- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 38
- Konu Sahibi booksmoney
Doluuu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu insanlar nasıl evlilik yaşıyor acaba ya?Aldatmıyormuş, dövmüyormuş evine bakıyormuş. Bunlar yeterliymiş çoğu insan için ne kocalar varmış. Birde şu tavsiyeyi veren oldu bi çocuk yap bak kocayı gözün görüyor mu hatta evden gitsin diye bakarsın.
Ailecekte görüşüyoruz bazen ama çoğu zaman yalnız görüşüyor.Arkadaşları da evli mi? Ailecek görüşseniz?
bu yuzden boşanılırHayır var ortak aktivitelerimiz fakat yine de gidiyor. Sonra ben kötü oluyorum ona kalırsa uyum sağlamalıymışım. O kadar tolerans gösteriyorum sırf husursuzluk çıkmasın diye ama bu beni tüketiyor artık. Defalarca boşanmayı düşündüm bu konu yüzünden boşanılır mı dediler.
dolu bir dünya var. hatta parası varsa ,zenginse aldatsa da olur diyen varhala böyle insanlar var mı yahu?
Bu şartlarda zaten çocuk düşünmüyorum oturmamış bir evliliğimiz var.Bekar gibi takılmaya bu kadar hevesliyse madem evlenmeseymis. Arada çıkılır tabi evlendik diye dip dibe olacak değiliz ama sizinki sürekli çıkıp arada eve geliyor anladığım kadarıyla.
Aileler bile konuşmuş ise yaramamış, hazır çocuk da yokken güzel bir rest cekseniz iyi olur bence. Ya akıllanır evlilik düzenine uyum sağlar ya da sizi azat edip fikfik gezmeye devam eder tercihini yapsın. Çocuk olursa bu kadar rahat olamazsınız eliniz kolunuz bağlanır o yüzden bir süre çocuk da düşünmezseniz sizin için iyi olur
Haftada 3 4 gün bazen 10 11 bazen gece 1 2 gibi.ne kadar sıklık? haftada 3,4 mü? her gün mü? gecelere kadar mı? bunları yazın da ona göre yorum yapalım
Haftada 3 4 gün bazen 10 11 bazen gece 1 2 gibi.
Ev işlerine yardım ediyor mu sorumluluk alıyor mu? Her şey sizin üstünüzde mi? Temizlik, ev işleri, alışveriş vs? Açıkcası evle ilgili üzerine düşeni yapıyorsa takılsın, 3 gün arkadaşlarıyla olsa 3 4 gün de sizle vakit geçirse ideal gibi geldi. Biz kızlarla iş sonrası takılıyorduk. Haftanın her gününü eşimle beraber geçirmek istemem açıkcası, insan özlemek ister.Haftada 3 4 gün bazen 10 11 bazen gece 1 2 gibi.
Haftada 3 4 gün bazen 10 11 bazen gece 1 2 gibi.
Temizliğe vs.yardım etmez arada yardımcı çağırırım yetişemediğim yerde. Ben yapamam sen birini çağır der.Ev işlerine yardım ediyor mu sorumluluk alıyor mu? Her şey sizin üstünüzde mi? Temizlik, ev işleri, alışveriş vs? Açıkcası evle ilgili üzerine düşeni yapıyorsa takılsın, 3 gün arkadaşlarıyla olsa 3 4 gün de sizle vakit geçirse ideal gibi geldi. Biz kızlarla iş sonrası takılıyorduk. Haftanın her gününü eşimle beraber geçirmek istemem açıkcası, insan özlemek ister.