri ile birlikte davete gitmek hoşlarına gidiyor belli ki. bu sebeple insanları kendinizden uzaklaştırmayın.

bizim taraf cagırdıgında annem siz gidin biz peşinize takılmayalım diyo(bence mantklı olan bu)
ama eşimin taraf cagırdıgında kv benden önce hazırlanıp bizi arıyo ne zman cıkıyoruz diye
niye haber veriyosunuz demeyin bizden önce onları arıyolarmış müsait midirler cagıralım mı diye :olamaz:

mevzu yemeklere gitmek değil sanki cocukmuşuz gibi peşimize takılıp bizi götürüp getirmeleri :ruh:

ruhum daralıyo bu akşam bi yemege daha cagırıldık ve bilin bakalım bana kim haber verdi:olamaz::olamaz:

ne demeliyim ne yapmalıyım hiç bi fikrim yok siz gelmeyin desek ayıp olur mu acaba kesin darılırlar

Aman ne olacak ayol belki siz yabancı hissetmeyin diye gidiyodur. Ben öyle yerlere kayınvalidemle gitmeyi seviyorum en azından hem cinsim bi tanıdık yüz oluyor

taş çatlasın 1-2 ay daha sürer. senin ailenin bakış açısı farklı evlendiğin adamın ailesinin bakış açısı farklı. oğulları ile gelinleri ile birlikte davete gitmek hoşlarına gidiyor belli ki. bu sebeple insanları kendinizden uzaklaştırmayın.
kv ve kp in beni ve oğullarını önemsediklerini düşünseydim eger evet haklısınız derdim ama malesef hoşlarına gittikleri için değil orda burda biz düğün yaptık sunu aldık bunu aldık laflarını söylemek için bizimle beraber geliyolar

Ne büyük dert. Ne olacak gelse. Sizin misafiriniz varken cat kapı gelip misafirinizle otursa dertti. Ama kendi akrabasının davetine geliniyle giden kaynana pehh.
bi önceki konumda tam bu söylediginiz seyide yaptıgını anlatmıştm isterseniz bakabilirsinizo_O

ilk zamanlar olur böyle

bir bunlar sana dönüp gelecekler ve sen her gelene kayınvalidenleri de çağıracaksın

Aman ne olacak ayol belki siz yabancı hissetmeyin diye gidiyodur. Ben öyle yerlere kayınvalidemle gitmeyi seviyorum en azından hem cinsim bi tanıdık yüz oluyor
zaten cogunu tanıyorum uzun bi nişanlılık sürecim oldu yabancılıkta cekmiyorum ki bi faydası da olmuyo yani tanımadıklarımla tanıştırma gibi

E kadını arayıp onu da çağırıyorlar demek ki.. Ben şahsen kayınvalidem de gelsin isterdim. Doğru düzgün tanımadığım insanlarla ne muhabbeti edeceğim.

E kadını arayıp onu da çağırıyorlar demek ki.. Ben şahsen kayınvalidem de gelsin isterdim. Doğru düzgün tanımadığım insanlarla ne muhabbeti edeceğim.
umarım sevdiğiniz ve böyle günlerde yanınızda görmek istediğiniz bi kv niz olur benim gibi hissetmezsiniz :dua::dua:

demekki geliniyle gurur duyuyor.

Çok ilginç geldi herhalde ilk defa böyle bir şey görüyorsunuz .

Eğer davet eden sizin yasitlatrinizsa sizi direk arayıp davet ederlerse tek başına gitmeniz normal. Ama kayınvalide arayıp amca teyze hala vs gibi hem yaşça büyük kişiler tabiki onlar da gidicek ki zaten davet ettikleri için gidiyorlar bence.

Arkadaşına giderken peşine takilmiyorlar dimi

çalışan bi kadından böyle bişey beklemezler umarım :eek:

valla ben yaşadım ki tek gün izinle çalışıyorum ve istanbulda yaşıyorum akşam geç geliyorum yani eve

bizimkiler davet ettiğinde aynı senin gibilerdi annemler gelmezdi ama kayınvalidem beni arayıp bilmem kim teyze sizi çağırıyor derdi.

hatta bir seferinde bir akrabalarına gideceğiz diye benden o teyzeye bohça hazırlamamı istedi. ki annem yakın çevreye zaten hazırlamıştı, ben de hayır annem yakın çevrenize verdi ben hazırlayamam demiştim

bir süre böyle gitti akrabalar vs hatta kaynanamın günleri. bu konuda çok kavga ettik eşimle. ilk zamanlar anlamıyordu o da ben böyle mutluyum ailesiyle gide gele güzel mutlu büyük bir aile olucaz sandı ama sonra o da sıkıldı.

şuan yine arar kayınvalidem dıdısının dıdısına gidelim der benden önce eşim müdahale eder

umarım sevdiğiniz ve böyle günlerde yanınızda görmek istediğiniz bi kv niz olur benim gibi hissetmezsiniz :dua::dua:

Öyle bir kayınvalidem var çok şükür :KK68:
çalışan bi kadından böyle bişey beklemezler umarım :eek:

Bekliyorlar canım valla.. Geçtiğimiz Ramazan 7 aylık evli falandım, eşimin halalarına dayılarına falan gittik iftara.. Biz de çağıralım diye beklediler. Çağırmadım. Eşim zaten sevmez onları, sırf kayınvalidemler mahcup olmasın diye gittik. Hatta eşimin kuzenlerinden biri densizlik etti herkesin içinde, ben de cevabı yapıştırdım mal gibi kaldı :KK70: Güya yeni gelin sessiz kalacak sanıyorlardı ama gerektiği yerde asla sessiz kalmam :KK49:

Back
X