Bitmek üzere olan evliliğim ,yıkılan hayallerim.....

Sadece benimle değil herkesle kavgalı herkes haksız bir tek kendi haklıdır.iş yerindeki herkesle kavgalı

Sadece benimle değil herkesle kavgalı herkes haksız bir tek kendi haklıdır.iş yerindeki herkesle kavgalı
Zor ozaman, Allah yardımcın olsun, babama benziyor, herkese küser , markette kasiyerle bile tartışır. Annem boşanmaktan korkmasaydı çoktan ayrılırlardı. Sonuçta , annem de psikolojisi bozuk bir kadın oldu, hep derim keşke baştan ayrılsaydın diye. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Vazgeçmeniz için adamın daha ne yapmasını bekliyorsunuz.
Eşiniz resmen "düş yakamdan artık" modunda.
Mesleğiniz var,2 de çocuğunuz.Böyle bir ailede çocuklarınızı ne kadar sağlıklı büyütebilirsiniz ki.
Boşanın,ayrı bir eve çıkın.Tayin döneminde de başka bir şehre tayin isteyin.
Çocuklarınızla birlikte kendinize yeni bir hayat kurun.Başarabilirsiniz.

Polisi maymun gibi oynatin hukuku oyalayin. Sonra yarin aradiginizda polis gelmediginde gelmediler diye kufurler edin.

Seni sevmiyorum çirkinsin,kokmuş boşan benden bıktım senden dedi

Seni sevmiyorum çirkinsin,kokmuş boşan benden bıktım senden dedi
Ciddi misin!!!!!!
Canım benim bu sözlerin üstüne sen hala o evde misin!!!!
Yapma ne olur.Yazık sana da çocuklarına da.
Kendi açmıyorsa sen aç boşanma davanı.
Hele bu işe bir giriş devamını da getirirsin.Ondan sonra da kurtulunca, bunca yıl bu adama tahammül ettiğin için kendine kızacaksın.Cesur ol biraz.

Evet söyledi .haklısınız bilinmeyenin verdiği korku o ne beni ne de bu çocukları hak ediyor. Sadece çocuklarım ve ailem adına üzülüyorum.akrabalar bayram eder artık ailemin yüzünü öne eğeceğim.kendim ettim kendim buldum ailemin sözünü dinleseydim bu evlilik zaten olmayacaktı. Utanıyorum dışarı çıkmaya insanların yüzüne bakmaya

Siz utanacak bir şey yapmadınız.Asıl utanması gereken adam,dışarıda gününü gün ediyor.
Kimin ne düşündüğünü boşverin.Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.
Nasıl ki bugün çektiğiniz çileler kimsenin umurunda değilse,onların ne söylediği de sizin umurunuzda olmamalı.
Sakın korkmayın,yeni hayatınız şimdiki hayatınızdan çok daha iyi olacaktır.
Allah yardımcınız olsun.

Lütfen çocuklarım, ailemin yüzü falanları bırakın.
Adım gibi eminim ki siz eşinizden ayrılmak istemiyorsunuz. Öğretmensiniz, gecenin bir vakti balkona çıkıyorsunuz, komşular ayaklanıyor, polise haber veriyor, karakolluk oluyorsunuz, polisi oyalıyorsunuz ama şikayet etmiyorsunuz. Çünkü şikayet ederseniz kocanız elden gider diye korkuyorsunuz.
Allah aşkına, o gece yaşadıklarınızdan daha kötü rezalet mi olur, utanç mı olur. Koca bir mahalle olmadı komşulara rezil olmuşsunuz zaten. Elinize cillop gibi fırsat geçmiş ama siz hala köye gidememe derdindesiniz.
Ben etrafımda ne kadınlar gördüm elinde mesleği olmadığı halde kendine saygısından bir kalemde evliliğini bitiren.
Kendinize acımıyorsunuz bari evlatlarınıza acıyın.

Çok haklısınız

Yahu adamın varlığı yokluğu bir zaten anlattığınıza göre ayrı düzen kurmak ne için zor geliyor anlamıyorumki atla devemi ne düzeninden bahsediyorsunuz gerekirse o çıkıp gidecek düzen kuracak

Kendi ayakları üzerinde durabilen birisiniz neden hayatı kendinize zehir ediyorsunuz hadi siz neyse de peki ya 2 çocuğunuz bu berbat ortamda yaşamayı hakediyorlar mı? Birde eğitimcisiniz ne diyeyim bilemiyorum Allah çocuklarınızın yardımcısı olsun inş en az zararla atlatırlar bu günlerini

Eski konunu da okudum bir de eşin de öğretmenmiş direk boşan bu adamdan.

Kendimi sorguluyorum acaba çok mu şey bekledim ondan genel anlamda kendine çok güveni olmayan biriyim. Babasız büyüdüm bana sen evde erkeğin rolünü bilmiyorsun diyor.2 yaşındayken babamı kaybettik .bana itaat edeceksin diyor. Çalıştığım için kışın annem çocukları bakmak için bizimle kalıyordu istemedi annemi. O gitti iyice hırçınlaştı annem bizimle olduğu için benim üzerimde kuramadığı otoriteyi kurmaya çalıştı.

İnsan çaresiz olur anlarımda işi gücü olan birinin gücüm yok demesini anlamıyorum.böyle durumlarda para herşeydir malesef.sizin hem güzel bi işiniz maaşınız var hemde nafaka alırsınız Gül gibi geçinirsniz

Para da yok maaş kartında -6000 olmuş kredi kartları almış başını gidiyor .allahım ben ne yapıtımda bu adam benim başıma musallat oldu .ben bu çocuklara ne diye bu adamı baba ettim.aklım neredeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…