Bitmeyen Görümce Vakası.!

Evet bendende bir tebrik gelsin. Sonunda görümcenin sözünü mahv etmeye basarmissin. Hakiketten mahv etmissin. Yani sorun burda absürd bir tepsi degil, kizcagiz dayak yemis abisinden.

Ha bide böyle dayakçi bir erkege halen koca dedigin için tebrik ediyorum seni. Yani normal insan bosanirdi, sen ise görümcenin dayagin yemesini istiyorsun. Artik nasil bir tepsi ise.... umarim kendini iyi hisediyorsundur simdi, sonunda dayak yedi ya görümce...

Ben bu olayda seni haksız gördüm.
Eski konulara da göz gezdirdim.
Sen bazı şeyler unutup üstünü örtmek yerine , içinde çok fazla büyütmüşsün ve sonunda olan olmuş
O kız en mutlu gününün öncesinde dayak yediyse eğer çok üzüldüm.
Eşin zaten sana da el kaldırmış, görümcem yüzünden çok dayak yedim yazmışsın, eşinin ruh sağlığının iyi olduğunu düşünmüyorum.
Madem bu kızla barışamadın bi türlü en mutlu gününde değil de başka bi gün karşısına geçip adam gibi konuşsaydın.
Bu kadar kanlı bıçaklı olmaya ne gerek var ben anlamadım gitti.

gercekten dovmus yani
kos koca kizi. hem de nisani oncesi. esin dengesiz mi. nisana sen gitmezdin esin de gel demezdi bu olaylar ustune. sen kizginlik aninda soylemis olabilirsin ama sana uyup gidip kizi mi dovmeliydi. simdi daha da buyuyecek ortadaki nefret. arayi bulmasi gereken es ti bu durumda. gidip kes desen kesecek miydi kardesini tovbe yarabbim. insallah daha kotu olmazsiniz.

Konunuzu ve sonradan eklediklerinizi okuyunca size acıdım. Iciniz kin nefret zulüm dolu kötülük dolu. Böyle davranirsaniz hayattan evliliginizden hayır gelir mi, bi işiniz yolunda gider mi saniyorsunuz?

Bakin orda tabağı yıkamanız gerekirdi açık diyim, küs olduğum insanin tabağınî ben de yıkamam. Hadi boşluğunuza geldi biraktiniz lafi duydunuz, ya siz hayatınızda hic bosvermediniz mi? Ordan dönüp gorumcenize sakayla karışık bisey diyip gecin yada hiç duymamiş gibi davranin. Ha kv sizinle konuşmak mi istedi, "anne boşluğuma geldim tabağı koydum tezgahta diye rahatsiz etmek istemedim verin yikayayim o kadar sorun ettiyseniz" deyin gecin. Ortalığı niye velveleye veriyorsunuz. Üstüne kocanızın üstüne gidip ona böyle yaparak en büyük hatayi etmissiniz. Bakin siz kocanizin eşi olabilirsiniz ama bir de kardeşi var ve emin olun kardeş aile bunlar insanin vazgecemeyecegi seyler. Sizden bile gecebilir ama ailesine sırtını dönüp gidemez.
Umarım kocaniz gorumcenize el kaldirmamistir. Eger öyleyse sizin evliliginiz hiç huzur bulamayacak. Kocanix yaptığından pisman olduğu vakit sizi suçlayacak o da ailesi de gorumceniz de.

Ha siz de dayak yemişsiniz zamaninda, keşke kabullenmeseydiniz. Görümcenizin yaptığından 10 kat daha beter bence dayak. Esinize karşı bu kadar kindar değilsiniz cok ilginc

Ya çok şaşırtıcı, bi tepsiden nerelere gelmiş olay.
Benim nişanımda düğünümde olanları anlatsam ohoo herkesle düşman olmam lazım. Ama ben unuttum, huzuruma baktım. Onu bunu konuşmayı bırakalı o kadar çok oldu ki, üçüncü şahısları ailesine karıştıranları anlamıyorum.

Sizi haklı bulamıyorum hiç bir şekilde. Birde eşinizi doldurmuşsunuz arabada. Gidip görümcenizi dövse ne olacaktı?

Bu mesaja katiliyorum.
Aynisini o yapsaydi siz ne yapardiniz?
Ayip denen bir sey var.
Onlar ordayken siz oturmus erik yemissiniz bi de tabagi yikamamissinIz.
Bi de aglamissiniz valla ben sinirlendim yazdiklarinizi okurken.
Ya yetmemis esinizi doldurmussunuz.
Pes vallahi, ne diyim!!!!!!!!

Gorumceniz de sabirliymis. Ben hic sabirli olamazdim acikcasi....
.

Haklisin, önemli olan yuvanda huzur ve mutluluktur... da konu sahibin açtigi konulara baktim daha demin. En az 20 konu açmis burda görümce ve esi üzerine. Sirf konu sayisina bakarsak, fake olma ihtimali çok yüksek gibi görünüyor. Ve hepsi çok atraksyonlu konular, durmadan bir dram yaratma var yani. Artik bana pek inandirici gelmiyor açikçasi.

Yahu düğün zamanı olur böyle şeyler, unutan unutur unutmayan böyle hayatını zindan eder işte.
Değmiş mi?
Yok Manisalılarda tepsiyi o tutarmış, yok konu sahibi kayınvalidesiyle konuşcakmış kızının tepsisini görümcesinin tutmasını söyleyecekmiş. Konu sahibi valla bu kadar takıntı iyi değil. Millet sana iyi dayanıyor.
Ben kınamı kimin yaktığını bile hatırlamıyorum, hatta kına tepsim kimin elindeydi umrumda bile değildi. Ya seni ailen gazlıyor, kızkardeşine tepsiyi tutturmadılar diye, ya da senin gerçekten psikolojin bozuk.

Kina tepsisi olayo nedir?
Benim kaynanam eltimler esimin o tarafi bir igne ile ugrasmadilar, misafir gibi geldiler misafir gibi gittiler her seyi ben hazirladim ettim kafam rahatti Şükür.
Ne diye takiyorsunuz boyle sacma seyleri??
Simdi ben kaynanama mi kinleneyim?
Daha neler ya.. saka gibisiniz.
Kizin en guzel gününü mahvetmissinjz.
Bu yaniniza kalmaz.
Allahtan kizin babasi kizini desteklemis.
Helal olsun o babaya.... !!!

şu hayatta hakkımı helal etmeyeceğim tek insan görümce'dir.

dolmuşluğunuzu, içinizde birikenleri, kalbinizin kırıklıklarını tahmin edebilirim...
bazılarının yatacak yeri yok...
amaaa yine de sırf görümce konusu diye size hak veremeyeceğim..

o ev görümce kadar sizin de eviniz, hatta belki sizin daha çok eviniz...
misafir gibi köşe bucak kaçmayacaktınız, o varsa var..
artık olan olmuş gerçi, bu saatten sonra şöyle olsaydı böyle olsaydı demek de faydasız..

bundan sonra ne yapabilirsiniz onu düşünün..
mesela bana kalırsa bundan sonra kendinizi geri çekmeyin... aman rahatsız olmasın diye onun adına neden karar veriyorsunuz ki ? rahatsız oluyorsa çekip gitsin size ne bundan ?
herkes onu ayıplasın çekip gitti diye.. neden siz olasınız hatalı ? xxxx 'e de bak ne kadar ayıp yapıyor desinler..
yazargiderim suçlu olmasın...

bazen aklını kullanmak gerekiyor.. doğru hamleler yapmak gerekiyor..
ona olan nefretinizi kendinizi hatalı konuma düşürerek belli ediyorsunuz... yani dönüp dolaşıp zararı size oluyor..

oysa onu takmamak, görmemek, kendi haline bırakmak kadar güzeli yok emin olun..
rahatsız mı oldu, sizi istemiyor mu ? bırakın ne yaparsa yapsın... konuşan huzursuzluk yaratan laf sokan kavga çıkaran o olsun.. siz değil...

gerçekten içinizdeki birikenleri anlayabilirim, susmak bilmeyen nefretinizi, bende insanım benimde duygularım var diye içinizin kanadığını...
ama bunlara çözüm izlediğiniz yoldan geçmiyor..

daha olgun davranmaktan, daha boşvermekten geçiyor...

eşinizin gözünüzde de başkalarının gözünde de kendinizi küçük duruma düşürmeyin.. muhattap olmamak kadar asil bir şey yok

Kina tepsisi olayo nedir?

Önceki konularında anlatmış bunu.
Kına gecesinde kayınvalidesinin adetlerine göre kına tepsisini görümce tutarmış.
Konu sahibi de kardeşi tutsun istiyormuş.
Sonucta kardeşi tutmuş yine ama görümcesi surat asmış en son bir ara almış tepsiyi.
Şimdi de görümcesi evleniyormuş acaba kayınvalidesi kendi kızına gelincede aynı adeti yapacakmıymış

Ben az once ne yedigimi unutuyorum millet bu kadar seyi nasil aklinda tutuyor ya.

Canım her konuda nerdeyse mesaj yazdım. Ve seni haklı buldugum söyledim ama bu konu hoş olmamış bence. Ne olursa olsun eşinin hatrina gidip üstüne düşeni yapmaliydin bence. El gibi gidip millet mutfakta uğraşırken senin oturma odasında esinle meyve yemen bile göze batmistir. Sonuçta sen o evin gelinisin. Şimdi şunu unutma o da senin için senin ona karşı hissettiklerini hissedecek maalesef. Sen nasıl ki o da aynı şeyi yaşasın istiyorsan o da senin evlatların için aynı şeyi isteyecek. KV konuşmak istediğinde bari konussaydin olay buralara kadar gelmezdi. Çok üzüldüm gerçekten ama böyle giderse işler daha çok sarpa saracak unutma

Bu nasıl aile, insanın en önemli gününde kardeşinin gelmemesi nedir ya? Üslubunuz, tavırlarınız eşinizle beraber hiç hoşuma gitmedi. Sonra pişman olursunuz yapmayın böyle toyluklar. Bırakın büyüklük sizde kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…