ben galiba kendisine tahammül edemiyorum artık o yüzden batıyo banane var kaynananızla gitmekte anlamadım bunun çocuklukla ilgisi yok ki eşinizin akrabaları çağırırken büyükleri de çağırır gidin ne var ama sizinde bi buyur etmeniz lazım sorun ne burada her akşam biri çağımıyor ya. ha kaynanayla ha ikiniz gidin ne farkeder geçici süreçler bunlar
kızlar merhaba size bi sorum olacak
ben yeni evliyim ve 2 aydır sürekli akrabalar tarafından yemege cagırılıyoruz
bizim taraf cagırdıgında annem siz gidin biz peşinize takılmayalım diyo(bence mantklı olan bu)
ama eşimin taraf cagırdıgında kv benden önce hazırlanıp bizi arıyo ne zman cıkıyoruz diye
niye haber veriyosunuz demeyin bizden önce onları arıyolarmış müsait midirler cagıralım mı diye
ciddi anlamda bunaldım bitsede kurtulsam diyorum ama bitmiyo
mevzu yemeklere gitmek değil sanki cocukmuşuz gibi peşimize takılıp bizi götürüp getirmeleri
ruhum daralıyo bu akşam bi yemege daha cagırıldık ve bilin bakalım bana kim haber verdi
ne demeliyim ne yapmalıyım hiç bi fikrim yok siz gelmeyin desek ayıp olur mu acaba kesin darılırlar
kızlar merhaba size bi sorum olacak
bizim taraf cagırdıgında annem siz gidin biz peşinize takılmayalım diyo(bence mantklı olan bu)
ama eşimin taraf cagırdıgında kv benden önce hazırlanıp bizi arıyo ne zman cıkıyoruz diye
niye haber veriyosunuz demeyin bizden önce onları arıyolarmış müsait midirler cagıralım mı diye
mevzu yemeklere gitmek değil sanki cocukmuşuz gibi peşimize takılıp bizi götürüp getirmeleri
ruhum daralıyo bu akşam bi yemege daha cagırıldık ve bilin bakalım bana kim haber verdi
ne demeliyim ne yapmalıyım hiç bi fikrim yok siz gelmeyin desek ayıp olur mu acaba kesin darılırlar
Aman ne olacak ayol belki siz yabancı hissetmeyin diye gidiyodur. Ben öyle yerlere kayınvalidemle gitmeyi seviyorum en azından hem cinsim bi tanıdık yüz oluyorkızlar merhaba size bi sorum olacak
bu mantıklı geldiarayan kişileri sen geri ara. ya o gün müsait değiliz şu gün gelsek olur mu de. kaynanaya da haber verme.
bu daha mantıklı geldisiz de karşılığında yemeğe kendi evinize değil kayınvalidenizin evine davet edin
kv ve kp in beni ve oğullarını önemsediklerini düşünseydim eger evet haklısınız derdim ama malesef hoşlarına gittikleri için değil orda burda biz düğün yaptık sunu aldık bunu aldık laflarını söylemek için bizimle beraber geliyolartaş çatlasın 1-2 ay daha sürer. senin ailenin bakış açısı farklı evlendiğin adamın ailesinin bakış açısı farklı. oğulları ile gelinleri ile birlikte davete gitmek hoşlarına gidiyor belli ki. bu sebeple insanları kendinizden uzaklaştırmayın.
bi önceki konumda tam bu söylediginiz seyide yaptıgını anlatmıştm isterseniz bakabilirsinizNe büyük dert. Ne olacak gelse. Sizin misafiriniz varken cat kapı gelip misafirinizle otursa dertti. Ama kendi akrabasının davetine geliniyle giden kaynana pehh.
zaten cogunu tanıyorum uzun bi nişanlılık sürecim oldu yabancılıkta cekmiyorum ki bi faydası da olmuyo yani tanımadıklarımla tanıştırma gibiAman ne olacak ayol belki siz yabancı hissetmeyin diye gidiyodur. Ben öyle yerlere kayınvalidemle gitmeyi seviyorum en azından hem cinsim bi tanıdık yüz oluyor
çalışan bi kadından böyle bişey beklemezler umarımilk zamanlar olur böyle
bir bunlar sana dönüp gelecekler ve sen her gelene kayınvalidenleri de çağıracaksın
umarım sevdiğiniz ve böyle günlerde yanınızda görmek istediğiniz bi kv niz olur benim gibi hissetmezsinizE kadını arayıp onu da çağırıyorlar demek ki.. Ben şahsen kayınvalidem de gelsin isterdim. Doğru düzgün tanımadığım insanlarla ne muhabbeti edeceğim.
bu mesajı okuyunca kv ye hak verdim sanırımBen de gelebilir miyim ?
taş çatlasın 1-2 ay daha sürer. senin ailenin bakış açısı farklı evlendiğin adamın ailesinin bakış açısı farklı. oğulları ile gelinleri ile birlikte davete gitmek hoşlarına gidiyor belli ki. bu sebeple insanları kendinizden uzaklaştırmayın.
annemde damadıyla gurur duyuyor bu mantıkla biz yalnız hiç bi yere gidemeyiz kidemekki geliniyle gurur duyuyor.
çalışan bi kadından böyle bişey beklemezler umarım
umarım sevdiğiniz ve böyle günlerde yanınızda görmek istediğiniz bi kv niz olur benim gibi hissetmezsiniz
çalışan bi kadından böyle bişey beklemezler umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?