Bitmeyen Görümce Vakası.!

Gorumcenizi dovdurmeye tesvik etmenizi dogru bulmadim diyecektim tam sizinde dayak yediginizj duyunca dondum kaldim. Allah aşkına bu nedir. Bu boyle gitmez. Dayak basli basina sorun zaten. Dayak atan koca ne en basta. Allah yardimciniz olsun. Cok karismis isler. Ne diyecegimi bilemedim.

Eski konularina baktiiim baktiiiim baktim.
Bu gorumce ne yapmis anlayamadim.
Hastalikli bir sekilde takmis kafayi kiza konu sahibi.
Abisinin dugununde heves edip kına tepsisini tutmak istedi diye bunca nefret...
Bilse eminim istemezdi o tepsiyi.
Bir de usenmeyip ayni konu icin kac kere konu açmış, acil tedavi istiyor ama farkında değil malesef.

Bende cogunluk gibi sizi haksiz buldum..
Ben gorumcemden de kv kb dan da cok agir sozler isittim,evet hakaret siddet kufur degil ama kalbimi cok cok acitan seyler..
Yine de ne olursa olsun esimin hatri icin esimle kotu olmamak icin nerde susmam gerektigini hep bildim Cunku bilmesen hakliyken haksiz oluyosun
Bn bi ev aldim ve tasinali tam 4 ay oldu kv ile aramizda 20 dklik mesafe var daha dun geldi herkes,elti gorumce vs guya hayirli olsuna,evi temizleme yerlestirme hep tek basima yaptim kirildim bi yerde de amaan ne gerek var minnetlerini kaldirmaya dedim,kotu degilim hicbiriyle de ama simdiye kadar gelmediler diye kirgindim ona ragmen dun en iyi sekilde agirladim laf falan soktuklari da oldu hic tinlamadim yeri degildi cunku.
Sirasi gelince soylerim bnde

Bu nasil bi kisilik ya.
Bende gorumceyim bende gelinim.gelinimizde var.orda herkes soz olacak diye is yapacak bizim gelinde icerde erik yiyecek.
Yardim etmeyen insan zaten sozume gelipte eglenmesin zaten istemem.
Yazik gunah bide kizin mutlu gununde uzmussunuz.
Aglamalar kalkip gitmeler kocayi doldurusa getirip kizin ustune salmalar.
Bune burnu havadalik.
Bune kibirlilik

Altta bir yorumunuza denk geldim. Yazmadan edemedim. Ben onun yüzünden ne dayaklar yedim o da yesin gibi bir yorum yapmışsınız. Siz de yemeyin o da yemesin. Siz kadınsanız görümceniz de kadın. Gidip bir işin ucundan tutmazsanız laf sokar haliyle. Kötü biri, ne yardım edecem diye düşünüyorsanız da gitmeyecektiniz. Sonuçta kızın yarın sözü var, gelenin gidenin pisiyle pasağıyla uğraşıyor. Haklı olarak sinirlenmiştir. Ayrıca sorunun ne olduğunu da belirteyim, sorun eşiniz. Size kardeşi yüzünden, kardeşine sizin yüzünüzden dayak atan adamdan koca moca olmaz.

Kocasından dayak yiyip hala evli kalan ve bunun içinde kocasini değil görümcesini suçlayan onunda aynı şekilde dayak yemesini isteyen bir kadından korkulur bu tip biri tüm sülaleyi birbirine katabilir.

Tüm konularını bilen biri olarak hayatımda senin kadar kinci birini okumadım, duymadım.

Allah korusun Allah vermesin ya.

O kardes ah edebilir icinden en mutlu gununde abisi olamicak yaninda..keske bu ozel durumun hatrina kan kusup kizilcik serbeti deseydiniz..

ne kadar basit mevzulardan bu noktaya gelmişsiniz. içinizi kinle doldurmak için harcadığınız çabayı, affetmek ve yapıcı olmak için kullansaydınız daha az yorulurdunuz. eşiniz kardeşini dövmüş ve siz ben onun yüzünden çok dayak yedim o da yesin diyorsunuz. görümcenizin dayak yemesinden zevk mi alıyorsunuz? ayrıca dayak yediyseniz bu sizin hatanızdır tepkinizi zamanında göstermeliydiniz dayak atan vatandaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…