Bitmeyen diyet döngüsü

Benimde altinda yatan sebepler var bunlari biliyorum farkindayim ama suan bu sebepleri cozemiyorum buda beni kotu bir psikolojiye itiyor

Tabiki bunu normalde hic dusunmedim ama sanki daha once o kadar kiloyu ben vermemisim gibi zayif goruyorum suan irademi ve son care ameliyat vs gibi seyler aklima geliyor artik

Dediklerinizi uygulamaya calisicam tesekkur ederim bende tikinircasina yeme bozuklugu yasadigimi dusunuyorum

En nihayetinde sorunlarınızin yemek yiyerek çözüme ulaşmayacağını bilmeniz gerekiyor .O kalkanı bırakmak zorundasınız dünya ile en büyük bağımız olan mutluluk keyif veren çok yeme hissinin en büyük düşman olduğunu bilmeniz sindirmeniz şart .Can boğazdan gider kilo dediğin ekstra yük bedene vücut bunu istemiyor bu nedenle kilolarimizla mutlu yada barışık değiliz.Son zamanlarda bizlere pompalanan kilonu sev kendi bedeninle barrışık ol sacmaligi nefes nefese kaldığımızda aşırı terledigimizde varıs olduğumuzda rahat hareket edememek ve istedigimiz şeyi giyemedigimizde hicde işe yaramıyor.En önemlisi sağlık her zaman söylüyorum vücut kilo aldıkça kalp ona kan pompalamak için büyüyor ve buda onu zayiflatiyor.Kilo sağlık sorunu herşeyden önce .Lütfen gayret edin bundan kurtulmanın tek yolu gayret başka birşey değil .Dilerim bu döngüyü kurarsınız bir yerde hicbirsey kolay değil kilo vermek de dünyanın en zor seylerinden biri.Fakat imkansız değil hiç kimse için

Yemekle sorunlu bir ilişki varsa temelinde psikolojik bir sebep yatması büyük olasılık. İlk önce yeme bozuklukları alanında uzmanlaşmış bir doktorla yemekle ilişkiniz üzerine çalışsanız başa saran diyet döngülerinden çıkarsınız. Mümkünse yine bu alanda tecrübesi olan bir diyetisyen ve sporla desteklemeniz lazım.

Biz rahatsızlıklarda köken sebebi kaçırıyoruz. Zaten bir kere beden psikolojik ve fizyolojik olarak yörüngeye doğru şekilde girdimi gerisini uzun zaman sürdürebilirsiniz.

Tüm kadınları genellemeyip ben öyle görünüyorum diyin o zaman. 20 kilo da nedir nerde yazıyor bu hesap?
Ayva göbek yan yağlar erkekte yok mu?
Zaten yeterince özgüvensiz olduğumuz ve güzellik standartlarına zorlandığımız bir toplumda bir kadının böyle ifadeler kullanması cok bilinçsizce

Cevap verdiğin kişi ferhans böyle bir dünya engin bilgisi vardır kendisinin çok şaapma

Cevap verdiğin kişi ferhans böyle bir dünya engin bilgisi vardır kendisinin çok şaapma
Ya benim de var herkesin vardır böyle saçma sapan engin fikirleri ama kendimize saklıyoruz
Bir kere de bir erkekten duyayım ya diyetteyim yemeden duramıyorum kilo aldım kötü görünüyorum şu bana yakışmıyor giymiyorumfalan diye hep biz hep biz

İşte sıkıntıda orda ya hem saçma sapan fikirleri var hemde bunları sürekli bizimle paylaşıyor
Erkekler bizim kilolarımızı bile bizim kadar takmıyor ki hatta bizim bazı sevmediğimiz şeylerimize bayılıp çok kadınsı buluyorlar

Bir de 20 kg’a acayip takıldım ya ben 1.68 boyundayım hayatımda bir kere 52 kg’a düştüm ve o kadar kötü görünüyormuşum ki hiç farkında değildim Evet zayıftım ama aşırı sağlıksız duruyordu
Bir de yani bikini denizde giyilen rahat bir şey yanlarım var görünsün ne yapalım
Hafif yağ hafif göbek hepsi okey bence sağlığı tehdit etmediği sürece

Herkesin kemik yapısı yağ kas oranı zaten farklı benim kilomda kilolu diyor boyuma göre sonuçlar ama kilolu falan değilim kaslıyım adamlar 100 kilo filinta gibi görünüyorlar 50 yıl önceki 20 kilodan bahsediyorlar hala

Erkeklerin metabolizması çok daha hızlı çalıştığ için, kas oranları bizden çok daha fazla olduğu için ve hamilelik, doğum süreçleri geçirmedikleri için bizim kadar kilo sorunu yaşamıyorlar evet.yaşasalar bile yine kar kat hızlı şekilde verebiliyorlar evet.hem boyları da daha uzun olduğu için bizim kadar kilo göstermiyorlar evet. sırf feministlik yapmak için mantıksız, gereksiz konuşuyorsunuz ha.o biblibella mıdır nedir bana laf söyleyen oldu mu hemen tuzlukla koşuyor zaten maşallah.hakli mi haksız mı baktığı yok.

Senin tercihin arkadaş.bence ideal bikini vücudu değil.sıfır göbek olması gerekiyor.isteyen giyer bahane.

Bu saydığın bilgilerin hiçbirinin doğru olduğunu düşünmüyorum gözlemlediğim ve bugüne kadar şahit olduğumda ne boyları çok uzun ne hepsi fit ne de çabuk kilo veriyorlar
Kendi çevreni bütün dünya sanıyorsun
Feministlikle ne alakası var ayrıca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…