Bitmeyen Görümce Vakası.!

Kusura bakayın konu sahıbı cok haksızınız aslında en temel istegınız eşinizin ailesiyle pek görüşmemek ve gorumcenızı ıcten ıcı kıskanmak bıde rahat rahat anlatıyorsunuz sızın gıbı sudan sebeplerle kocalarını dolduran fesat düşünceli ınsanlar Yüzünden abi KARDEŞ aile degersıZleşiyor ne anlıyorsunuz böyle eften püften sebeplerle abı kardseın Arasını açmaktan gıtmış içerde oturmuş eşi erik getırmıs yemiş Kırlı tabağı mutfağa bırakmış çıkmışsınız bır gelin olarak sonrada kendınize SAYGI bekliyorsunuz az bıle Demiş gorumcenızı Allah sızın gıbı fesat gelinlerden korusun oğullarımızı ailelerimizi

Dünyalık işler niye bu kadar takıyorsun duyup duymamazlığa verseydin hic bi sorun olmayacaktı biraz duymayı ver takma rahat ol inadına git o seni taksn sen değil bu kadar uzatmssnz

Kesinlikle haksızsınız.. Kendinizi nerede görüyorsunuz da bu kadar haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz.. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla görümcenizi kıskanıyorsunuz. Görümcenizin yerinde olsam tabak için aynı tepkiyi bende verirdim.. Sizin yerinizde olsam da ( olamam ama ) ne kadar sorunlu da olsam, bayanlar mutfakta yarın için hazırlık yapıyorsa, görümceme değil de kv' me yada başka kim varsa onlara yardıma ihtiyaçlarının olup olmadığını sorardım, salona gidip oturup erik yemezdim.

Böyle yaptıkça kazanacağınızı zannetmeyin.. İçinizde ki öfke; bir gün elinizde olan her şeyi kaybettirir size!!

cidden bunu sorun mu etmiş konu sahibi?
kendininkinde kardeşi tutmuş işte görümcede kim tutarsa tutsun alla alla.

Bir uzmana görün bu kadar hırs iyi degil sen dayak yediysen bu senin problemin eşinle aranda iletişim yok. İnsan gibi konusmak yerine sürekli saldırıyorsun sırf buraya actıgın konulardan bu tespiti yaptım.

Ben konu sahibine hak veremedim nedense
Bu olayda alinacak kizacak ve aglayacak birsey yok ki
Koy tabagi mutfaga arkanidon ve git ne soylerlerse soylesinler ya cok mu onemli?
Evliyken insan biraz kulaklarini tikayacak kendi akil sagligi ve huzuru icin ne gerek var olayin buralara gelmesine?

Gorumcenizde nasip bir kişilik boyle..Bir tabak için çikan kavgaya bak tövbe Yarabbi millet nelerin üstünü örter boyleleride pireden deve yapar

Kizin adina ben uzuldum.yarin sozu var..kina tepsisini tasimak tek sucu ve bu sebepten ondan nefret eden bir gelin.

Kizin sozu var mutfakta is yapiyorlar siz icerde erik yiyorsunuz.
Konusmayabilirsiniz...iyi niyetli olsaydiniz kv dinize derdiniz.
Az cok tahmin edebiliyorum.gecen konunuzdada ayni sey olmustu cok inat ve huzursuzlugu seviyorsunuz sanki

Görümcem de annesini babasını dolduruyor? Ben neden yapmiyim. Onun yüzünden yediğim dayakları ben bilirim. Oda yesin!

Görümceniz bence anne babasını doldurmuyor.. Bu mesajdan da yola çıkarak anlaşılıyor ki, görümceniz anne babasına; sizin ona yansıttıklarınızı, doğruları anlatıyor.. Bu da doldurmak olmuyor.. Doldurmak; haksızken, sizin kocanıza yaptığınız şey oluyor..

Nedenini bilmiyorum ama su an konu sahibinin son durumunu gerçekten merak ediyorum. Eşiniz geldi mi ne oldu

Görümcem de annesini babasını dolduruyor? Ben neden yapmiyim. Onun yüzünden yediğim dayakları ben bilirim. Oda yesin!
Görümcenizin lafıyla sizi, sizin lafınızla görümcenizi dövme potansiyeli olan kocanız en amiyane tabirle beş para etmez bir insan.
Çok güvenmeyin derim.

Bizim ailedede sizin gibi gelinler var insanların arasına nifak sokuyolar.
Allah fırsat vermesin, korkuyorum sizin gibi kinci insanlardan.
Açık net HAKSIZSINIZ ve birde ağbisini kardeşinin en mutlu gününden mahrum bırakıyorsunuz
Bunun vebalini ödersiniz

Ben konu sahibine üzüldüm haksız da olsa. Kaç kere dayak yedim diyor ne kadar gurur kırıcı bişey. O adamla devam etmek de zor olsa gerek. Artık psikolojisi bozulmuş gibi geldi. Kafasında kuruyor olanları unutamıyor sanki. En küçük olayda patlama noktasına gelmiş. İntikam peşinde. Aslında tek görmesi gereken bu hislerinin hep en sonunda ona zarar vereceği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…