Benimde altinda yatan sebepler var bunlari biliyorum farkindayim ama suan bu sebepleri cozemiyorum buda beni kotu bir psikolojiye itiyorÜniversiteye gitmedsn önce kayıplar yaşadım baş edemedim bir dönem kilo sorunum oldu deli gibi yemek yemek akabinde yediklerini bir sekilde çıkarmak gibi sorunlarla bir dönem bogustum.Geldiğim noktada biliyorum ki altında yatan psikoliji düzeltilmeli ondan sonra üzerine spor diyet kendini sevmek kabul etmek gayeet efor eklenebilir .
Tabiki bunu normalde hic dusunmedim ama sanki daha once o kadar kiloyu ben vermemisim gibi zayif goruyorum suan irademi ve son care ameliyat vs gibi seyler aklima geliyor artikDevlette mide ameliyatı olmanız için BMI'ınızın morbid obez seviyesinde falan olması lazım. Ya da obeziteye ciddi kronik hastalıkların da eşlik etmesi lazım. Eğer bunlar yoksa özelde olacaksınız. Boyum, kilom ve yaşım sizinle çok yakın, kuzenim mide ameliyatı oldu, spora rağmen kız sönmüş kuru üzüme döndü, yüzü çöktü. Boyu 172, kilosu da 115 falandı.
Ben hiç 20-30 kg veremedim ama verebilmişsiniz demek ki bir iradeniz var. Bence hiç mide ameliyatı düşünmeyin, ömür boyu takviye yok yemek yerken içecek içme bir sürü tatavası var. Doğal yoldan verebilme imkanınız varken ne gerek var bıçak altına yatacaksınız ve de bir sürü komplikasyon.
Dediklerinizi uygulamaya calisicam tesekkur ederim bende tikinircasina yeme bozuklugu yasadigimi dusunuyorumMerhaba,
söyledikleriniz ve yemekten kendinizi alamamanız, bu durumun zaman zaman döngülerle yaşanması Binge Eating (tıkanırcasına yeme bozukluğu) gibi duruyor. Genelde duygusal olarak yaşanılan açlığı yemek yiyerek doyurmaya çalışmak da bu bozukluğun bir parçası. Bu sizde döngü halini aldıysa bence psikolojik destek almalısınız. Spor yaparsanız da seretonin seviyeniz artacağından açlık duygunuzu biraz bastırmış olursunuz. Ruh doymadan beden de doymuyor maalesef. Önce bunun nedenlerini destek alarak bulmaya çalışın bence. Porsiyonlarınızı küçültüp sık öğünlerle değiştirebilirsiniz. Kalorisi ve şekeri yüksel ürünler yerine kendinize sağlıklı atıştırmalıklar ve öğünler hazırlayabilirsiniz. Hem vaktiniz geçer, hem de daha sağlıklı beslenerek dengelersiniz kendinizi.
Tüm kadınları genellemeyip ben öyle görünüyorum diyin o zaman. 20 kilo da nedir nerde yazıyor bu hesap?Kadınların zayıf görünmesi için zaten boyuyla kilosu arasında en az 20 kilo fark olması gerekiyor.mesela 1.67 ye 47 gibi.zaten biz her kiloda en az normal görünüyoruz.çok çok uç kilolarda olmak gerekiyor.kadinlar hiç kilo kaldıramıyor maalesef.haa bir de dediğim gibi aşırı fit değilsen hemen ayva göbek çıkıyor.ben şu an 59 kiloyum bikini giymek istemem oturunca hemen katlanıyor hafif göbek çıkıyor.zaten yanlarda da yağlar oluyor.haa giyen giyer ama ben hoşlanmıyorum.bence bir yaştan sonra defne samyeli gibi değilsen bikini olmuyor.20, 25 yaş arasına yakışıyor.tepki çekmek ya da linç edilmek istemem bence diyorum.
Cevap verdiğin kişi ferhans böyle bir dünya engin bilgisi vardır kendisinin çok şaapmaTüm kadınları genellemeyip ben öyle görünüyorum diyin o zaman. 20 kilo da nedir nerde yazıyor bu hesap?
Ayva göbek yan yağlar erkekte yok mu?
Zaten yeterince özgüvensiz olduğumuz ve güzellik standartlarına zorlandığımız bir toplumda bir kadının böyle ifadeler kullanması cok bilinçsizce
Ya benim de var herkesin vardır böyle saçma sapan engin fikirleri ama kendimize saklıyoruzCevap verdiğin kişi ferhans böyle bir dünya engin bilgisi vardır kendisinin çok şaapma
İşte sıkıntıda orda ya hem saçma sapan fikirleri var hemde bunları sürekli bizimle paylaşıyorYa benim de var herkesin vardır böyle saçma sapan engin fikirleri ama kendimize saklıyoruz
Bir kere de bir erkekten duyayım ya diyetteyim yemeden duramıyorum kilo aldım kötü görünüyorum şu bana yakışmıyor giymiyorumfalan diye hep biz hep biz
Bir de 20 kg’a acayip takıldım ya ben 1.68 boyundayım hayatımda bir kere 52 kg’a düştüm ve o kadar kötü görünüyormuşum ki hiç farkında değildim Evet zayıftım ama aşırı sağlıksız duruyorduİşte sıkıntıda orda ya hem saçma sapan fikirleri var hemde bunları sürekli bizimle paylaşıyor
Erkekler bizim kilolarımızı bile bizim kadar takmıyor ki hatta bizim bazı sevmediğimiz şeylerimize bayılıp çok kadınsı buluyorlar
Herkesin kemik yapısı yağ kas oranı zaten farklı benim kilomda kilolu diyor boyuma göre sonuçlar ama kilolu falan değilim kaslıyım adamlar 100 kilo filinta gibi görünüyorlar 50 yıl önceki 20 kilodan bahsediyorlar halaBir de 20 kg’a acayip takıldım ya ben 1.68 boyundayım hayatımda bir kere 52 kg’a düştüm ve o kadar kötü görünüyormuşum ki hiç farkında değildim Evet zayıftım ama aşırı sağlıksız duruyordu
Bir de yani bikini denizde giyilen rahat bir şey yanlarım var görünsün ne yapalım
Hafif yağ hafif göbek hepsi okey bence sağlığı tehdit etmediği sürece
Erkeklerin metabolizması çok daha hızlı çalıştığ için, kas oranları bizden çok daha fazla olduğu için ve hamilelik, doğum süreçleri geçirmedikleri için bizim kadar kilo sorunu yaşamıyorlar evet.yaşasalar bile yine kar kat hızlı şekilde verebiliyorlar evet.hem boyları da daha uzun olduğu için bizim kadar kilo göstermiyorlar evet. sırf feministlik yapmak için mantıksız, gereksiz konuşuyorsunuz ha.o biblibella mıdır nedir bana laf söyleyen oldu mu hemen tuzlukla koşuyor zaten maşallah.hakli mi haksız mı baktığı yok.Ya benim de var herkesin vardır böyle saçma sapan engin fikirleri ama kendimize saklıyoruz
Bir kere de bir erkekten duyayım ya diyetteyim yemeden duramıyorum kilo aldım kötü görünüyorum şu bana yakışmıyor giymiyorumfalan diye hep biz hep biz
Senin tercihin arkadaş.bence ideal bikini vücudu değil.sıfır göbek olması gerekiyor.isteyen giyer bahane.Bir de 20 kg’a acayip takıldım ya ben 1.68 boyundayım hayatımda bir kere 52 kg’a düştüm ve o kadar kötü görünüyormuşum ki hiç farkında değildim Evet zayıftım ama aşırı sağlıksız duruyordu
Bir de yani bikini denizde giyilen rahat bir şey yanlarım var görünsün ne yapalım
Hafif yağ hafif göbek hepsi okey bence sağlığı tehdit etmediği sürece
Bidahakine etiketle korkma kız bu kadar bendenbiblibella mıdır nedir
Bu saydığın bilgilerin hiçbirinin doğru olduğunu düşünmüyorum gözlemlediğim ve bugüne kadar şahit olduğumda ne boyları çok uzun ne hepsi fit ne de çabuk kilo veriyorlarErkeklerin metabolizması çok daha hızlı çalıştığ için, kas oranları bizden çok daha fazla olduğu için ve hamilelik, doğum süreçleri geçirmedikleri için bizim kadar kilo sorunu yaşamıyorlar evet.yaşasalar bile yine kar kat hızlı şekilde verebiliyorlar evet.hem boyları da daha uzun olduğu için bizim kadar kilo göstermiyorlar evet. sırf feministlik yapmak için mantıksız, gereksiz konuşuyorsunuz ha.o biblibella mıdır nedir bana laf söyleyen oldu mu hemen tuzlukla koşuyor zaten maşallah.hakli mi haksız mı baktığı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?