Bitmeyen adetler 😫

Evlenince tabi böyle olmayacak çünkü katlanarak artacak. Şu an ne yaşıyorsanız yüz ile çarpın.

İşte aileyle de evleniyoruz aslında, diyen çok doğru söylemiş. Mesafeli olmanız gerekli. Çocuk değil ki karşına alıp uyarasın?
Bizim ailelerimiz neden böyle değil mesela bizde Trabzon hasırı vardır muhakkak takılır ama bizimkiler buranın adetlerini bilmezler diye hiçbir şey demediler hiçbir anlamda sıkmadılar. Benden bahsederken yabancı diyorlar kendi içlerinde. Yabancıysam mesul de tutma o zaman.

Beynin tam mı dedi kayınpederiniz😁Ben de Karadenizliyim ve dediğiniz gibi adet adı altında bu saçmalıklardan hiç hoşlanmadım hoşlanmıyorum.Biz rahat insanlarız bir de.Nişanlınızla konuşup çözmekten başka çare yok.O bu gibi konularda kendi isteği gibi kendini öne atarak hayır demeli.Üzmemek için anlatmazsanız bu şekilde devam edecek.Perde arkasından bu krizi yönetin.Mutluluklar
Evet öyle dedi niyetinde bir şey yok ama üslup sorunları var ve batıyor. Denize kıyısı olan yerler içeriye göre her zaman daha rahat sanırım.

Bizim ailelerimiz neden böyle değil mesela bizde Trabzon hasırı vardır muhakkak takılır ama bizimkiler buranın adetlerini bilmezler diye hiçbir şey demediler hiçbir anlamda sıkmadılar. Benden bahsederken yabancı diyorlar kendi içlerinde. Yabancıysam mesul de tutma o zaman.
Kız tarafı ailesi hep asildir zaten. Erkek tarafında cehalet varsa maalesef böyle oluyor. Yatıya kalmaya da bayılır bunlar.

Burada iş nişanlınızda bitiyor. Eğer o gerekli sınırı çizmezse üzgünüm bu kişiler size hiç huzur vermez.

Evet kendi kolonilerinden olmayınca yabancı derler hep. O yüzden de bir ihtimal muafiyetinizi anlayışla karşılarlar diye umuyorum.

Kız tarafı ailesi hep asildir zaten. Erkek tarafında cehalet varsa maalesef böyle oluyor. Yatıya kalmaya da bayılır bunlar.

Burada iş nişanlınızda bitiyor. Eğer o gerekli sınırı çizmezse üzgünüm bu kişiler size hiç huzur vermez.

Evet kendi kolonilerinden olmayınca yabancı derler hep. O yüzden de bir ihtimal muafiyetinizi anlayışla karşılarlar diye umuyorum.
Umarım dediğiniz gibi olur eşim aramızda güzel bi köprü oluşturur. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Hiç mi aklı calismiyor bu insanların? Trabzon Ankara 400 TL git, 400 TL gel dünya ara. Ailen geleneksel davranıp tek gondermek istemese ya da onca yolu sen tek tepmek istemesen bir kişi daha sırf yol parasını 1600 odeyecekler. O paraya kalitelisinden kaç don alınır, kaç saten gecelik alınır 😂
Ben yerinde olsam nişanlıma söylerim, ailesiyle konuşsun darlamasinlar beni diye. Sonuçta siz dolmussunuz. Böyle devam ederseniz dolup dolup çok kötü patlarsiniz,dahil herkes üzülür . Tadınız kaçmasın diye erkenden çocuk ailesiyle konuşmalı,o engel olmalı
Bostan korkuluğu gibi duruyorsa 'ne haliniz varsa siz çözün,ben kimseyle kötü olmayayim' diye bir kez daha düşünürsün bu kişiyle gerçekten mutlu yuva kurulur mu diye

Back
X