Bitmek üzere olan evliliğim ,yıkılan hayallerim.....

forex sayesinde boşandım bir çeşit borsa gibi kendi parasını kaybetmiş üstüne üstlük gidip milleti dolandırıp onların parasını da kaybetmiş.. trilyonları buluyor borcu

en sonunda bi şans verdim benide dolandırdı ...

sonuç boşandım...

yani neyine güç bulamıyorsunuz anlamadımki meslek de var

O kadar emin ki sizin onu bırakmak istemediğinizden bu yüzden kendini düzeltmesine hiç gerek de yok.

Hiç değilse iyi bir korkutsanız avukata kadar götürseniz işi.
Balkonda imdat diye bağırıp polislik olmaktan daha etkili ve daha az utanç vericidir.

Ayrılın madem aynı evin içinde yalnızsınız çıkın kendi evinize çocuklarınızla huzurlu yaşayın

Telefon onaylı kredi tam bende bilmiyorum.telefona onay geliyor telefonumdan onaylamıştır.havale etmiş banka beni aradı şu kadar işlem gerçekleştirdiniz diye orda ortaya çıktı.

Evliliğimiz borsa yüzünden dayanılmaz hale geldi sonra görev çıktı para kazanıyorum diyor bizi kaybediyor

Şikayetçi olmuyorsunuz. Ama polis cagircam diyorsunuz. Balkona çıkıp imdaaaaaatttt bagiriyorsunuz polis geliyor şikayetçi olmuyorsunuz. O zaman amacınız ne merak ettim. Ayrılmaya niyetiniz yoksa niye dallandirip budaklandirirsiniz birde ogretmensiniz.

Evet çok farkında sen bensiz yapamazsın diyor

Herşey hesap kitapla olmuyor öğretmen olmak demek hiçbir problemin olmayacak anlamına da gelmiyor anlayışınız için teşekkürler

Yorumlarınızı tek tek okudum maddi olarakta sönürülüyosunuz yani.adam dövüyor sizden gizli sizin adınıza kredi çekiyor kocalık babalık Vasıf'larını yerine getirmiyor.boşan demek hoşumuza gitmiyor elbet ama bazı evliliklerde başka çare yok.bu adam size hiç bişey katmıyor size yük oluyor özgüveninizi kendinize saygınızıda yok ediyor.başlarda biraz zorlanırsınız ama düzeninizi bi oturttunuzmu keşke daha önce ayrılsaymışım dersiniz

Haklısınız

Sonradan vazgececeksen neden polislik oluyorsun? Orda vazgeçtim deme, insan bilir kendisini az cok.. Komsular aramis ustelik, bu rezaletlerin uzerine toparlamak kolay mi olur saniyorsun? Ya biter ya sürer, boyle evlilik olmaz..

Tahsilini tamamlamış, Öğretmenlik gibi kutsal bir mesleğin uzun yıllar eğitimini almış bir insanın, bu denli zulme ve değersizliğe maruz kalması, kendini çaresiz hissetmesi..

Ne kazar üzücü!
Yuva kurmak çok zor, emek var hayaller var beklenti var beklenilen var..
Kolay yıkılmamalı.
Lakin olmuyorsa zorlamamakta var.
Kendinize ve çocuklarınıza yazık.
Çekmeyin böyle bir adamı, gençliğinize yazık..

Arada saygi kalmamis. Madem bosanmayi dusunmuyorsun su asamada, ilk olarak maas kartini al. Kendini susle pusle, esine de kapat artik programi vs diye cemkirme zaten ayri yatiyormussunuz. Saygiyi koru, ne yaparsa yapsin.

Arada saygi kalmamis. Madem bosanmayi dusunmuyorsun su asamada, ilk olarak maas kartini al. Kendini susle pusle, esine de kapat artik programi vs diye cemkirme zaten ayri yatiyormussunuz. Saygiyi koru, ne yaparsa yapsin.
Kartımı aldım,cuma günü memleketine gidecek büyük ihtimal ama döndüğünde evde olmuycam

Kartımı aldım,cuma günü memleketine gidecek büyük ihtimal ama döndüğünde evde olmuycam

Fevri hareket etme, bosanmak istemiyorsan istemiyorsundur. Oncelikle bir normallesin. Sonra dedigim gibi kendi ozguvenini sagla, sonra kocanla bir konusma yaparsin. Cocuklar icin bile surse aile icerisinde saygi ve sevginin tesis edilmesi gerektigi ile ilgili. Belki terapiste gidersiniz

Ne diyelim Boşan mi diyelim herşeyi çeken sizsiniz.Gereğini yapın nasıl mutlu olacaksanız öyle yaşayın.

Ben de öğretmenim bu kafayla nasil meslek icra edıyorsunuz? Yazık degil mi size çocuklarınıza ve eğittiğiniz çocuklara. Ne yazıkki evdeki durum okula yansıyor bazen ufak bir kavga etsem bir çocuğa tahammülüm azalıyor ve vicdan azabı cekıyorum. Bunu kendinize yapmayın daha fazla onurunuzu on plana koyun. Once annesiniz. Keske dedıklerimiz bir sey ifade etse ama bazen olmuyor degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…