- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
- Konu Sahibi eyesofglasses
Güzel kardeşim.. Bugün fiziksel şiddet uygulayan, yarın çeker vurur da. Daha fazla zarar görmeden bitirmen gerek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet
Haklisiniz ben de oyle soruyorum kendime. Ama ilk hatalari hep ben yaptim.
Ayrica yazmayi unutmusum. Eski sevgilimi surekli didikledigi zamanlarda bir fotograf bulmus. Bu fotograftaki canta senin mi dedi. Yaninda da eski erkek arkadasim var fotografta. Uzulecek diye korkudan bir anda hayir dedim. 4 gun sonra aglayarak gittim ve ben yalan soyledim dedim. Karsiligi tokat oldu. Bu yuzden de suclu hissediyorum. Basta ben mahvettim diye. Ama siddeti kaldiramiyorum
Cok tesekkur ederim yorumunuz icinGüzel evladım ; bu hayatı , 20 li yaşlarını , bi daha bi daha sunmayacaklar önüne ; al ilkini bok ettin ikincisini yaşa diye , haberin ola .
O size aşk gibi gelen şey var , bi halt değil o . Deli gibi seviyoruz demişsin , doğru ya ilişkiniz akıllı işi değil zaten .
Burada kimse sana , bekle bakalım belki düzelir ... Aşkın uğruna savaş ... Sevgi fedakarlık ister falan demez .
Ayrıl derhal demenin türlü türlü versiyonlarını okursun sadece .
Ama ayrılır mısın ?
Bugün yaptıklarımızdan hep yıllar sonra pişman oluruz , oysa ki yaşarken illa bir aklı selim vatandaş çıkıp bizi uyarmıştır ama sallamayız . Sen de bizi sallamamazlık etme emi ?
Hayatını böyle seviyesiz bir ilişki ile harcama sakın . Değer kıymet bilmek , sevmek ... ota boka karışmak , kısıtlamak değildir . Seven sevdiğinin saçının teline zarar verir mi yahu ? Ağlıyormuş , peh .O yaptıklarına pişmanlıktan değil , ruh hastası olduğu için sinir boşalması yaşayıp ağlıyor .
Hadi bakalım , açarsın gözlerini umarım .
Ilk kez biri bu noktayi gordu sanirim. Yaptıklarını hakli bulmuyorum, ama ona da aynilarini yapacagim sanip korkuyorKusura bakma ama 4 yildir birlikte oldugun birini gidip simdiki sevgilinle aldatmissin resmen, bu adam nasil guvenebilir ki sana?
Bi baskasina yapan bana da yapar diye dusunuyodur ondandir belki bu asiri kiskancligi
Neyse,nolursa olsun oyle biriyle hayat gecmez ayril gitsin. Kendinden bu kadar ödün verdigin icin cok pisman olucaksin
Tesekkur ederim yorumunuz icinAy allahım çıldırıcam gece gece. Sen canını sokakta mi buldun ya. Bu hata zannettigin sey HATA FALAN DEGİL. 4 yıllık sevgilin varmış, fotoğraf eski fotoğraf, yanindaki sen olsan neee olmasan ne. Ne tur bi manyak bunu sorgular ki? Sen ilk an evet desen fotoğraf çekildiğinde orda olduğun icin bile tokat atardi bu sana. Korkundan yalan soylemissin. Bu mu hata ya bu mu hata? Gelecekte onun hayatına girecegini bilmeden hayatini yasamak, baskasiyla sevgili olmak mi hata? Ay cildiricam ya inanilmaz sinirlendim. Boyle bir eziklik, sindirilmislik olabilir mi ya. Kendine gel lutfen.
Sevgilin kompleksli ezigin teki. Özgüveni sifir. Senin uzerinden egosunu tatmin ediyor. Senin hayatini karartirken sana"ehe ehe nolcak ki sen de benimkini karart" dedigi icin sen de bunu normal sanıyorsun. Normal DEĞİL. Çocuk anormal. Hemen derhal acilen kurtar kendini. Onu kırmadan falan demişsin allahim ya. Canına okurum ben bana el kaldırmaya kalkışan insanin. Bi de uzmiycekmisim he mi? Cok da umrumda ya. Benden uzak olsun da. Biz seninle yasitiz bu arada. Normalin bu olmadigini gor diye yaziyorum. Benim sizden daha uzun sureli bir iliskim var, sevgilim bana 1 kez hesap sormadi, 1 kez bile hakaret etmedik birbirimize. Kaldı ki siddet. Ne hayatlar var ya. Of yazdikca sinirleniyorum.
AYRIL.
Ek: hikayede üzüldüğüm tek insan eski sevgilin. 4 yıllık sevgilini bir kalemde silip hemen ilişkiye baslayabilen bir insanin "ay üzmeden ayrılmam lazim" triplerine girmesi zerre inandirici değil. "Ayrilmak istemiyorum, cesaretim yok, halimden memnunum dayak yemek super" de bitsin.
Yasayan birinden dinlemek daha etkili oldu gercekten. Teşekkür ederim yorum icin. Simdi hayatiniz yolunda ve mutlusunuzdur umarimo zaman sana şöyle anlatayım durumu güzel kardeşim. bundan yaklaşık iki bucuk sene önce ben de sevgilimden yeni ayrılmışken gittim yeni bi hödük buldum aynı seninki gibi. üniv. ikinci sınıftaydım. sonra cehennem hayatım başladı..
her hareketime bi kusur bulmalar her yaptığımı eleştirmeler sürekli beni ezmeye sindirmeye çalışması kıskançlık adı altında herşeyden kısıtlama derken ben ben olmaktan çıktım. ne üniversite hayatı yaşayabildim ne yanımda bir tane arkadasım kaldı onun yüzünden. ama bu olayın suclusu bile ben oldum neymiş efendim ben insanlarla konuşmayı bilmiyormuşum ee sen beni kimseyle konusturmuyosun bu nasıl çelişki??
dayak da yedim hastanelik de oldum yemediğim küfür, hakaret de kalmadı ama sabrettim neden adam beni sevdğinden yapıyo sandm ve tehdit edildim. babam bana elini kaldırmamışken neler yaşadım.
adam ayaklarımı öpüyodu yaptıktan sonra özürler pişmanlıklar diz boyu. ben de salak gibi inandım ve korktum devam ettim.bi yandan da beni seviyo düzelir diye düşündüm tabi. ondan başkasıyla olamam sandım.
sonuç: korktukça istediklerini yaptıkça daha fazlasını istedi hiç bir zaman memnun edemedim.. benim içimde benden bi parça bile kalmadı.
yani demem o ki bu ilişkinin sonunda ne sen mutlu olabilirsin ne o. ve biraz daha kendine olan saygını kaybedersen bir daha toparlanamayabilirsin bu hayatta hiç bişeyin değeri kalmaz gözünde herşey boş gelir.
kendine yazık etme ben burda okuduklarımla cesaretlendim ve karşı koymayı öğrendim o adama. evli insanlar bile bu kadarına sabretmezken sen hiç etme yoluna devam et eminim ki çokk daha güzel şeyler yaşayacaksın. sevgiliyi 5 sene 10 sene sonra da bulursun ama bu zamanlarını bir daha asla bulamazsın.