- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Sırf görümcesine inat olsun diye boşanmaz bence..En sonunda boşanıcaksın eşinden
Şimdide eşim beni suçluyor sanki. İstediğin gibi döndüm ve susmadım diyor oldu mu diyor.. Kavga ettik çıktı evden. Ama haksızmıyım ya ben eğer öyle birşey deseydim, altına üstüne getirirdi evi üzerime yürürdü olay boşanmaya kdar giderdi. Buna sadece yukarda ben ağlayarak iniyorum aşağa "dua etsin misafirlere" demiş bunu dedim haksız olan ben olsaydım şiddete başvururdun. Oda annesigile gitmiş herhalde dövmüş ama ben bunuda istemiyordum. Herneyse şimdide bana tavırlı istediğini gittim yaptım oldu mu diyor medenice konuşmaya çalışıyorum ama ben bunu istemedim senden sadece farkı ortaya koymak istedim dedim. Ya bem zaten yarin gitmicektim sözüne en büyük ders bu olcaktı ona dedi. Sen dahada üzerime geliyorsun yeter dedi. Şimdi acaba bana inat yarin gidermi.. Şuan evden çıktı gitti bi sinirle
Ya çok şaşırtıcı, bi tepsiden nerelere gelmiş olay.Evet bendende bir tebrik gelsin. Sonunda görümcenin sözünü mahv etmeye basarmissin. Hakiketten mahv etmissin. Yani sorun burda absürd bir tepsi degil, kizcagiz dayak yemis abisinden.
Ha bide böyle dayakçi bir erkege halen koca dedigin için tebrik ediyorum seni. Yani normal insan bosanirdi, sen ise görümcenin dayagin yemesini istiyorsun. Artik nasil bir tepsi ise.... umarim kendini iyi hisediyorsundur simdi, sonunda dayak yedi ya görümce...
Adam bırakıp gidicek konu sahibini yada cinnet geçirip 2. Sayfa haberi olucaklar .. Konu sahibi psikoloğa gitmediği sürece olacak olan buSırf görümcesine inat olsun diye boşanmaz bence..
Sizi haklı bulamıyorum hiç bir şekilde. Birde eşinizi doldurmuşsunuz arabada. Gidip görümcenizi dövse ne olacaktı?
Ya çok şaşırtıcı, bi tepsiden nerelere gelmiş olay.
Benim nişanımda düğünümde olanları anlatsam ohoo herkesle düşman olmam lazım. Ama ben unuttum, huzuruma baktım. Onu bunu konuşmayı bırakalı o kadar çok oldu ki, üçüncü şahısları ailesine karıştıranları anlamıyorum.
Kina tepsisi olayo nedir?
Önceki konularında anlatmış bunu.
Kına gecesinde kayınvalidesinin adetlerine göre kına tepsisini görümce tutarmış.
Konu sahibi de kardeşi tutsun istiyormuş.
Sonucta kardeşi tutmuş yine ama görümcesi surat asmış en son bir ara almış tepsiyi.
Şimdi de görümcesi evleniyormuş acaba kayınvalidesi kendi kızına gelincede aynı adeti yapacakmıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?