Bitmeyen diyet döngüsü

84 kg için mide balonunu öneririm. Ben onunla 17 kg verdim. Eşimle tanışınca beraber yediğimiz için birazını aldım gerçi ama ben çok abartmıştım. Şimdi gene dikkat etmeye başladım yapamazsam gene balon taktırıcam.
Mide balonu sayesinde pek çok abur cuburdan tiksinmiştim bu arada. Yeme düzenimi değiştirip daha disiplinli olsaydım 25 kg kadar verebilirdim eminim.

Ne yediğimizden çok hangi saatlerde yediğimizde önemli.ben bı aydır diyeti bıraktim ve eski yeme alışkanlığına geri döndüm.tek farkla asla akşam yemeğinden sonra ağzıma bişey surmuyorum ama hala aynı kilodayım.bende 33 yaşındayım çokta küçük sayılmam.

Bebişim spor yap. sporsuz olmaz. Spor hem sağlıgini korur, hem metabolizmanı hızlandırır hem de kas kütleni arttırır. Kas dediğin süper yağ yakar. Sürekli diyet metabolizmayı mahvediyor. Oyüzden bir süre diyet yapma ama sağlıklı ye, spora yoğunlaş. Metabolizmanı hızlandır yani, birkaç ay böyle git sonra her gün az bir miktarda kalori kes o şekilde kalıcı olarak zayıflarsın. Az yenen diyetler kısa vadede işe yarar ama sonrasında hem metabolizman düşer hem de hızlı kilo verdiğin için vücudun eski haline donmeye daha istekli olur.

bende bu yoruma benzer şeyler yazmaya gelmiştim

artı olarak günlük alman gereken protein miktarını da kontrol ettikten sonra yavaş olur belki ama atak vs. yaşamadan ayda 2-3 kilo verirsin bu da yılda 24-36 kilo arası eder ve sarkma da azalır

Bende bir ara Diyetisyene gittim diyete uyduğum da çok da güzel kilo verdim sonra bozdum bir süre tekrar Diyetisyene gittim bu sefer daha az kilo vermeye başladım vücudun dengesi mi şaştı ne ondan sonra madem veremiyorum diyip iyice yemege abandım sonuç daha çok kilo aldım bende Bi uyabilsem canım herşeyi yemek istiyor

Olaya diyet diye baktığınız için yiyeceklere saldırıyorsunuz bence. Diyetsiz kalıcı zayıflama diye bir sistem var onu araştırın.

İnsan ne kadar diyetteyim yemeyeceğim derse o kadar yeme isteği duyuyor.

Benim de verdiğim kiloyla gidiyor şu an.ama vermekte sorun yaşanıyor.tek çare tekrar almamak.

Devlette mide ameliyatı olmanız için BMI'ınızın morbid obez seviyesinde falan olması lazım. Ya da obeziteye ciddi kronik hastalıkların da eşlik etmesi lazım. Eğer bunlar yoksa özelde olacaksınız. Boyum, kilom ve yaşım sizinle çok yakın, kuzenim mide ameliyatı oldu, spora rağmen kız sönmüş kuru üzüme döndü, yüzü çöktü. Boyu 172, kilosu da 115 falandı.
Ben hiç 20-30 kg veremedim ama verebilmişsiniz demek ki bir iradeniz var. Bence hiç mide ameliyatı düşünmeyin, ömür boyu takviye yok yemek yerken içecek içme bir sürü tatavası var. Doğal yoldan verebilme imkanınız varken ne gerek var bıçak altına yatacaksınız ve de bir sürü komplikasyon.

Karatayın sağlıklı yaşam beslenme düzenini öneririm Diyet gibi değil, hayatınıza oturttuğunuzda uymak daha kolay ve keyifli.

Kadınların zayıf görünmesi için zaten boyuyla kilosu arasında en az 20 kilo fark olması gerekiyor.mesela 1.67 ye 47 gibi.zaten biz her kiloda en az normal görünüyoruz.çok çok uç kilolarda olmak gerekiyor.kadinlar hiç kilo kaldıramıyor maalesef.haa bir de dediğim gibi aşırı fit değilsen hemen ayva göbek çıkıyor.ben şu an 59 kiloyum bikini giymek istemem oturunca hemen katlanıyor hafif göbek çıkıyor.zaten yanlarda da yağlar oluyor.haa giyen giyer ama ben hoşlanmıyorum.bence bir yaştan sonra defne samyeli gibi değilsen bikini olmuyor.20, 25 yaş arasına yakışıyor.tepki çekmek ya da linç edilmek istemem bence diyorum.

75 kiloyum bikinili halimi görmek ister misin aşko

Ayrıca bu senin dediğin bildiğin cılız olmak yağ kas hak getire yaşın geçtikçe kasın ne kadar kıymetli birşey olduğunu anlayacaksın

Benim babaannem 70 yaşından sonra 90lardan 70lere düştü ıkıl ıkıl merdiven çıkamıyordu. Şekeri yüksekti. 1 poşet ilacı vardı. Fonksiyonel tıp doktoruna gidin mesela youtubeda bi doktor var videolar çekiyor. Vücuttaki yağ dokusu endokrin organ ve bu yağ hücreleri ölmüyor duruyor sadece içi boş ve kilo almaya hazır bekliyor zaten normal sağlıklı insan da durup dururken kilo almıyor mutlaka altında bi sıkıntı oluyor. 50 kilo verip sarkmayan arkadaşım var benim. Bu asla kilo veremezsin demek değil bu arada. Babaannem gitti tedavi oldu 1 avuç vitamin ve takviyeler aldı. Gerçekten kadın gençleşti sürekli uyuyan kadın gitti şuan o kadar aktif ki sabah kuran kursuna ya da incik boncuk kursuna gidiyor parkta oturuyor dedemle çıkıp yürüyorlar. Çok mutlu ve öyle diyet yapmıyor yaptığı şey haftada 2 gün diyet sadece onda da oruç tutuyor pazartesi uyanıyor sahurda et çorbası içiyor akşam yemeğinde de kabak sote vs yiyor sadece 2 gün olunca koruyor diğer günler poğaca varsa yiyor akşam ekmek yemiyor. Kısıtlama çok zor ben de hamileyken şeker yüzünden çok kısıtlı diyet yaptım ve doğum sonrası toparlayamadım kilom yok ama çöp gibi besleniyorum çünkü kendimi kısıtladım ve şimdi toplayamıyorum. Bu yüzden önce sağlığını düzelt bir sıkıntı yok deme o değer aralığı çok yüksek atıyorum d vitamini 8 ve 90 arası normal diyorlar ama 30 olması lazım min attım tamamen bu yüzden iyi bir doktora git

Valla boyum 176 56 kilo olsam ki oldum yürüyen iskelet oluyorum memelerim büyük ona rağmen yetişkin bi kadının 47 olması saçmalık hormonların çalışması için vücutta yağ olmalı. Zaten tartı önemsiz zayıf olup skinny fat oluyorsun. belki sende de bu vardır yağ varsa. Bunun için de diyet yapıp spor yapacaksın zayıf birinin bunu düzeltmesi koruması daha zor oluyor. -10 +10 normal oluyor en kısa mantıkla

Tulum taytlı halini gördüm daha yeter o bana
Aşık oldun dimi itiraf et şaka maka kadın vucudunda maalesef istemesekte yağ olmak zorunda tabi kas ile destekleyip sağlıklı olmak yeterli yok kilonun 20 aşağısı falan bunlar saçmalık eskide kaldı yağ ve kas oranı değiştiğinde kilon aynı bile olsa 2 3 beden küçülüyorsun zaten

Benim arkadaşım yeni nesil tedavileri denedi spor vs yapıyor hatta baya yapıyor uzun kilosu 120 iri bi adam ama sürekli yemek düşünüyormuş food noise denilen durum diyet yapsa kasları eriyecek bakınca asla şişman obez demezsin glp ve peptit tedavisi 6 aydır kullanıyor beynim sustu artık yemek düşünmüyorum yemekten zevk almıyorum diyor çocuk spor yapıp 2 pizza yiyordu o derece. Tıp ilerledi ben de biraz zaman geçsin farklı tedavi bakacağım soğuk lipoliz düşünüyorum. ilaç zararlı diyorlar ama şişman olmak daha zararlı bence öneri değil ama bunları düşünüyo musunuz

Kesinlikle Bibi. Mide ameliyatı olan bi hastamıza "kaç kiloydunuz ki, hiçbi deformasyon yok" demiştim. 74 dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…