• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeli mi

Yeni bi yazı okudum eklemeden gecemicimmm...
YAZIK OLUR DEDIGIN HERŞEY GÜN GELİR KAZIK OLUR. ..
Meclisten dışarı

5 yıllık evliyim beni de seven bi adamla evlendim hayat mükemmel ya hep mutlu olcaz ya evimiz çocuklarımız olcak ya hani Üniv de bitti işimiz var meslegimiz var gül gibi gecinip gideriz öyle olmuyor canım 5 yıl oldu hala bana en ufak aptal demesini bile kaldiramiorum ve yerin dibine sokuyorum esimmis falan mis viz gelir valla kiimse hakaret edemez ettirmem bide dayagini yicem ve egosunu tatmin etmesi için ona fırsatlar yaraticam yok yaaa niye padişah d.lümü afedersin karakolda alırım soluğu. Sevgi saygı içinde yururse yürür yurumezse herkes kendi yoluna

Canım adam sana güvenmiyor..
İlişkinin başında 4 yıllık sevgilin varken onunla flörtleştiğin ve onu tercih ettiğin için.

Özgüveni sıfır ve bunun sizin ilişkinize özel bir durum oldugunu düşünemiyor.Senin karakterine yoruyor durumu.Sende sevdiğinin ispatı peşindesin.

Ama o eğer ki kontrol altında tutmazsam bana da aynı şeyi yapar mı diyor.Bunun farkındasın zaten sende.O yüzden çekiyorsun.Onu haklı buluyorsun.Empati yapıyorsun kendince.Ama normal değil.Tek taraflı bakma.Senin kadar o da suçlu.
Madem bu durumu takıyordu hemen sevgili olmayacaktı.Bir dönem flörte devam edip seni tanımaya çalışacaktı.Hatta bu kadar takıyorsa senin sevgilin var diyip uzak duracaktı..
Birazda kendi açından gör olayları,olur mu? Ve sana aşık olduğunu sanmıyorum sevgilinin.

Aşk güven ortamı ister..Sana güvenmiyor ve güvenmeyecek.

Hastalıklı bir takıntı durumu içerisinde sevgilin ve kendi kontrolu kaybetmiş,senin tarafından da bi kontrol mekanizması işlemiyor.Adam istediği gibi at koşturuyor.

Daha net görebilmek için etraftaki arkadaşlarinın iliskilerine bak lutfen..ilişki mutlu olmak için,paylasmak için yaşanır.
Efendi-köle ilişkisi kurulmaz aşk ilişkisinde.
Seninde ilişkin olmuş o kadar zaman.Senin de bir tarzın vardır,fikrin vardır ilişki yaşama konusunda.illa bi kizla oturuyor diye kiskanclik cikarmak sana uymuyormuş mesela.Uymuyorsa o memnun olsun diye böyle takintili bi hareketi yapmak zorunda değilsin.Hiç bi söz hakkin yok ilişkide.Sinırlarını çizemiyorsun. Güvenmiyorsan git diyebilmelisin mesela.
Ama ne mümkün..
Bence bunun üzerine yoğunlaş,kendinde ki eksik yanları gör,dersini al ve git bu adamdan lütfen..

Son düzenleme:
Zarar gormesinden korkuyorum dememe hakli olarak cok tepki gostermissiniz. Aslında tam aciklayamadim. Kalp rahatsizligi var ve uzuldugunde ya da aşırı streste tetikleniyor. O yuzden korkuyorum.saglikli olsa hic durmayacagim.

Genel ilişkilerden baksettim bunlarinki kangren olmuş zaten sevgi falan değil psikolojik destek almaları lazım her ikisininde
Size sormamıştım, mesajınızın altına denk gelmiş.
Konu sahibi ısrarla birbirimizi seviyoruz demiş ya, ona istinaden sorulmuş bir soruydu :)

Zarar gormesinden korkuyorum dememe hakli olarak cok tepki gostermissiniz. Aslında tam aciklayamadim. Kalp rahatsizligi var ve uzuldugunde ya da aşırı streste tetikleniyor. O yuzden korkuyorum.saglikli olsa hic durmayacagim.

Kalbi sknti o belli zaten

Size sormamıştım, mesajınızın altına denk gelmiş.
Konu sahibi ısrarla birbirimizi seviyoruz demiş ya, ona istinaden sorulmuş bir soruydu :)

Konuya kaptirdim kendimi ben :) atlayiverdim

Sen bununla zaman harcama valla bak daha güzel şeyler yap mesela ders çalış bisiklete bin kitap oku yağmuru izle atkadaslarinla otur cafe ye git Jenga oyna doğum günü partilerine katil bi arkadaşının derdini dinle ona teselli ver sonra kıyafet al kendine sinemaya git.. içinden geldiğinde bağıra bağıra şarkı söyle.. falan falan ama merkezinden çıkar o bebeyi

Şuna cevap vermeden gecemeyecegim.
Beyefendinin (!) kalp rahatsızlığı var, ama size vurucak takatide var!
Yavrucuğum, yapma gençliğine güzelliğine yaıl. Gözünde bu kadar büyütme bu adama olacak ergeni!
Çok geç olmadan bırak ! Ne kadar üzülürse üzülsün, ne kadar acı çekerae çeksin. Bu hayat senin dolayısıyla önce kendini düşünüceksin! Önce sen acı çekmiceksin !!!
Bunları duydukca hemcinsimden nefret eder oldum!

Yok boyle bir iliski. Kolelik bu. Evli bile degilken kime hesap vermek bu. Kisiligini ezmis resmen.

Back
X