• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeli mi

Of allah size bagislasin bebeginizi. Insallah saglikli bi bebiş olur :)
Cok uzuldum durumunuz icin. Ben de korkuyorum. Ailesi cok duzgun insanlar. Ogullarini boyle gorseler inanamazlar. Beni de cok severler. Erkek arkadasim ayni kurallari kendi icin de uygulayabiliyor. Ama ben ona da bunlari yapmak istemem kendime de. Cok aşık. Aci cekmesinden cok korkuyorum
Tesekkurler cevabiniz icin
Amin inş.Ailesinede güvenme benide çok sevdiklerini sanırdım ama babamın evine geldim iki gün sonra beni kötülemek için aramışlar.Biraz acı çeker ama hepsi geçer.İnsan ölüme alışıyor ayrılık neki.Oğullarını böyle görseler demişsin ya ben gösterdim ne halde olduğunu iki gün üzerine gittiler üçüngün başkasını hayatına sokmasına müsade ettilerYani diyeceğim o ki anne babandan öte gerisi yalan.Çok aşık çok seviyorum uğrunda ölüyorumda yalan.Yol yakınken vazgeç hayat o kadar kısaki değermi bu kadar üzümeye sıkıntı çekmeye.

Söylediğinde sinirden gulmemek icin ben de zor durmuştum. Ben de ailesine bakiyorum ama cozemiyorum .kiz kardesi 2 yas küçük ve cok asiri olmasa da acik giyinen bir insan. Buyudugu cevre de muhafazakar bir kesim asla degil. Onun soyledigi kadariyla her yaptigim yanlis onu beni kisitlamaya itmis. Yani ben defalarca onun sozunu dinlemedigim icin olmus bunlar

Iyide o zmn bakarsak sorun senin acik giymende degil. Sorun senin muhafazakar olmayip erkeklerle konusman degil.
Sorun hic bi seyinden memnun olmayan erkek arkadasinda bence.
Galiba dedigini yapsanda bi zaman sonra bi baska yerden tekrar bi ariza cikarir.
Peki sende ona aynisini yapsan?
O kizla konusma, ben sana konusma demistim neden konstun diye kizsan aynen onun yaptigi gibi.
Su saatte evde olucaktin neden hala disardasin.
Bilmem baska gereksiz kisitlamalar felan ne varsa.

Iyide o zmn bakarsak sorun senin acik giymende degil. Sorun senin muhafazakar olmayip erkeklerle konusman degil.
Sorun hic bi seyinden memnun olmayan erkek arkadasinda bence.
Galiba dedigini yapsanda bi zaman sonra bi baska yerden tekrar bi ariza cikarir.
Peki sende ona aynisini yapsan?
O kizla konusma, ben sana konusma demistim neden konstun diye kizsan aynen onun yaptigi gibi.
Su saatte evde olucaktin neden hala disardasin.
Bilmem baska gereksiz kisitlamalar felan ne varsa.
Ben onun kurallarina uydugum surece soz dinliyor. Hatta soyle bir durum da var. Suan aramiz kotu olsa bile sunu yapiyor: kursa gidiyor ve yanina kiz oturmasin dememi bekliyor ve demediysem kiziyor. Umrunda degil diyor. Kizla icli disli olmadigi surece neden kizip bagirayim ki

Ben onun kurallarina uydugum surece soz dinliyor. Hatta soyle bir durum da var. Suan aramiz kotu olsa bile sunu yapiyor: kursa gidiyor ve yanina kiz oturmasin dememi bekliyor ve demediysem kiziyor. Umrunda degil diyor. Kizla icli disli olmadigi surece neden kizip bagirayim ki

Hadi ablacim şaka de nolur gece gece

çok ağır konuşurdum da ilk üyelik günlerimde ban yemeyeyim.
kızım sen Allah aşkına iyi misin kendinde misin ?? bu çocuk senin beynini nasıl yıkadı da sen hala kendini suçlu görüyosun yaşadıklarını hakettiğini düşünüyosun resmen lütfen kendine gell..
bi de adam bana çok aşık nasıl acı çektirmeden bitiricem diye düşünüyosun bence çektirebildiğin kadar acı çektirerek bitir ki o kendini dünyanın hükümdarı sanan insanın aklı başına gelsin insanları olduğu gibi sevmeyi öğrensin...

Senide kendi gibi yapmaya calisiyor iste.

Ek: Rica ediyorum az uzulsun, az aci ceksin duygusalligini bir kenara birak..

Son düzenleme:
çok ağır konuşurdum da ilk üyelik günlerimde ban yemeyeyim.
kızım sen Allah aşkına iyi misin kendinde misin ?? bu çocuk senin beynini nasıl yıkadı da sen hala kendini suçlu görüyosun yaşadıklarını hakettiğini düşünüyosun resmen lütfen kendine gell..
bi de adam bana çok aşık nasıl acı çektirmeden bitiricem diye düşünüyosun bence çektirebildiğin kadar acı çektirerek bitir ki o kendini dünyanın hükümdarı sanan insanın aklı başına gelsin insanları olduğu gibi sevmeyi öğrensin...
Ne dersek diyelim boş yorma arkadaşım kendini

Benim demek istedigim kiskancliklaa alakali degil. Su kizdan uzak dur kiskaniyorum degil mevzu.
Mevzu senin her yaptigini begenmeyen, seni sekilden sekile sokmak isteyen nisanlinin karakteri.
Kiskanclik degil erkekle konusma demesi, bu bildigin kisitlama ve bi kaliba sokmaya calisma.
Sende aynen ona oyle yap, kisitla, cok sevdigi biseyi yasakla, cok bambaska bi kaliba sok.
Burdaki amac ne kadar sik bugaz edilir bi insan gormek. Kendisi gorsunki nasil bi hismis ona gore sende yapmaktanda vazgecsin.

fiziksel şiddeti,sahibinmiş gibi davranmasını "aşk" zanneden zavallı pıtırcık;
giden günler geri gelmiyor.Kaç yaşındasın?ergen oldugunu tahmin ediyorum..
boşuna konu açmışsın neden mi?çünkü şu anki kafa yapın ve duyguların nedeniyle asıl yapman gerekeni yapamayacaksın epeyce bir süre.buraya yazılanlara çok haklısınız deyip ,ama çok seviyoruz birbirimizi diyerek yine bildiğini okuyacaksın..
Ta ki biraz "büyüyüp" bir cinnet anına kadar.Bir cinnet herşeyi çözecek o zaman kurtulacaksın ondan..
he bu arada senin bu güya başlarda ilişkin olması sebebiyle böyle yapıyormuş ya,tamamen üzerine balıklama atladığı bir bahane bu.bunun arkasına saklanıyor..Eğer bundan gerçekten rahatsızlık duyacak kadar "karakterli" olsaydı, en başında senden uzak dururdu.kapiş?

Bos demeyin lutfen. Sizden destek bulup kendime gelmeye calisiyorum

Iki saattir parcalandik burda ne bekliyosun sana soyleyim burda kimse sana destek cikmicak bi şans ver demicek diyoruz da izini kaybettir valla arkana bakmadan kac

fiziksel şiddeti,sahibinmiş gibi davranmasını "aşk" zanneden zavallı pıtırcık;
giden günler geri gelmiyor.Kaç yaşındasın?ergen oldugunu tahmin ediyorum..
boşuna konu açmışsın neden mi?çünkü şu anki kafa yapın ve duyguların nedeniyle asıl yapman gerekeni yapamayacaksın epeyce bir süre.buraya yazılanlara çok haklısınız deyip ,ama çok seviyoruz birbirimizi diyerek yine bildiğini okuyacaksın..
Ta ki biraz "büyüyüp" bir cinnet anına kadar.Bir cinnet herşeyi çözecek o zaman kurtulacaksın ondan..
he bu arada senin bu güya başlarda ilişkin olması sebebiyle böyle yapıyormuş ya,tamamen üzerine balıklama atladığı bir bahane bu.bunun arkasına saklanıyor..Eğer bundan gerçekten rahatsızlık duyacak kadar "karakterli" olsaydı, en başında senden uzak dururdu.kapiş?
Of cok tesekkur ederim. Cinnet anlarini cok gecirdim. Universitedeyim ve hicbir sekilde bunun tadini cikartamiyorum üstelik ailemle bile sorun yasamaya basladim. Zamani bosa harcadigimin farkindayim. Nasil bitirecegimi bilemiyorum

Of cok tesekkur ederim. Cinnet anlarini cok gecirdim. Universitedeyim ve hicbir sekilde bunun tadini cikartamiyorum üstelik ailemle bile sorun yasamaya basladim. Zamani bosa harcadigimin farkindayim. Nasil bitirecegimi bilemiyorum
Özgürlüğünü kısıtlaması, sana konuşmaları normal geliyormuş gibi olsada aslında seni aşşalaması, bunlar ciddi sebepler.. Size yaptığı psikolojik baskıyı düşünün, bunu yüzüne söyleyin.. Şu şeyi sevmeyi acımayıda bırakın, önünde sonunda sudan bir sebeple o sizi zaten bırakır.. Sürdürmek isteyen seven adam bunları yapmaz, ya psikolojisi bozuktur, yada karakteri.. Canı yansın ne olursa olsun acıma şuna..

Güzel evladım ; bu hayatı , 20 li yaşlarını , bi daha bi daha sunmayacaklar önüne ; al ilkini bok ettin ikincisini yaşa diye , haberin ola .

O size aşk gibi gelen şey var , bi halt değil o . Deli gibi seviyoruz demişsin , doğru ya ilişkiniz akıllı işi değil zaten .

Burada kimse sana , bekle bakalım belki düzelir ... Aşkın uğruna savaş ... Sevgi fedakarlık ister falan demez .

Ayrıl derhal demenin türlü türlü versiyonlarını okursun sadece .

Ama ayrılır mısın ?

Bugün yaptıklarımızdan hep yıllar sonra pişman oluruz , oysa ki yaşarken illa bir aklı selim vatandaş çıkıp bizi uyarmıştır ama sallamayız . Sen de bizi sallamamazlık etme emi ?

Hayatını böyle seviyesiz bir ilişki ile harcama sakın . Değer kıymet bilmek , sevmek ... ota boka karışmak , kısıtlamak değildir . Seven sevdiğinin saçının teline zarar verir mi yahu ? Ağlıyormuş , peh .O yaptıklarına pişmanlıktan değil , ruh hastası olduğu için sinir boşalması yaşayıp ağlıyor .

Hadi bakalım , açarsın gözlerini umarım .

O zaman bunlar eti cinlik cinnetlermiş demek ki tatlı kız.yahu ne cinneti?sen adamı haklı bile buluyosun şu anda..
ben bunları hakettim diyosun,evet bişeyleri haketmişsin gerçekten de ama bu adama karşı değil.o 4 yıllık sevgiline karşı..bu hikayede tek üzüldüğüm kişi o çocuk..
seninkine gelince,ölmeyi bayılmak sanan bir başka ergen de o.kursa gidiyorum yanıma kız oturmasın demedin diye kavga çıkarmak nedir?5 sene sonra kahkalara boğulacaksın bu hareketlere zaten de,adam ergen yani..he bir de şöyle düşünüyo;"ulan bu 4 yıllık sevgilisini benim için 2 günde harcadı gözünü kırpmadan.Ya bigün başkası içinde beni harcarsa?"..Psikopata bağlamış,eminim ki bu konu uykularını kaçırıyordur.
bunun korkusunu yaşadığı için de mallaştıkça mallaşıyor maalesef tokat falan atmalar..
sen bu adamı düzeltemezsin,bazı şeyleri farketmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım daha..
ya bu deveyi güdeceksin ,ki güderken bari kendini ezdirme, ya da bu diyardan gideceksin.

Back
X