Kesinlikle ama kesinlikle çıkmayın. Niye bu kadar naif bazı insanlar anlayamiyorum. 5 binden 12 bine kira mi artirilir 6 ayda? Kanuni haklarınızı araştırın lütfen. Benimde ev sahibim bana tahliye davası açtı. Bende kendi kiracima sozlesmesi bitince noterden taahhütname çektim, ev sahibim dava açtı beni çıkartacak diye buna rağmen çıkmadı, avukata 20 bin verdim dava açtım, tam 2 sene oldu, dava eylüle ertelendi. Oturduğum ev kira, 3 tane şahit geldi oturduğum apartmada şahit oldular ev sahibinin yaptıklarına, onların da benimde su saatlerimi kesti çünkü, savcılık olduk. İhtiyacımdan ölucem eve, o kadar belli ki, hakim hala bana vermiyor. Daha bunun istinafi var en az 2 sene de o etti mi size 4 sene. İzmir'de çok güzel bir muhitte, dubleks ev 2 bindi, yüzde 25 ile 2500 oldu. Sözleşme tarihi ayın 1'i, yuzde 25 kanunu 12 sinde çıktı, o tabi değildi ama yine de 25 yaptı. Karı koca devlette yönetici 300 TL zam yapmamak icin hakkima girdiler. Ben buna rağmen bir kere muhatap olmadım, avukatım görüşuyor. Kimse rahatsız edemez sizi, lütfen dik durun biraz hayatta, 5 binden bir kuruş fazla vermeyin. Ben oğlunun oturacağına kesinlikle inanmıyorum. Öyle olsa ihtar çekerdi size. Sakin çıkmayın sakın. İlla çıkacaksınız önce kanitlasin ihtiyacını.