İyi akşamlar. Buraya yazma sebebim içimi dökmek. Çünkü çok zor bir zaman dilimindeyiz ailecek.
Dün öğle saatlerinde annem aradı, kuzenimin hasta olduğunu ve cüzdanını getirmemi söyledi. Gittim getirdik. Midesi günlerdir çok ağrıyormuş. Kuzenim bizim yaşadığımız şehirde öğrenci. Ailesi uzakta. Getirdik bize, defalarca acile götürdü annemler. Hiçbirimiz sabaha kadar uyumadık. Ailesi de zaten bu sabah buraya geldi. Teyzem yeni covid geçirdi. Karantinası bugün bitiyor. Görseniz kadını 3 günde saçları beyazlamış

Kuzenim tam 4 gündür hasta. Ara ara mide ağrısından ağlıyor. Pek bir şey de yiyip içemiyor. Uyku ise sıfır. Çok üzgünüz ne yapacağımızı bilmiyoruz sıkışmış durumdayız. Testler, kan tahlilleri, tomografi, serum, antibiyotik, iğne, hap, şurup... Doktorlar türlü türlü şey yaptı bir türlü bana mısın demiyor. Çok kısa bir süre rahatlıyor serumla sonra yine eskiye dönüyor. Testler ise hep temiz çıkıyor. Gastriti var normalde.
Psikolojik olduğunu düşünüyorum ama hiçbir şey işe yaramıyor. Ne yatabiliyor ne kalkabiliyor kız günlerdir. Doktorların da elinden bir şey gelmiyor. Ne olacak ne yapacağız hiç bilmiyorum. Çifter çifter antidepresan atıyorum iç sıkıntısından.
İçimi dökmek istedim sadece. Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.