- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 40
ne güzel ben onu bile zar zor yapıyorum 2 sene sonradısarı cıkmada vs sıkıntı yok canım biz kimseye sormuyoruz cıkıp gezerken vs evimiz barkımız ayrı zaten şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel ben onu bile zar zor yapıyorum 2 sene sonradısarı cıkmada vs sıkıntı yok canım biz kimseye sormuyoruz cıkıp gezerken vs evimiz barkımız ayrı zaten şükür
herkesin hayatına kimse karışamazne güzel ben onu bile zar zor yapıyorum 2 sene sonra
herkesin hayatına kimse karışamaz
kime neymiş bnm cıktıgımdan girdiğimden![]()
diğer arkadaslarında dediği gibi bunlar zaten akraba ziyareti bizim başbaşa kalma gibi bi durumumuz yok gelmeselerde ama o kadar alıştılar ki beraber gezmemize artık komsularına mevlütlere vs de cagırmaya başladı kv ki ben bekarkende gitmezdm öle komsu gezmelerine falan her seferin de yok diyorum her seferinde gelcen mi diye arıyobişey diyen yok da ayrı gitmeye yeni başladık gerçi o da eşiimin suçu her yere çağırır gelmesin deyince de hakaret olarak algılar dışlıyomuşum gibi. artık o da alıştı eskiden bak hayatım çiftler başbaşa vakit geçirebilmeli fln diye anlatıyordum saatlerce tartışırdık şimdi direk istemiyorum gelmesin diyorum kötü gelinim mutluyum
bunlara derken yani yeni evlenen çiftleri yemeğe caırma adeti felan bizdede vardır düğünden sonra iki aile toplanıp komple karşılıklı gider birbirlerine sonra işte dedğiniz gibi ıdının dıdıdsı yeni gelin i çaırırlar ben çalıştığım için hiiiiç en başta konuştum girmedim potalara gec geliorum felan diyerek atlatıım birçoğunudabunlar derken kastınız kv ise annesi için oğlundan vazgeçmek istemedim :)
yemeklerse eğer ben cidden bu kadar tahmin etmiyodum aile büyükleriyle biter diyodum ama dıdısının dıdısı bile çağırıyo
bende mesaiye kalıcam diyorum arada allah affetsinbunlara derken yani yeni evlenen çiftleri yemeğe caırma adeti felan bizdede vardır düğünden sonra iki aile toplanıp komple karşılıklı gider birbirlerine sonra işte dedğiniz gibi ıdının dıdıdsı yeni gelin i çaırırlar ben çalıştığım için hiiiiç en başta konuştum girmedim potalara gec geliorum felan diyerek atlatıım birçoğunuda
hazır yemek cok hoştur ama malum zayıfsın ye bişey olmaz lafları yüzünden bin kilo oldukÇoğu yerde adettir gelin gezdirmek. Çok sıkıcı duruyor haklısın ama en fazla bir iki ay daha sürer takmahazır yemek yiyorsun işte o açıdan bak
![]()
Olsun canım gelsin ne olacak takılmayın bunlarazaten cogunu tanıyorum uzun bi nişanlılık sürecim oldu yabancılıkta cekmiyorum ki bi faydası da olmuyo yani tanımadıklarımla tanıştırma gibi
Ona bir önlem almak lazım tabi :)hazır yemek cok hoştur ama malum zayıfsın ye bişey olmaz lafları yüzünden bin kilo olduk![]()
Kayinvalideniz hem akrabalar ile sizi kaynaştırmak amaçlı geliyordur hemde arkadaşların dediği gibi geri siz gittiğiniz yerleri davet ederken kendi evinize davet etmeyin madem kayınvalideniz davet etti ortaklaşa misafir edin bazen Onlar da bazen sizdekızlar merhaba size bi sorum olacak
ben yeni evliyim ve 2 aydır sürekli akrabalar tarafından yemege cagırılıyoruz
bizim taraf cagırdıgında annem siz gidin biz peşinize takılmayalım diyo(bence mantklı olan bu)
ama eşimin taraf cagırdıgında kv benden önce hazırlanıp bizi arıyo ne zman cıkıyoruz diye
niye haber veriyosunuz demeyin bizden önce onları arıyolarmış müsait midirler cagıralım mı diye
ciddi anlamda bunaldım bitsede kurtulsam diyorum ama bitmiyo
mevzu yemeklere gitmek değil sanki cocukmuşuz gibi peşimize takılıp bizi götürüp getirmeleri
ruhum daralıyo bu akşam bi yemege daha cagırıldık ve bilin bakalım bana kim haber verdi
ne demeliyim ne yapmalıyım hiç bi fikrim yok siz gelmeyin desek ayıp olur mu acaba kesin darılırlar
burda birisi fikir verdi gündüz çağırıcam kadınları toplu olarak bi kerede biticem
cok teşeşkkürler :) bu yemekler sonucu +6 kilo da ekstradan geldi buna da razı mısınız![]()
evet ywpacak birsey yok bu durumda benim 7 sene gecti ben bisey yapabiliyormuyum hayir..Haklı ama yapacak bişi yok.. kötü olmaya değmez![]()
pardon ? eşimin ailesine sabır versin öyle mi ?Kayinvalideye siz gelmeyin sözünü kullanabilir misin sence? 2 ay olmuş evleneli gelindeki tavır vay be dedirtti bana. Allah eşinin ailesine sabırlar versin çok yazık!
öylede sıkıcı böyle de sıkıcı yaniYeni evlendigimde cok zoruma gitmisti ne kimse davet etti nede geldiler diye. Simdi de diyorum ki ama iyi ki de gelen yada gel diyen olmamis.
Kizim dogdugunda da aman bebek görmeye geleb olmasin diyordum. Mevlüt yaptim gelecekleri orda cagirdim. Bu bebegimde kismet olursa yine ayni sekilde yapicam insallah.
Kv ne ararim ne sorarim ne gel derim nede gelelim derim. Esim arar konusuru annesiyle. Gidelim derse giderim gelsinler mi derse buyursun gelsinler derim. Oda iki üc ayda bir anca
45miBen okeyim :) hafta basi 49 dum su an 45 im hamileyim zor geciyor valla beni yedirin bak sevap bi kere :))
senelerdir eşimle sevgiliyiz daha 1 pasta alıp dogum gününü kutladıklarını bilmem bu sene dogum gününde şunları yapcam diye kv yle konusurkn e beraber kutlamıcaz mı dedi banaevet ywpacak birsey yok bu durumda benim 7 sene gecti ben bisey yapabiliyormuyum hayir..
simdi yilbasi plani yapiyo ve planda esim yok.gecen senede onun yaptigi plana uydum ama bu sene istemiyorum belki iyi niyetlerinden ama birazda dusunceli olmak istiyorum