Bitmek üzere olan evliliğim ,yıkılan hayallerim.....

Bende son kez konuşup şartlarımı söyleyeceğim. Forex bırakılacak psikoloğa gidecekbelli kişilerle arkadaşlığını kesecek gibi tabi adım atarsa

bilinmezliğin verdiği korkuişim param bana güç veremiyor

Tabi ki anlıyorum 8 yıllık düzeni bozup 2 çocukla yeniden başlamak korkutuyor seni. Ama hersey bitmiş, saygı sevgi hiçbirsey yok. Yataklar ayrılmış adam kafasına göre yaşıyor. Yazık değil mi sana ve cocuklara. Büyüdklerinde keske ayrılsaydın diyecekler sana. Hiçbir cocuk annesinin şiddet görmesine dayanamaz bunlar ilerde büyük yaralar acar çocuklara.

eşinin sana zaten bir katkısı yokmuş ki
tek katkısı seni üzmesi
zaten yok olan bir adam var hayatında
bosansan kaybın ne olacak ki
daha huzurlu mutlu olursun
paran da sana kalır huzurun da
araban da varmıs.
mutlu mesut yasarsın

Şiddet ilk defa oldu ana kabul edersem gerisi de gelecek .bugün ailesini arasam diyorum .ailelerin haberi yok

Evet zaten YÖK işin en acı tarafı bu. Çocuklar için sürüyor bu evlilik

Öğretmensin çalışıyorsun, neden bu eziyete katlanıyorsun?

Gün yüzü görmemiş insanlar gözümde biraz da tolere edilebilir oluyorken öğretmenlik mesleğini icra eden iki cocuk annesi bir kadının balkondan imdaaat diye bagırması, sonra aynı adamla eve geri dönmesi, ergen gibi anahtar saklaması falan bana inanılmaz itici geliyor.

Keşke böyle ailelerin elinden devlet cocukları alabilse.

Evet bu güçsüzlüğümü o da biliyor ki şu an özür dileyemeyecek kadar rahat.korkmuyor o davayı açmayacağımı biliyor.

Evet bu güçsüzlüğümü o da biliyor ki şu an özür dileyemeyecek kadar rahat.korkmuyor o davayı açmayacağımı biliyor.
Bunun adı güçsüzlük değil ki saçmalık. Özür aşamasını falan geçmişsiniz siz coktan.
Dava mava acan olmayacak olan cocuklara olacak. Sağlıksız bireyler olarak aramıza katılacaklar.

Dünyada huzurdan daha önemli bir şey yok bence. Korkularınızı anlıyorum ama evliliğiniz çoktan bitmiş. Kabul etmek istemiyorsunuz sadece .Kendi kararınız sonuçta, bunları yaşayan sizsiniz .Ama değişeceğini beklemeyin .Evliliği devam ettirmek istiyorsanız her şeyi de kabul etmiş olursunuz, unutmayın.Olan size olur.

Bende bilmiyorum.herkesin az çok problemi var diye belki .ben mi çok şey bekliyorum şüphesi belki.eşime göre benim ondan beklentilerim çok fazladır
Niyet önemli. Bizde fazla şey yapmıyoruz birlikte, ama mesela bizim ayak bağı olduğumuzu düşünmüyor eşim. Veya ne bileyim borsa oyunu vs önceliği olmuyor, eşin sizi gözden çıkarmış ve saygısını yitirmiş, bilmiyorum böylede yaşarım dersen , görmezden geleceksin , aynı evde iki yabancı gibi yaşayıp gideceksiniz, yada olmasın dersen ayrılacaksınız. Hakkınızda hayırlısı olsun ama evlilik böyle olmaz

Evet zaten YÖK işin en acı tarafı bu. Çocuklar için sürüyor bu evlilik
çocuklar için kendinizi heba etmeyın
eğitimli bayansınız
kendinize bunu yapmayın sakın
o cocuklar zaten boyle bır aıle ortamında saglıklı buyumez ki
buyuyunce hepsını hatırlayacaklar

adamın size şiddet uygulamasına müsade etmeyin lütfen
size yazık değil mi
aileniz sizi böyle bir koca için mi büyüttü

Burada ne zorluklarla hatta resmen çileyle özgürlüğü için dik durup ayrılan kadınlar görüyoruz. Siz nasıl şikayetçi olmazsınız anlamıyorum. Mesleğiniz var ekonomik yönden sorun yaşamayacaksınız, tek başınıza çok daha mutlu/huzurlu yaşarsınız. Ne bu balkondan size imdat çığlığı attırıp ertesi gün kaldığınız yerden devam ettiren şey? Hiç anlamıyorum, gerçekten...

Memleketine gittiğinde biz orada olduğumuz için fazla görüşemiyor arkadaşlarıyla o yüzden bizi götürmüyor.

Se

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…