- 15 Aralık 2009
- 9.135
- 22.228
- 873
Ne yediğimizden çok hangi saatlerde yediğimizde önemli.ben bı aydır diyeti bıraktim ve eski yeme alışkanlığına geri döndüm.tek farkla asla akşam yemeğinden sonra ağzıma bişey surmuyorum ama hala aynı kilodayım.bende 33 yaşındayım çokta küçük sayılmam.Benim boyum 1.68.ben de bir anda 63 e kadar çıktım.çok fazla değil ama sizin dediğiniz gibi bana fazla geliyordu.biraz kilo vermek istedim.4 kilo da verdim ama nasıl? Hiçbir şey yemedim günlerce.sağliksiz olduğunu biliyorum ama daha önce az yedim olmadı, hem az yedim, hem günlerce koşuşturdum olmadı.en sonunda kafam kızdı hiçbir şey yemiyorum ulennn dedim en son öyle azıcık kilo verebildim.hormonlarım hep normal pcos hormonu ya da tiroit hormonları falan hep normal ama bilmiyorum yani metebolizmam aşırı yavaş çalışıyor artık demek ki.ben o yüzden bu tarz söylemlere inanıyorum artık.25 yaşın altındayken ben de bambaşka düşünüyordum ama 30 u geçtim geçeli durum bu maalesef.bir an uyandığımda kendimi o kiloda bulsam ben de veremeyeceğim demek ki.belki sizin yaşınız daha gençtir.bir iki senede resmen metabolizma duruyor.şu an hissediyorum ki koca gün hiçbir şey yemesem bana misin demeyeceğim.karnim bile acikmiyor.bir iki lokma atsam tamam.ben de anlamadım.
Bebişim spor yap. sporsuz olmaz. Spor hem sağlıgini korur, hem metabolizmanı hızlandırır hem de kas kütleni arttırır. Kas dediğin süper yağ yakar. Sürekli diyet metabolizmayı mahvediyor. Oyüzden bir süre diyet yapma ama sağlıklı ye, spora yoğunlaş. Metabolizmanı hızlandır yani, birkaç ay böyle git sonra her gün az bir miktarda kalori kes o şekilde kalıcı olarak zayıflarsın. Az yenen diyetler kısa vadede işe yarar ama sonrasında hem metabolizman düşer hem de hızlı kilo verdiğin için vücudun eski haline donmeye daha istekli olur.
Benim de verdiğim kiloyla gidiyor şu an.ama vermekte sorun yaşanıyor.tek çare tekrar almamak.Ne yediğimizden çok hangi saatlerde yediğimizde önemli.ben bı aydır diyeti bıraktim ve eski yeme alışkanlığına geri döndüm.tek farkla asla akşam yemeğinden sonra ağzıma bişey surmuyorum ama hala aynı kilodayım.bende 33 yaşındayım çokta küçük sayılmam.
Karatayın sağlıklı yaşam beslenme düzenini öneririm Diyet gibi değil, hayatınıza oturttuğunuzda uymak daha kolay ve keyifli.Merhabalar hicbir zaman cok zayif bir insan olmadim 36 yasinda 160 boyunda suan 84 kiloyum daha once 20 30 kilo verdim defalarca ve hepsinde geri aldim kendime iradesizligime cok kiziyorum bu sekilde kendimi cok mutsuz hissediyorum simdi yine dikkat etmeye çalışıyorum tartiya cikiyorum pek bir degisim yok gidip tekrar kendimi yemek yerken buluyorum sonra moralim bozuluyor daha cok yiyorum kan degerlerimde bir sorun yoktu en son tahlil yaptirdigimda mide ameliyatı düşünüyorum ama sartlari nelerdir ozele ayiracak butcem yok devlet yapar mi siz boyle durumlarla nasil bas ediyorsunuz
Kadınların zayıf görünmesi için zaten boyuyla kilosu arasında en az 20 kilo fark olması gerekiyor.mesela 1.67 ye 47 gibi.zaten biz her kiloda en az normal görünüyoruz.Bende cocuklugumdan beri hiç zayıf olmadım, 1.58 boyum, lisede 80leri gördüm 49 kiloya düştüm , sonra üniversiteye kadar 60larda idare ettim, pandemide tekrar 75 oldum, 2023te diyet yaptım aslında diyet değildi, herşeyden eşit yiyordım dengeli beslenme diyelim, yine 49ları gördüm. Şimdi iki yıldır 55-60 arasıyım ama bu bile fazla duruyor bence boy kısa oldugu ıcın, geçen tartıldım 62 olmusum mesela canım sıkıldı. Hiç ekmek vs yemem ama yedigim yarıyor demekki, yani tek siz değilsiniz herkes dönem dönem alıyor veriyor saldıgı dönemlerde oluyor azmettigi dönemlerde, bence ameliyata gerek yok. Biraz dikkat azim ve zamanla verirsiniz. Buarada bende diyetteyim:) 5 kg hedefim var, göbeğimden alıp verdigim icim hiçbir zaman zayıf görünmüyorum maalesef.
75 kiloyum bikinili halimi görmek ister misin aşkoKadınların zayıf görünmesi için zaten boyuyla kilosu arasında en az 20 kilo fark olması gerekiyor.mesela 1.67 ye 47 gibi.zaten biz her kiloda en az normal görünüyoruz.çok çok uç kilolarda olmak gerekiyor.kadinlar hiç kilo kaldıramıyor maalesef.haa bir de dediğim gibi aşırı fit değilsen hemen ayva göbek çıkıyor.ben şu an 59 kiloyum bikini giymek istemem oturunca hemen katlanıyor hafif göbek çıkıyor.zaten yanlarda da yağlar oluyor.haa giyen giyer ama ben hoşlanmıyorum.bence bir yaştan sonra defne samyeli gibi değilsen bikini olmuyor.20, 25 yaş arasına yakışıyor.tepki çekmek ya da linç edilmek istemem bence diyorum.
Ayrıca bu senin dediğin bildiğin cılız olmak yağ kas hak getire yaşın geçtikçe kasın ne kadar kıymetli birşey olduğunu anlayacaksınKadınların zayıf görünmesi için zaten boyuyla kilosu arasında en az 20 kilo fark olması gerekiyor.mesela 1.67 ye 47 gibi.zaten biz her kiloda en az normal görünüyoruz.çok çok uç kilolarda olmak gerekiyor.kadinlar hiç kilo kaldıramıyor maalesef.haa bir de dediğim gibi aşırı fit değilsen hemen ayva göbek çıkıyor.ben şu an 59 kiloyum bikini giymek istemem oturunca hemen katlanıyor hafif göbek çıkıyor.zaten yanlarda da yağlar oluyor.haa giyen giyer ama ben hoşlanmıyorum.bence bir yaştan sonra defne samyeli gibi değilsen bikini olmuyor.20, 25 yaş arasına yakışıyor.tepki çekmek ya da linç edilmek istemem bence diyorum.
Valla boyum 176 56 kilo olsam ki oldum yürüyen iskelet oluyorum memelerim büyük ona rağmen yetişkin bi kadının 47 olması saçmalık hormonların çalışması için vücutta yağ olmalı. Zaten tartı önemsiz zayıf olup skinny fat oluyorsun. belki sende de bu vardır yağ varsa. Bunun için de diyet yapıp spor yapacaksın zayıf birinin bunu düzeltmesi koruması daha zor oluyor. -10 +10 normal oluyor en kısa mantıklaKadınların zayıf görünmesi için zaten boyuyla kilosu arasında en az 20 kilo fark olması gerekiyor.mesela 1.67 ye 47 gibi.zaten biz her kiloda en az normal görünüyoruz.çok çok uç kilolarda olmak gerekiyor.kadinlar hiç kilo kaldıramıyor maalesef.haa bir de dediğim gibi aşırı fit değilsen hemen ayva göbek çıkıyor.ben şu an 59 kiloyum bikini giymek istemem oturunca hemen katlanıyor hafif göbek çıkıyor.zaten yanlarda da yağlar oluyor.haa giyen giyer ama ben hoşlanmıyorum.bence bir yaştan sonra defne samyeli gibi değilsen bikini olmuyor.20, 25 yaş arasına yakışıyor.tepki çekmek ya da linç edilmek istemem bence diyorum.
Tulum taytlı halini gördüm daha yeter o bana75 kiloyum bikinili halimi görmek ister misin aşko
Aşık oldun dimi itiraf etTulum taytlı halini gördüm daha yeter o bana
Kesinlikle Bibi. Mide ameliyatı olan bi hastamıza "kaç kiloydunuz ki, hiçbi deformasyon yok" demiştim. 74 dedi banaDoktorum diyen bu kiloya yapmaz ama maaelsef özeller yapıyor bunun çok basit bir ameliyat olduğunu saniyorular ama değil ben 120 kiloyla oldum o bile sınıra yakindı
Konu sahibi şunu söylim diyelim bozdun diyetini sorun şu aman bozuldu deyip devam etmemen bozduysan bozdun kaldığïn yerden devam et
Şu anda o kişiden kiloluyumKesinlikle Bibi. Mide ameliyatı olan bi hastamıza "kaç kiloydunuz ki, hiçbi deformasyon yok" demiştim. 74 dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?