Bende son kez konuşup şartlarımı söyleyeceğim. Forex bırakılacak psikoloğa gidecekbelli kişilerle arkadaşlığını kesecek gibi tabi adım atarsaBelliki 8 yıl seni çok yormus,artık kendine vakit ayırmanin zamanı gelmiş olmalı.
Bu sekilde bir hayat geçmez kendi ayaklarının üstünde durabiliyirsun madem,
Ayril ondan sonra kez konuşun nede olsa 8 yılın hatri var baktın ki dediklerine yanaşmıyor vur tekmeyi git ne hali varsa gorsun zaten basit bir konu yüzünden konu şiddete girmişse durum vahimdir.
bilinmezliğin verdiği korkuişim param bana güç veremiyorNeden korkuyorsunuz bu kadar? Dünyaya bu adamla gelmediniz ya. Mesleği maaşı olan bir kadının helede bir eğitimcinin bunlara katlanması gerçekten akıl alır şey değil.
Kusura bakmayın ama suç onların değil sizin. Eşiniz ilk günden beri kötüymüş neden 2.çocuk?Bende onlar adına üzülüyorum benim hayallerim yıkıldı onların suçu ne diye.
bilinmezliğin verdiği korkuişim param bana güç veremiyor
eşinin sana zaten bir katkısı yokmuş kiherkese merhabalar.8 yıllık evliyim 2 çocuğum var birde işe yaramaz bir eşim.evliliğimizin ilk gününden beri kavga ediyoruz çok uyuşmuşuz.eşim kaba saba ,sinirli ,duyarsız biridir.benimle ilgilenmez çocuklarına katlanamaz.her kötü giden şeyin sebebi benimdir iyi birşey olmuşss onun ssyesindedir.internet bağımlılığı var,forex (borsa) oynuyor .işten gelir telefon yada pc den hemen onlara bakar seslensem duymaz.dışarı gezmeye çıksak benimle dolaşmaz,biryerde otursak ya etrafa bakar yada telefona.birşey desem suçlu ben olurum.işte genel hatlarıyla böyle .geçen akşam o yatak odasında yatıyor ben çocuk odasında (1seneye yakındır ayrı yataklarda yatıyoruz) forex programını açtı (özel bi sesi var programın)kapat şunu diye bağırdım.saat 1 olmuş .çocuk odasına geldi ilk önce sözlü tartıştık sonra ben ona o bana itiştik.tabi o beni dövdüğü,polisi arıysam dedim izin vermedi balkona çıkıp imdat diye bağırdım. Komşular polisi aramış polise gitttik ilk önce şikayetçi olucam dedim sonra vazgeçtim.şu an konuşmuyoruz bir adımda atmıyor.cuma günü memleketine gidecek.bizi memleketine götürmüyor ayak bağı oluyoruz diye.kısacası adam beni hayatında istemiyor çocuklar için sana katlanıyorum diyor.öğretmenim çalışıyorum herşeyi bitirip tekrar başlamak bana zor geliyor gücüm yok .ayrı bir eve çıksam diyorum .ailem uzakta .biliyorum boşan diyeceksiniz bir tarafı kalmamış bu işin .arabamın anahtarını aldı dün, bende bugün onun arabasının anahtarını gizledim.çok sinirli
Şiddet ilk defa oldu ana kabul edersem gerisi de gelecek .bugün ailesini arasam diyorum .ailelerin haberi yokTabi ki anlıyorum 8 yıllık düzeni bozup 2 çocukla yeniden başlamak korkutuyor seni. Ama hersey bitmiş, saygı sevgi hiçbirsey yok. Yataklar ayrılmış adam kafasına göre yaşıyor. Yazık değil mi sana ve cocuklara. Büyüdklerinde keske ayrılsaydın diyecekler sana. Hiçbir cocuk annesinin şiddet görmesine dayanamaz bunlar ilerde büyük yaralar acar çocuklara.
Evet zaten YÖK işin en acı tarafı bu. Çocuklar için sürüyor bu evlilikeşinin sana zaten bir katkısı yokmuş ki
tek katkısı seni üzmesi
zaten yok olan bir adam var hayatında
bosansan kaybın ne olacak ki
daha huzurlu mutlu olursun
paran da sana kalır huzurun da
araban da varmıs.
mutlu mesut yasarsın
Öğretmensin çalışıyorsun, neden bu eziyete katlanıyorsun?herkese merhabalar.8 yıllık evliyim 2 çocuğum var birde işe yaramaz bir eşim.evliliğimizin ilk gününden beri kavga ediyoruz çok uyuşmuşuz.eşim kaba saba ,sinirli ,duyarsız biridir.benimle ilgilenmez çocuklarına katlanamaz.her kötü giden şeyin sebebi benimdir iyi birşey olmuşss onun ssyesindedir.internet bağımlılığı var,forex (borsa) oynuyor .işten gelir telefon yada pc den hemen onlara bakar seslensem duymaz.dışarı gezmeye çıksak benimle dolaşmaz,biryerde otursak ya etrafa bakar yada telefona.birşey desem suçlu ben olurum.işte genel hatlarıyla böyle .geçen akşam o yatak odasında yatıyor ben çocuk odasında (1seneye yakındır ayrı yataklarda yatıyoruz) forex programını açtı (özel bi sesi var programın)kapat şunu diye bağırdım.saat 1 olmuş .çocuk odasına geldi ilk önce sözlü tartıştık sonra ben ona o bana itiştik.tabi o beni dövdüğü,polisi arıysam dedim izin vermedi balkona çıkıp imdat diye bağırdım. Komşular polisi aramış polise gitttik ilk önce şikayetçi olucam dedim sonra vazgeçtim.şu an konuşmuyoruz bir adımda atmıyor.cuma günü memleketine gidecek.bizi memleketine götürmüyor ayak bağı oluyoruz diye.kısacası adam beni hayatında istemiyor çocuklar için sana katlanıyorum diyor.öğretmenim çalışıyorum herşeyi bitirip tekrar başlamak bana zor geliyor gücüm yok .ayrı bir eve çıksam diyorum .ailem uzakta .biliyorum boşan diyeceksiniz bir tarafı kalmamış bu işin .arabamın anahtarını aldı dün, bende bugün onun arabasının anahtarını gizledim.çok sinirli
Bende bilmiyorum.herkesin az çok problemi var diye belki .ben mi çok şey bekliyorum şüphesi belki.eşime göre benim ondan beklentilerim çok fazladırÖğretmensin çalışıyorsun, neden bu eziyete katlanıyorsun?
Gün yüzü görmemiş insanlar gözümde biraz da tolere edilebilir oluyorken öğretmenlik mesleğini icra eden iki cocuk annesi bir kadının balkondan imdaaat diye bagırması, sonra aynı adamla eve geri dönmesi, ergen gibi anahtar saklaması falan bana inanılmaz itici geliyor.herkese merhabalar.8 yıllık evliyim 2 çocuğum var birde işe yaramaz bir eşim.evliliğimizin ilk gününden beri kavga ediyoruz çok uyuşmuşuz.eşim kaba saba ,sinirli ,duyarsız biridir.benimle ilgilenmez çocuklarına katlanamaz.her kötü giden şeyin sebebi benimdir iyi birşey olmuşss onun ssyesindedir.internet bağımlılığı var,forex (borsa) oynuyor .işten gelir telefon yada pc den hemen onlara bakar seslensem duymaz.dışarı gezmeye çıksak benimle dolaşmaz,biryerde otursak ya etrafa bakar yada telefona.birşey desem suçlu ben olurum.işte genel hatlarıyla böyle .geçen akşam o yatak odasında yatıyor ben çocuk odasında (1seneye yakındır ayrı yataklarda yatıyoruz) forex programını açtı (özel bi sesi var programın)kapat şunu diye bağırdım.saat 1 olmuş .çocuk odasına geldi ilk önce sözlü tartıştık sonra ben ona o bana itiştik.tabi o beni dövdüğü,polisi arıysam dedim izin vermedi balkona çıkıp imdat diye bağırdım. Komşular polisi aramış polise gitttik ilk önce şikayetçi olucam dedim sonra vazgeçtim.şu an konuşmuyoruz bir adımda atmıyor.cuma günü memleketine gidecek.bizi memleketine götürmüyor ayak bağı oluyoruz diye.kısacası adam beni hayatında istemiyor çocuklar için sana katlanıyorum diyor.öğretmenim çalışıyorum herşeyi bitirip tekrar başlamak bana zor geliyor gücüm yok .ayrı bir eve çıksam diyorum .ailem uzakta .biliyorum boşan diyeceksiniz bir tarafı kalmamış bu işin .arabamın anahtarını aldı dün, bende bugün onun arabasının anahtarını gizledim.çok sinirli
Evet bu güçsüzlüğümü o da biliyor ki şu an özür dileyemeyecek kadar rahat.korkmuyor o davayı açmayacağımı biliyor.Gün yüzü görmemiş insanlar gözümde biraz da tolere edilebilir oluyorken öğretmenlik mesleğini icra eden iki cocuk annesi bir kadının balkondan imdaaat diye bagırması, sonra aynı adamla eve geri dönmesi, ergen gibi anahtar saklaması falan bana inanılmaz itici geliyor.
Keşke böyle ailelerin elinden devlet cocukları alabilse.
Bunun adı güçsüzlük değil ki saçmalık. Özür aşamasını falan geçmişsiniz siz coktan.Evet bu güçsüzlüğümü o da biliyor ki şu an özür dileyemeyecek kadar rahat.korkmuyor o davayı açmayacağımı biliyor.
Niyet önemli. Bizde fazla şey yapmıyoruz birlikte, ama mesela bizim ayak bağı olduğumuzu düşünmüyor eşim. Veya ne bileyim borsa oyunu vs önceliği olmuyor, eşin sizi gözden çıkarmış ve saygısını yitirmiş, bilmiyorum böylede yaşarım dersen , görmezden geleceksin , aynı evde iki yabancı gibi yaşayıp gideceksiniz, yada olmasın dersen ayrılacaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun ama evlilik böyle olmazBende bilmiyorum.herkesin az çok problemi var diye belki .ben mi çok şey bekliyorum şüphesi belki.eşime göre benim ondan beklentilerim çok fazladır
çocuklar için kendinizi heba etmeyınEvet zaten YÖK işin en acı tarafı bu. Çocuklar için sürüyor bu evlilik
Memleketine gittiğinde biz orada olduğumuz için fazla görüşemiyor arkadaşlarıyla o yüzden bizi götürmüyor.Niyet önemli. Bizde fazla şey yapmıyoruz birlikte, ama mesela bizim ayak bağı olduğumuzu düşünmüyor eşim. Veya ne bileyim borsa oyunu vs önceliği olmuyor, eşin sizi gözden çıkarmış ve saygısını yitirmiş, bilmiyorum böylede yaşarım dersen , görmezden geleceksin , aynı evde iki yabancı gibi yaşayıp gideceksiniz, yada olmasın dersen ayrılacaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun ama evlilik böyle olmaz
çocuklar için kendinizi heba etmeyın
eğitimli bayansınız
kendinize bunu yapmayın sakın
o cocuklar zaten boyle bır aıle ortamında saglıklı buyumez ki
buyuyunce hepsını hatırlayacaklar
adamın size şiddet uygulamasına müsade etmeyin lütfen
size yazık değil mi
aileniz sizi böyle bir koca için mi büyüttü[/QUOTE sen bana bunları yaşatmak için mi evlendin benimle diyorum cevap yok
Sen bana buları yaşatmak için mi evlendin benimle diyorum cevap yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?