BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN KAVGALARIMIZ

Bir seneden fazladır evliyiz ve eşimle hala çözemediğimiz muhtemelen çözemeyeceğimiz bir problem var. Eşim çok fazla arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor ben surat asınca da kavga ediyoruz. Bu öyle bir hal aldı ki eşimin ailesi bile ben hiçbir şey söylemeden eşimi uyarmış artık evlisin bu kadar sık olmaz demişler ben bunu ailesinden duydum. Bunun üzerine bir süre düzelmişti ama aynı konu yüzünden yine tartışmaya başladık. İstiyor ki ben onu hep rahat bırakayım. Şimdi yine konuşmuyoruz ve ben o kadar doluyum ki nasıl konuşmam ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Yanlış anlaşılmasın adamı eve hapsetmek istemiyorum ben de arkadaşlarımla geziyorum buluşuyorum ama aşırı değil. Bekar gibi rahat davranması çok rahatsız etmeye başladı. Yeni evli değiliz ama bu sorunu çözemiyoruz boğuyorsun beni diyor. Çevreme göre o kadar rahat bir insanım ki birkaç arkadaşıma anlattığımda onlarda bana hak verdiler evli olarak bu kadarı normal değil dediler.
Şimdi ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Bu sorunun evliliğimize sebep olacak gibi artık çok fazla sorun olmaya başladı.
Açık açık konuşun böyle devam ederse sizin de öyle olacağınızı söyleyin ve siz de gezin, muhtemelen rahatsız olacaktır. Ama yok bu işlere girmek istemiyorum diyorsanız boşanmayı göze almanız gerekecek çünkü istediği evlilik eş evde beni beklesin ama ben sosyal hayatıma bekar bir adam gibi devam edeyim şeklinde.

Benzer sekilde benim bosadigim ex es aklima geldi konunuzu okuyunca. Hem arkadaslariyla gece cikmalarina devam ederdi hem de evli olmak isterdi. Herhalde boyle erkekler daha cazip! geliyor bazi kadinlara. Ya da evli erkekler kendi aralarinda bagimsizliga dayali guc mucadelesi veriyorlar bilemiyorum. Her halukarda yalniz takilmaya devam edecek erkekler bekar kalmali. Tek veya ailesiyle yasamayi surdurmeli. Kimsenin aile hayalini suya dusurup canini yakmamali. Sizi anliyorum. Ya boyle kabul edeceksiniz ya da bosanacaksiniz. Cozum seneler gecip olgunlasip artik disari cikmak istememesi, evinde oturup aksamlari gazete okuyarak hali olamayacak sekilde yaslanmasi olabilir. Ben beklemedim.

Hayır var ortak aktivitelerimiz fakat yine de gidiyor. Sonra ben kötü oluyorum ona kalırsa uyum sağlamalıymışım. O kadar tolerans gösteriyorum sırf husursuzluk çıkmasın diye ama bu beni tüketiyor artık. Defalarca boşanmayı düşündüm bu konu yüzünden boşanılır mı dediler.
çıkma aralığı nedir mesela
o da önemli
bide soruyor mu size bir programımız var mı vs diye

Bir seneden fazladır evliyiz ve eşimle hala çözemediğimiz muhtemelen çözemeyeceğimiz bir problem var. Eşim çok fazla arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor ben surat asınca da kavga ediyoruz. Bu öyle bir hal aldı ki eşimin ailesi bile ben hiçbir şey söylemeden eşimi uyarmış artık evlisin bu kadar sık olmaz demişler ben bunu ailesinden duydum. Bunun üzerine bir süre düzelmişti ama aynı konu yüzünden yine tartışmaya başladık. İstiyor ki ben onu hep rahat bırakayım. Şimdi yine konuşmuyoruz ve ben o kadar doluyum ki nasıl konuşmam ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Yanlış anlaşılmasın adamı eve hapsetmek istemiyorum ben de arkadaşlarımla geziyorum buluşuyorum ama aşırı değil. Bekar gibi rahat davranması çok rahatsız etmeye başladı. Yeni evli değiliz ama bu sorunu çözemiyoruz boğuyorsun beni diyor. Çevreme göre o kadar rahat bir insanım ki birkaç arkadaşıma anlattığımda onlarda bana hak verdiler evli olarak bu kadarı normal değil dediler.
Şimdi ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım? Bu sorunun evliliğimize sebep olacak gibi artık çok fazla sorun olmaya başladı.
erkekler evlendiklerini geç anlıyorlar,yada anlamıyorlar🤦‍♀️ne yazıkkı🤷‍♀️sen ona hatırlat sık sık..

Back
X