Bitmeyen dertlerim vol bilmem kaç, ev meselesi

Evet davayı kazanırsa hem evden tahliye edilip hem de mahkeme masraflarını ödüyorsunuz maalesef
Bu çok kötüymüş ya ne saçma niye masrafları ben ödüyorum ki, adam madem öyle ispatlasın kendi oturacağını, ben kendim çıkarsam yarın öbür gün başkasına verirse ben dava açsam hiçbir şey ispatlayamam kendi çıktı gitti der hani nerede ispatım benim.ayh çok sinirlendim simdi

Ev sahibi çocuğum oturacak diye ihtar çekerse ve 6 ay içinde çıkmazsanız dava açabilir. Mahkeme ev sahibini haklı bulursa evden çıkar mahkeme masraflarını siz ödersiniz. Çocuğu oturacaksa hiç uğraşmayın çıkın maddi manevi yıpratıcı bir süreç
Bizimki kendim oturacağım diyordu geçen seneden söylenmeye başladı, kendisi kirada resmiyette bir evi yok aslında( evleri var aslında da bu vergi mergi muhabbetine borcu var diye hep başkalarının adına akrabaların adına) %99 yalan söylüyor bizi çıkartıp başkasına verecek buna eminim. Çünkü dalaverecinin şerefsizin biri. Bizden önceki kiracı evin içine edip Bir seneye yakın kira ödemeden gitti onu da ben oturacağım diye çıkarttırdı gerçi burada haklı O ayrı mesele de, hani bize de şimdi daha çok yüksek kira alabilmek için ben oturacağım diyecek kira zamanı gelince

20bin neye yetecek

Kira + belki 2 depozito
+ nakliye
Artı ıvır zıvır parasıydı
Ağzınıza bir parmak bal çalıp çıkarmaya çalışmışlar

12 bini kabul edeyim mi
5 binden 12 bine 6 ayda.. iyi yol yapmış ocak ayı gelince de 17-18 ister
Bisey diyemiyorum böylesi uğraştırılmayı hak ediyor gerçek yüzü ortaya çıkmış kiraya zam için sallamış.
eşiniz ne diyor düşüncesi ne

Bu çok kötüymüş ya ne saçma niye masrafları ben ödüyorum ki, adam madem öyle ispatlasın kendi oturacağını, ben kendim çıkarsam yarın öbür gün başkasına verirse ben dava açsam hiçbir şey ispatlayamam kendi çıktı gitti der hani nerede ispatım benim.ayh çok sinirlendim simdi
O sebeble ihtar çekmesini isteyeceksin.
Delilin bu olacak.
maalesef evet masrafları ödemek zorundasınız tahliye edilince

12 bini kabul edeyim mi
Napiyorsunuz siz? Hani oğlu gelecekti madem dertleri buydu, ne diye durduk yere kira yükseltme muhabbeti yapıldı aranızda?

5 e oğlu gelirken aniden 12 ye gelmeyecek mi yani? Demek ki oğlum gelecek bahanesi yalanmış.

Ya evden çıkın yeni ev bulun kendinize, ya da 5 üzerinden kiranizla devam edip izin verin ihtarname çeksin de kanıtlasın durumunu.

Kendi aranızda sözde halletmeye çalışırken işleri daha da batiracaksiniz fark etmiyorsunuz bile. Kira 5 binken 6 ayda 12 bin mi olurmuş? 6 ay sonra da 20 mi odeyeceksiniz o zaman? Yapmayın, böyle sözleşme dışına çıkarak kendi elinizi de zayiflatiyorsunuz iyice başınıza çıkacaklar.

Napiyorsunuz siz? Hani oğlu gelecekti madem dertleri buydu, ne diye durduk yere kira yükseltme muhabbeti yapıldı aranızda?

5 e oğlu gelirken aniden 12 ye gelmeyecek mi yani? Demek ki oğlum gelecek bahanesi yalanmış.

Ya evden çıkın yeni ev bulun kendinize, ya da 5 üzerinden kiranizla devam edip izin verin ihtarname çeksin de kanıtlasın durumunu.

Kendi aranızda sözde halletmeye çalışırken işleri daha da batiracaksiniz fark etmiyorsunuz bile. Kira 5 binken 6 ayda 12 bin mi olurmuş? 6 ay sonra da 20 mi odeyeceksiniz o zaman? Yapmayın, böyle sözleşme dışına çıkarak kendi elinizi de zayiflatiyorsunuz iyice başınıza çıkacaklar.
Ocağa kadar kontrat bitene dek oturucam sonra ne olacaksa olsun. Bu sürede de para biriktiricem artık 20 binden kiralık bulurum 6 ay sonra

Vay serefsizlerrr
Şerefsizlik değil bu kendini korumaya almak.
Ben de evimi kiraya verecek olsam kesinlikle alırım.
Buradaki ev sahibi çok uyanık. Ve yaptığı vicdansizlik.
Louder ben yine de 25 bini alıp kendine başka ev bakmandan yanayım.
Her ay bir zam furyası yağıyor ülkeye.
Ocakta iyice ucmadan kiralar bence düşün derim.
Kışın taşınmak daha zor.

Bu lafım burdaki ev sahibine,konunun başı farklı okumusunuzdur.once oğlu gelecek vs sonra para kaç katına çıkınca oturmaya devam et ama boyle böyle..oldu yaaa.

He ilk defa kiraya veriririm aynen herkez tahliye taahhütnamesi alıyor o başka bir durum,burdaki ev sahibi çok akıllı kendince.
Kışın taşınmak daha zor.

Bu lafım burdaki ev sahibine,konunun başı farklı okumusunuzdur.once oğlu gelecek vs sonra para kaç katına çıkınca oturmaya devam et ama boyle böyle..oldu yaaa.

He ilk defa kiraya veriririm aynen herkez tahliye taahhütnamesi alıyor o başka bir durum,burdaki ev sahibi çok akıllı kendince.
Gelişmeyi okumamıştım demek vazgeçti oturmaktan.
O zaman louder sana ihtar çeksinler.
Evi başkasına kiraya verirlerse de dava aç l, uğraş bunlarla

Yıl başına kadar oturacakmis ,sonra çıkacak . Başkasına kirayı vereceği aşikar ,pislik insanlar.
Benim de başımda böyle bir aç gözlü pislik bir ev sahibi var, tam zamanıma az kaldı sayılır o yüzden bende hinclandim bu ev sahibine
Gelişmeyi okumamıştım demek vazgeçti oturmaktan.
O zaman louder sana ihtar çeksinler.
Evi başkasına kiraya verirlerse de dava aç l, uğraş bunlarla

Yıl başına kadar oturacakmis ,sonra çıkacak . Başkasına kirayı vereceği aşikar ,pislik insanlar.
Benim de başımda böyle bir aç gözlü pislik bir ev sahibi var, tam zamanıma az kaldı sayılır o yüzden bende hinclandim bu ev sahibine
Sizin durumunuz nedir ?

Kışın taşınmak daha zor.
Tahliye sözleşmesi önceden alındığında hükmü olmayan bir şey. Yani kendini korumak değil çakallık bu. Altı ayda bir enflasyon arttı diye zam yapılacaksa evini kiraya vermeyecek.
Hesaplar yaptık 12 bin bu adama verene kadar ya da başka eve 10 gün içinde kucağımda bebekle taşınmak zorunda kalana kadar o farkı her ay biriktiririm. Ocakta çıkmak zorunda da değilim kasımda çıkarım, ekimde çıkarım.. belki ocakta da çıkmam. Başlatsın yasal süreci. Kendimi ezdirmekten sıkıldım artık. Güya evleniyordu önce 13 teklif etti sonra 12’ye razı oldu.

Tarihi boş bırakıyorlar zaten.zamani geldimi ona Göre dolduruyorlar

Tahliye sözleşmesi önceden alındığında hükmü olmayan bir şey. Yani kendini korumak değil çakallık bu. Altı ayda bir enflasyon arttı diye zam yapılacaksa evini kiraya vermeyecek.
Hesaplar yaptık 12 bin bu adama verene kadar ya da başka eve 10 gün içinde kucağımda bebekle taşınmak zorunda kalana kadar o farkı her ay biriktiririm. Ocakta çıkmak zorunda da değilim kasımda çıkarım, ekimde çıkarım.. belki ocakta da çıkmam. Başlatsın yasal süreci. Kendimi ezdirmekten sıkıldım artık. Güya evleniyordu önce 13 teklif etti sonra 12’ye razı oldu.

Back
X