bitmek bilmeyen yemekler

Benim 1 sene surmustu.esimin tarafindada gunduz gidilirmis kadinalr gidermis.oglen bi gidiyorduk.aksamda erkekleri bekliyorduk yeniyordu iciliyordu.yatmaya eve geliyorduk.surekli tarstyordm esimle ama bi ise yaramadi o surec oyle geldi gecti.bitince unutuyorsun merak etme.sen yazinca hatrladm :)

Annen gelmeyerek incelik yapıyor ama KV nin yaptığında da bir gariplik yok. Akrabası sonuçta. Muhtemelen akrabalar onu da çağırıyordur zaten. Benim bildiğim normal olan o. Senin tarafına senin ailenle eşinin tarafına eşinin ailesiyle gidilir. Genel olarak Çok KV sever bir değilimdir ama bunda kadının bir suçu yok yani

Oh hazır yemek bide çalışıyorsun daha ne istiyorsun? Ayrıca önce kv arayıp davet ediyorlarsa eee misafirlige gittiginiz kisileri de yine kv'den çağırmak durumunda kalır:KK45: hem beleş yemek yiyosun hemde misafir derdinden kurtulmuş oluyorsun olaya birde bu taraftan bak :spor:

Akrabalari hic tanimadiginizi varsayiyorum.
Ben konuscak konu bulamazdim ve de bu yuzden gelmesini isterdim heralde
Sonucta onu taniyolar , konusup dururlar iste:KK14:
Yeni evlisiniz diye geliyodur,bosverin
Hepsi bitince 2.kez gelmez.

Ee sonuçta yemeğe gidiyorsunuz yani..Kayinvalidenin sizinle gelmesi sizi niye bu kadar sıkıyor?
Sanki yemeklerini siz yediriyorsunuz!

Gelsin
Kayinvalideyle alıp veremediginiz ne?Oğluyla evlisin tatlım farkında mısın?

her gittiğimiz yerde ben düğünde sunu yaptım bunu yaptım demesi(yapmadı)
bazı büyük akrabalarla sözleşmiş gibi beni ortalarına alıp gelinsin sen şöyle yap böyle hizmet et diye akıl vermeleri daha yola cıkarken ne koydun bohcaya bakayım iyi şeyler i diye sorması vs olmasa evet sorun değil
ama geçmişte kendisiyle yasadıklarımdan dolayı sanırım alıp vermediğim şeyler var.
ve evet oğluyla evliyim ama bu ona 7/24 katlanmamı gerektirmez..

idare edin zaten bitecek davetler :kk77:

Benim durumda ise akrabalar çağırdığında herkes gitti ama kimse görümce elti yemeğe davet etmedi baktım davet eden yok, onlara hazırladığım bohçayı kayinvalide de dağıttım. Lafa gelince şöyle yemek böyle ziyafet icraat sıfır idi.:eek:

Ha bir de görümcem iftara çağırdığında toplu olarak yine bunu ayrıca yemek için çağırdığım olarak düşünün dedi, eltim ise çocuğunun doğum gününe gittiğimizde yemeğe sayarsiniz dedi. Neyse ki bu konuları önemsemiyorum da geldi geçti.
doğum gününü yemege saymak mı :KK53: bence cok iyi olmuş çünkü gercekten b süre sonra sıkıyo ev ev gezip yemeklere katılmak.

Bu kadarini da dert etmek? Bilemedim. Hani kv sizin eve yemege geliyor olsa tamam haklisiniz da. Alt tarafi beraber bir baskasinin evine yemege gidilecek. Kvyi sirtinizda tasimiyorsunuz,esinizle basbasa olma durumunuza mani falan olabilecegi bir nokta degil,e disarida restorana gitmiyorsunuz gelip ortaniza oturmayacak. Ne olur yani sizle birlikte ayni ortamda yemek yese su durumda ne sakincasi var? Gelinler olarak da bazen gercekten abartiyoruz bence bu kadar tahammulsuz olmayin
benim kv yle saglıklı bi ilişkim yok ne o beni sever ne ben onu severim yapmacık gülümsemelerle günü kurtarıyoruz her fırsatta laf sokar öyle ki ona hazırladıgım bohcayı bile eşime şikayet etmiş yırtık secaddeyi dikip koymuşlar diye(el işlemesi oldugu için astarı elde dikildi onu yırtık sanmış)
ilk evlendigim hafta hergün evine cagırdı aksamlarıda onlar cıkıp bize geldi bu arada sürekli beni eşime kötüledi
tam rahat ettim bıraktılar gelip gitmeyi derken yemeklerde bize eşlik etmeye başladı. mazur görün beni de ''ne olur yani bi yemektir'' diyemiyorum

Oğullarını önemsiyorlardir nerden böyle bir kanıya veriyorsunuz. Evlatlarını yok sayacaklar.Anne babası onu bu günlere getirdi.
Düşünceniz çok çok farklı.Şimdi gençsiniz zannediyor musunuz ki aynısını yasamayacaksiniz. Sizin de gelininiz size aynı duyguları tattıracak.
gördüklerim düşüncelerimi bu şekile getirdi. elbette rabbim nasip etsin hepimizin evlatları büyüyüp evlenip gidicek haksız yere bişey yapıyosam yargılıyorsam yaşattıklarımı yaşarım zatn :)

kv ve kp in beni ve oğullarını önemsediklerini düşünseydim eger evet haklısınız derdim ama malesef hoşlarına gittikleri için değil orda burda biz düğün yaptık sunu aldık bunu aldık laflarını söylemek için bizimle beraber geliyolar

yani öyle veya böyle. çok da şaapmamak lazım. biraz akışına bırak nasılsa bitecek..

bence arkadasimiz kvalidesinden rahatsiz oluyor heryere onunla gitmekden sık gorusmekten... bence hakli bizde ilk evlendigimizde esimin butun akrabalarina el opmeye cumbur cemaat gidiyorduk.el opmeye giden biziz onlarda pesimize takiliyordu bana ve benim ailemede garip geliyordu.annemlere el opmeye giderkende kvalidemler gelmisti sirf gezme yeme icme olsun diye biliyorum.bence ciftler biraz rahat birakilmali heryere peslerine takilmamali cocuk gibi.ben konu sahibini hakli buluyorum kaptinn kaptinn
Haklı ama yapacak bişi yok.. kötü olmaya değmez ;)

bence arkadasimiz kvalidesinden rahatsiz oluyor heryere onunla gitmekden sık gorusmekten... bence hakli bizde ilk evlendigimizde esimin butun akrabalarina el opmeye cumbur cemaat gidiyorduk.el opmeye giden biziz onlarda pesimize takiliyordu bana ve benim ailemede garip geliyordu.annemlere el opmeye giderkende kvalidemler gelmisti sirf gezme yeme icme olsun diye biliyorum.bence ciftler biraz rahat birakilmali heryere peslerine takilmamali cocuk gibi.ben konu sahibini hakli buluyorum kaptinn kaptinn
kesinlikle sık görşmek istemiyorum. 2 seneye yakındır aileler bu ilişkimize dahil ve basımıza ne geldiyse onlar yüzünden. bütün kavgalarımız tartısmalarımız.. artık eve giderken arabada annen bu akşam bana o akdar insan içinde bunu dedi diye bi cümle kurmaktanda sıkıldım

Valla canım kimse kusura bakmasın da çalışıyoruz biz.. Eve ancak yetiyorum ben.. Ancak biri arar da müsait zamanda size gelmek istiyoruz derse kabul ederim, o da geri çevirmek olmasın diye.. Çağırsın diye bekleyenler daha çok bekler :KK70:
burda birisi fikir verdi gündüz çağırıcam kadınları toplu olarak bi kerede biticem :KK53:

Ben çözümü buldum. Herkes yemege bizi çağırsın isteyende arabisiyla gotursun getirsin bizi . Zor ama sizin icin ben katlanırım hemen adresi vereyim yarin bizi alin burdan
cok teşeşkkürler :) bu yemekler sonucu +6 kilo da ekstradan geldi buna da razı mısınız:oha:

şimdi hevesleri vardır bir süre sonra kesilir akraba ziyaretleri , siz de yavaş yavaş ona sormadan dışarı çıkmaya başlayın

kızlar merhaba size bi sorum olacak

ben yeni evliyim ve 2 aydır sürekli akrabalar tarafından yemege cagırılıyoruz
bizim taraf cagırdıgında annem siz gidin biz peşinize takılmayalım diyo(bence mantklı olan bu)
ama eşimin taraf cagırdıgında kv benden önce hazırlanıp bizi arıyo ne zman cıkıyoruz diye
niye haber veriyosunuz demeyin bizden önce onları arıyolarmış müsait midirler cagıralım mı diye :olamaz:

ciddi anlamda bunaldım bitsede kurtulsam diyorum ama bitmiyo
mevzu yemeklere gitmek değil sanki cocukmuşuz gibi peşimize takılıp bizi götürüp getirmeleri :ruh:

ruhum daralıyo bu akşam bi yemege daha cagırıldık ve bilin bakalım bana kim haber verdi:olamaz::olamaz:

ne demeliyim ne yapmalıyım hiç bi fikrim yok siz gelmeyin desek ayıp olur mu acaba kesin darılırlar
bence gelmeyin daralıyorum deyin :)) allahım madem neden evlendin bunlara tahamülün yoktuda

şimdi hevesleri vardır bir süre sonra kesilir akraba ziyaretleri , siz de yavaş yavaş ona sormadan dışarı çıkmaya başlayın
dısarı cıkmada vs sıkıntı yok canım biz kimseye sormuyoruz cıkıp gezerken vs evimiz barkımız ayrı zaten şükür

bence gelmeyin daralıyorum deyin :)) allahım madem neden evlendin bunlara tahamülün yoktuda
bunlar derken kastınız kv ise annesi için oğlundan vazgeçmek istemedim :)
yemeklerse eğer ben cidden bu kadar tahmin etmiyodum aile büyükleriyle biter diyodum ama dıdısının dıdısı bile çağırıyo

Back
X