- 21 Ağustos 2015
- 939
- 901
- 103
- Konu Sahibi eyesofglasses
-
Amin inş.Ailesinede güvenme benide çok sevdiklerini sanırdım ama babamın evine geldim iki gün sonra beni kötülemek için aramışlar.Biraz acı çeker ama hepsi geçer.İnsan ölüme alışıyor ayrılık neki.Oğullarını böyle görseler demişsin ya ben gösterdim ne halde olduğunu iki gün üzerine gittiler üçüngün başkasını hayatına sokmasına müsade ettilerYani diyeceğim o ki anne babandan öte gerisi yalan.Çok aşık çok seviyorum uğrunda ölüyorumda yalan.Yol yakınken vazgeç hayat o kadar kısaki değermi bu kadar üzümeye sıkıntı çekmeye.Of allah size bagislasin bebeginizi. Insallah saglikli bi bebiş olur :)
Cok uzuldum durumunuz icin. Ben de korkuyorum. Ailesi cok duzgun insanlar. Ogullarini boyle gorseler inanamazlar. Beni de cok severler. Erkek arkadasim ayni kurallari kendi icin de uygulayabiliyor. Ama ben ona da bunlari yapmak istemem kendime de. Cok aşık. Aci cekmesinden cok korkuyorum
Tesekkurler cevabiniz icin
Siz onun kölesimisiniz? Sakın bununla evlenmeyin.. Eleştiren yargılayan adamla asla gelecek olmaz.. Bitmeli mi? demişsiniz ya.. Uzamamalı..Onun dedigine gore ben adam gibi durunca bu kurallar hafifleyecek.
Söylediğinde sinirden gulmemek icin ben de zor durmuştum. Ben de ailesine bakiyorum ama cozemiyorum .kiz kardesi 2 yas küçük ve cok asiri olmasa da acik giyinen bir insan. Buyudugu cevre de muhafazakar bir kesim asla degil. Onun soyledigi kadariyla her yaptigim yanlis onu beni kisitlamaya itmis. Yani ben defalarca onun sozunu dinlemedigim icin olmus bunlar
Ben onun kurallarina uydugum surece soz dinliyor. Hatta soyle bir durum da var. Suan aramiz kotu olsa bile sunu yapiyor: kursa gidiyor ve yanina kiz oturmasin dememi bekliyor ve demediysem kiziyor. Umrunda degil diyor. Kizla icli disli olmadigi surece neden kizip bagirayim kiIyide o zmn bakarsak sorun senin acik giymende degil. Sorun senin muhafazakar olmayip erkeklerle konusman degil.
Sorun hic bi seyinden memnun olmayan erkek arkadasinda bence.
Galiba dedigini yapsanda bi zaman sonra bi baska yerden tekrar bi ariza cikarir.
Peki sende ona aynisini yapsan?
O kizla konusma, ben sana konusma demistim neden konstun diye kizsan aynen onun yaptigi gibi.
Su saatte evde olucaktin neden hala disardasin.
Bilmem baska gereksiz kisitlamalar felan ne varsa.
Ben onun kurallarina uydugum surece soz dinliyor. Hatta soyle bir durum da var. Suan aramiz kotu olsa bile sunu yapiyor: kursa gidiyor ve yanina kiz oturmasin dememi bekliyor ve demediysem kiziyor. Umrunda degil diyor. Kizla icli disli olmadigi surece neden kizip bagirayim ki
Ben onun kurallarina uydugum surece soz dinliyor. Hatta soyle bir durum da var. Suan aramiz kotu olsa bile sunu yapiyor: kursa gidiyor ve yanina kiz oturmasin dememi bekliyor ve demediysem kiziyor. Umrunda degil diyor. Kizla icli disli olmadigi surece neden kizip bagirayim ki
Ne dersek diyelim boş yorma arkadaşım kendiniçok ağır konuşurdum da ilk üyelik günlerimde ban yemeyeyim.
kızım sen Allah aşkına iyi misin kendinde misin ?? bu çocuk senin beynini nasıl yıkadı da sen hala kendini suçlu görüyosun yaşadıklarını hakettiğini düşünüyosun resmen lütfen kendine gell..
bi de adam bana çok aşık nasıl acı çektirmeden bitiricem diye düşünüyosun bence çektirebildiğin kadar acı çektirerek bitir ki o kendini dünyanın hükümdarı sanan insanın aklı başına gelsin insanları olduğu gibi sevmeyi öğrensin...
Valla ablacim 20 yasindayim ve universitede okuyorumSen 20 yaşından daha kucuksun olaylara yaklaşma tarzın ve bizlere verdiğin cevaplar bunu belli ediyor
Bos demeyin lutfen. Sizden destek bulup kendime gelmeye calisiyorumNe dersek diyelim boş yorma arkadaşım kendini
Bos demeyin lutfen. Sizden destek bulup kendime gelmeye calisiyorum
Of cok tesekkur ederim. Cinnet anlarini cok gecirdim. Universitedeyim ve hicbir sekilde bunun tadini cikartamiyorum üstelik ailemle bile sorun yasamaya basladim. Zamani bosa harcadigimin farkindayim. Nasil bitirecegimi bilemiyorumfiziksel şiddeti,sahibinmiş gibi davranmasını "aşk" zanneden zavallı pıtırcık;
giden günler geri gelmiyor.Kaç yaşındasın?ergen oldugunu tahmin ediyorum..
boşuna konu açmışsın neden mi?çünkü şu anki kafa yapın ve duyguların nedeniyle asıl yapman gerekeni yapamayacaksın epeyce bir süre.buraya yazılanlara çok haklısınız deyip ,ama çok seviyoruz birbirimizi diyerek yine bildiğini okuyacaksın..
Ta ki biraz "büyüyüp" bir cinnet anına kadar.Bir cinnet herşeyi çözecek o zaman kurtulacaksın ondan..
he bu arada senin bu güya başlarda ilişkin olması sebebiyle böyle yapıyormuş ya,tamamen üzerine balıklama atladığı bir bahane bu.bunun arkasına saklanıyor..Eğer bundan gerçekten rahatsızlık duyacak kadar "karakterli" olsaydı, en başında senden uzak dururdu.kapiş?
Özgürlüğünü kısıtlaması, sana konuşmaları normal geliyormuş gibi olsada aslında seni aşşalaması, bunlar ciddi sebepler.. Size yaptığı psikolojik baskıyı düşünün, bunu yüzüne söyleyin.. Şu şeyi sevmeyi acımayıda bırakın, önünde sonunda sudan bir sebeple o sizi zaten bırakır.. Sürdürmek isteyen seven adam bunları yapmaz, ya psikolojisi bozuktur, yada karakteri.. Canı yansın ne olursa olsun acıma şuna..Of cok tesekkur ederim. Cinnet anlarini cok gecirdim. Universitedeyim ve hicbir sekilde bunun tadini cikartamiyorum üstelik ailemle bile sorun yasamaya basladim. Zamani bosa harcadigimin farkindayim. Nasil bitirecegimi bilemiyorum
Of cok tesekkur ederim. Cinnet anlarini cok gecirdim. Universitedeyim ve hicbir sekilde bunun tadini cikartamiyorum üstelik ailemle bile sorun yasamaya basladim. Zamani bosa harcadigimin farkindayim. Nasil bitirecegimi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?