Bitmeyen kilo derdim...

102 kılo az bı kılo degıl cnm . kendı basına vermekte

belkı zorluk cekebılırsın .o yuzden tatlım bır dıyetısyenden yardım

almanı onerırırım .bılıncsızce yapılan dıyetler sana artı olarak donup

kılonu artırabılır .aynı sekılde bılıncsızcede spor yapılmaz .

her uygulanan hareket kılo vermenı saglamaz .bazı hareketler vardır kı

onlar sırf kas yapmaya yarar .yaglarını yakmadan kas yapmaya baslarsan

yaglarından kurtulman cok daha zor olacaktır .senın suan da kardıyo yapman

lazım .bunun ıcın bence dıyetısyene basvur ve o sana gerekırse kardıyo

programıda hazırlar .

Arkadaşım öncelikle bir dahiliye doktoruna git hormonlarına baktır yani tiroite baktır eger hormonlarımız düzenli çalışmazsa kiloya çok hızlı çalışırsa zayıflamaya sebep olur zaten dahliye seni diyetisyene yönlendirir

Her insan ayni degil ki,yani simdi ümitsiz vakasin demekte pek dogru degil ki ama.

canım ben sana ümitsiz vakasın , sen kilo veremezsin, ya da bunu ima eden ne yazmışım gösterir misin?

aksine kilo almana sebep olan bir rahatsızlığın yoksa diyet ve sporla kilo verebilirsin..yazdım mesajlarıma bakarsan..

neyse sen yanlış anlamaya müsaitsin..
ben sana yazacağımı yazdım .. inşallah tutamıyorum dediğin boğazını tutar ve de aramda düşmanlık var dediğin sporla aranı yumuşatırsın da istediğin kiloaya inersin..

hadi sana kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnn:)

Son düzenleme:
:)tabiki .benim sevgilim cok şikayetçiydi kilomdan altı üstü bi 5 kilo fazlam vardı kendisini görsen göbek 10 metre önden yürüyo:) onuda ekmek yemeyerek verdim bol bol su içtim evde oldugum için evde durdukça sürekli bişeler yemek istiyosun seni cok iyi anıyorum.ekmeği kesmek seni kilo vermede 3 adım öne taşır bence tatlım

ayyy keske benimde sadece 5 kilo fazlam olsa:5:

hic mi ekmek yemedin veya yemiyorsun?

102 kılo az bı kılo degıl cnm . kendı basına vermekte

belkı zorluk cekebılırsın .o yuzden tatlım bır dıyetısyenden yardım

almanı onerırırım .bılıncsızce yapılan dıyetler sana artı olarak donup

kılonu artırabılır .aynı sekılde bılıncsızcede spor yapılmaz .

her uygulanan hareket kılo vermenı saglamaz .bazı hareketler vardır kı

onlar sırf kas yapmaya yarar .yaglarını yakmadan kas yapmaya baslarsan

yaglarından kurtulman cok daha zor olacaktır .senın suan da kardıyo yapman

lazım .bunun ıcın bence dıyetısyene basvur ve o sana gerekırse kardıyo

programıda hazırlar .

simdilik kendim basliyimda ileride imkanim olunca diyetisyene gidecegim canim.

Arkadaşım öncelikle bir dahiliye doktoruna git hormonlarına baktır yani tiroite baktır eger hormonlarımız düzenli çalışmazsa kiloya çok hızlı çalışırsa zayıflamaya sebep olur zaten dahliye seni diyetisyene yönlendirir

evet kansekerinede baktiracagim,benkide orda sorun var.

canım ben sana ümitsiz vakasın , sen kilo veremezsin, ya da bunu ima eden ne yazmışım gösterir misin?

aksine kilo almana sebep olan bir rahatsızlığın yoksa diyet ve sporla kilo verebilirsin..yazdım mesajlarıma bakarsan..

neyse sen yanlış anlamaya müsaitsin..
ben sana yazacağımı yazdım .. inşallah tutamıyorum dediğin boğazını tutar ve de aramda düşmanlık var dediğin sporla aranı yumuşatırsın da istediğin kiloaya inersin..

hadi sana kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnn:)

özür diledim,görmedin galiba.

Arkadaslar selam..

kilom gelmis 102 ye.... ilk defa hayatimda böyle bir kiloya ciktim...ve artik utaniyorum kendimden,disari cikasim yok....

bazi disiplinlilere cok imreniyorum....her abur cuburu yemiyorlar.

kisir bir döngü gibi ya üzüldükce daha cok stresse girip yiyorum yedikcede kendime kiziyorum.

hele sporla aramizda sanki düsmanlik var.

ne yapacagimi sasirdim,ya hic zayiflamazsam:53:

Hayatım kilon çok fazla sağlığını düşün yaşını boyunu bilmiyorum diğer sayfaları okumadım ama sana 52 kiloyu hiç geçmemiş biri olarak tavsiyelerim
- Hareketsiz olma yürüyüş yap ehrgün yarım saat yürümekle bile bacaklarının fiziğinini güzelleştiğini inceldiğini farkedeceksin tembellik yapma çık yürü hava al psikolojinede iyi gelir
-tatlıyı şekeri unut,bisküvi kek hamurişi çikolata ağzına koyma şeker ihtiyacını meyvelerden sağlayabilirsin
bunlara uyarsan zayıflarsın emin ol lütfen kendini düşün

Hayatım kilon çok fazla sağlığını düşün yaşını boyunu bilmiyorum diğer sayfaları okumadım ama sana 52 kiloyu hiç geçmemiş biri olarak tavsiyelerim
- Hareketsiz olma yürüyüş yap ehrgün yarım saat yürümekle bile bacaklarının fiziğinini güzelleştiğini inceldiğini farkedeceksin tembellik yapma çık yürü hava al psikolojinede iyi gelir
-tatlıyı şekeri unut,bisküvi kek hamurişi çikolata ağzına koyma şeker ihtiyacını meyvelerden sağlayabilirsin
bunlara uyarsan zayıflarsın emin ol lütfen kendini düşün

sagol canim tavsiyelerin icin,uymaya calisacagim.

28 yasindayim,boyum 1,68 m

Doktorum programinin saglikli beslenmeyle ilgili bolumlerini izlemeni tavsiye ederim..oradaki onerileri uygulayarak epey kilo verenleri biliyorum. Bir de bitki caylarini oneririm, mesela aksam yemeginden sonra tekrar aciktin, kendine zencefil cayi ve ya yesil cay yap,koca bir fincan ic. Ayrica spor yapman da sart, orta tempoda yuruyusle baslarsin kendini cok zorlamadan, zamanla arttirirsin. Kilo vermek disiplin ve sabir gerektirir,motivasyonunu kaybetmemen lazim,ama sonucu gordugunde butun bunlara degiyor.

Doktorum programinin saglikli beslenmeyle ilgili bolumlerini izlemeni tavsiye ederim..oradaki onerileri uygulayarak epey kilo verenleri biliyorum. Bir de bitki caylarini oneririm, mesela aksam yemeginden sonra tekrar aciktin, kendine zencefil cayi ve ya yesil cay yap,koca bir fincan ic. Ayrica spor yapman da sart, orta tempoda yuruyusle baslarsin kendini cok zorlamadan, zamanla arttirirsin. Kilo vermek disiplin ve sabir gerektirir,motivasyonunu kaybetmemen lazim,ama sonucu gordugunde butun bunlara degiyor.

Cok sagol canim,bakacagim,evet motivasyon ve disiplin cok önemli,ama 3 gündür dikkat ediyorum yediklerime,birde spor programi yapmaliyim...

Insallah kurtulurum bu kilolarimdan.

Back
X