Bir seneden fazladır evliyiz ve eşimle hala çözemediğimiz muhtemelen çözemeyeceğimiz bir problem var. Eşim çok fazla arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor ben surat asınca da kavga ediyoruz. Bu öyle bir hal aldı ki eşimin ailesi bile ben hiçbir şey söylemeden eşimi uyarmış artık evlisin bu kadar sık olmaz demişler ben bunu ailesinden duydum. Bunun üzerine bir süre düzelmişti ama aynı konu yüzünden yine tartışmaya başladık. İstiyor ki ben onu hep rahat bırakayım. Şimdi yine konuşmuyoruz ve ben o kadar doluyum ki nasıl konuşmam ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Yanlış anlaşılmasın adamı eve hapsetmek istemiyorum ben de arkadaşlarımla geziyorum buluşuyorum ama aşırı değil. Bekar gibi rahat davranması çok rahatsız etmeye başladı. Yeni evli değiliz ama bu sorunu çözemiyoruz boğuyorsun beni diyor. Çevreme göre o kadar rahat bir insanım ki birkaç arkadaşıma anlattığımda onlarda bana hak verdiler evli olarak bu kadarı normal değil dediler.
Şimdi ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Bu sorunun evliliğimize sebep olacak gibi artık çok fazla sorun olmaya başladı.