bitmek bilmeyen yemekler

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
kızlar merhaba size bi sorum olacak

ben yeni evliyim ve 2 aydır sürekli akrabalar tarafından yemege cagırılıyoruz
bizim taraf cagırdıgında annem siz gidin biz peşinize takılmayalım diyo(bence mantklı olan bu)
ama eşimin taraf cagırdıgında kv benden önce hazırlanıp bizi arıyo ne zman cıkıyoruz diye
niye haber veriyosunuz demeyin bizden önce onları arıyolarmış müsait midirler cagıralım mı diye :olamaz:

ciddi anlamda bunaldım bitsede kurtulsam diyorum ama bitmiyo
mevzu yemeklere gitmek değil sanki cocukmuşuz gibi peşimize takılıp bizi götürüp getirmeleri :ruh:

ruhum daralıyo bu akşam bi yemege daha cagırıldık ve bilin bakalım bana kim haber verdi:olamaz::olamaz:

ne demeliyim ne yapmalıyım hiç bi fikrim yok siz gelmeyin desek ayıp olur mu acaba kesin darılırlar

onları da davet ettilerse siz gelmeyin demeniz olmaz. gidin gelin aman nolcak. ölene kadar sürecek değil ya bu.
bende öyle diyorum canım ama 2 ay oldu daha akrabaları yarılayamadık bile:işsiz: şükür ki mesailerim başladı az da olsa nefes alabiliyorum:KK51:

kızlar merhaba size bi sorum olacak

ben yeni evliyim ve 2 aydır sürekli akrabalar tarafından yemege cagırılıyoruz
bizim taraf cagırdıgında annem siz gidin biz peşinize takılmayalım diyo(bence mantklı olan bu)
ama eşimin taraf cagırdıgında kv benden önce hazırlanıp bizi arıyo ne zman cıkıyoruz diye
niye haber veriyosunuz demeyin bizden önce onları arıyolarmış müsait midirler cagıralım mı diye :olamaz:

ciddi anlamda bunaldım bitsede kurtulsam diyorum ama bitmiyo
mevzu yemeklere gitmek değil sanki cocukmuşuz gibi peşimize takılıp bizi götürüp getirmeleri :ruh:

ruhum daralıyo bu akşam bi yemege daha cagırıldık ve bilin bakalım bana kim haber verdi:olamaz::olamaz:

ne demeliyim ne yapmalıyım hiç bi fikrim yok siz gelmeyin desek ayıp olur mu acaba kesin darılırlar

Nekadar güzel birşey bence

Sizden önce onları arıyorlarsa siz gelme diyemezsiniz. Demek ki kayınvalidenle daha samimiler, onların hatrına sizi çağırıyorlar. Yani ben olsam öyle anlardım. O yüzden de onları yük gibi hissetmeyin, boşverin hazır yemeğin tadını çıkarın :KK76::kk77: Bu günlerde gelip geçecek sonuçta.

çok sıkıcı gerçekten
ama şu açıdan bak
akrabalarla muhabbet etme işini kayınvalidene bırak
sen de keyfine bakarsın
malesef canım eline örgüsünü yada telefonunu alıp oturuyo hiç bi şekilde muhabbet kültürü yok :KK12:

ne var kaynananızla gitmekte anlamadım bunun çocuklukla ilgisi yok ki eşinizin akrabaları çağırırken büyükleri de çağırır gidin ne var ama sizinde bi buyur etmeniz lazım sorun ne burada her akşam biri çağımıyor ya. ha kaynanayla ha ikiniz gidin ne farkeder geçici süreçler bunlar

Bide iyi tarafından bak ya tüm akrabalar size yemeğe gelseydi kv nide alıp :KK53:

Sizden önce onları arıyorlarsa siz gelme diyemezsiniz. Demek ki kayınvalidenle daha samimiler, onların hatrına sizi çağırıyorlar. Yani ben olsam öyle anlardım. O yüzden de onları yük gibi hissetmeyin, boşverin hazır yemeğin tadını çıkarın :KK76::kk77: Bu günlerde gelip geçecek sonuçta.
taikide onunla dha samimiler sonucta yıllardır beraberler yada kan bağları var ama neden beraber bnm akrabalarım anemi aradıklarında annem onları arayın biz değil onlar gelcek diyomuş:KK51:
hazır yemek dediğinde kurt var bende oturamıyorum illa bişeyler yapıyorum gittiğim yerrlerde en son bulasık yerleştirdimdi:olamaz:

Back
X