Bitmeyen kv derdi...

Ay evet yaa, evin anahtarı demi bu, ben düğüne 1 hafta kala herşey yerleştirilmiş baktım bizim evin anahtarından kendine yaptırtmış eşimde bana hoş yolla söylemeye çalışıyor, tam da benim şehrimden kuyafetlerimi almaya geliyordu araba tutmuştu, ben çıldırdım gelme eşyalarımı almaya dedim bitti dedim, benim özelim dedim, çilingir var dedim, baya kavgalar ettik, sonra o anahtar alındı, sonra gene verilmiş, geçen gittim gene aldım evlerinden, daha farketmedi kaynana denen kişi, senin de mi oldu :KK45:
Evet ben kilidi değiştim çat kapı girerdi. Ben evdeyken ya da yokken, neler neler... baktım aradan 15 gün geçti o da değişmiş. Eşim anahtarı sokuyor sokuyor açılmıyor. :)

Tam bitti artık benle uğraşmaz diyorum bitmiyor... 2 yıllık evliyim zaten ilk 1 yıl en üst seviyede olmak üzere zehir etti evliliğimi. Aslında geçen gün baştan sona bana yaptıklarını yazmıştım burda konu olarak açacaktım. İçimi döktüm sonra sildim çünkü çok fazla uzun oldu.

Ben eşimle evlenmeden önce yan dairelerinde oturacağımızı söylediğinde ona şunları söyledim;
Bak duyuyoruz gelin kaynana yakın olunca huzur olmuyor, beklenti artıyor. Ben sana baştan söyliyim. Her gün zırt pırt girip gelmem haftada en fazla 2 kere bi orda yeriz bi bizde . Ekstrem bi durum olur bir gün fazladan bir gün eksik olur. Her gün annenin evine rutin temizliğe gitmem ihtiyacı olursa tabiiki de yardim ederim. Eşimin bana dediği, aynen haftada 1 orda yeriz onların da gönlü olur, haftada bir de biz çağırırız. Temizlik de anca bayramda seyranda ya da büyük bir temizlik olur beraber yaparsınız hatta o saba yardımcı olur aksine dedi. Ben de yok ben kendi işimi yaparım ona da ihtiyacı olduğu sürece yardim ederim dedim.

Peki ne oldu evlendik her gün her akşam orda olmamızı ancak yatarken evimize geçmemizi istediler. Bir gün gitmesek laf yedik erken kalksak laf yedik, nereye diye. Onun evinde yemek pişirmemi evini temizlememi istedi. Ama bunların ayrıntısını yazsam daha neler neler... bu dediklerini yapmadığımızdalaf yedik, hakaret yedik eşimle. Büyük bir tartışmamızda bana, sen bu evin de işini yapmak zorundasın diyince ve başka hakaretler de olunca en sonunda patladım, ben kimseye hizmet etmek zorunda değilim benim yaptıklarım mecburiyetten değildir ikramımdır, ben istersem ancak yaparım hizmetimi size. Bana şart koşamazsınız dedim. Bu olaydan sonra da birçok olay yaşandı en son 4 ay iyidik eskiye göre. Yine laf sokmaları olsa da azamiydi. Şu 1 aydır yine başladı. Her gelişinde eski konuları açıp açıp beni oğlum aldattı ben böyle olacağını bilseydim engellerdim bu iş olmazdı diyip diyip duruyor. Yine güzellikle cevap verdim doğrudur ben eşimi uyardığımda bana hayır senin dediğin gibi olmaz benim ailem her gün bir arada olmak ister deseydi ben de kabul etmezdim ama olan oldu artık boşver herkes herkesin huyunu az çok anladı kapatalım bu konuları diyordum. Bir dedim iki dedim üç dedim her yanıma gelişinde aynı şey, bi yerden konuyu açıyor eskilerden, ben böyle olacağını bilsem engellerdim engellerdim... Dedim artık ben de çok meraklı değildim, bana hayatım boyu duymadığım hakaretleri ettin, aşağıladın, ailemi beni ağlattın bizim psikolojimizi bozdun, dedim. Benim babamın psikolojisini bozdun dedim. Hâlâ ben ne yaptım saçını mi yoldum diyor. Dedim saçımı mi yolman gerek psikolojik olarak beni mahvettin dedim. Bana dediği psikolojin çok mu düzgün dü de bozuldu? İyice tepem attı. Arkası geldi, yanından kalktım başka odaya gittim. Geldi yanıma,dedim benimle bu şekilde konuşacaksan gelme bu eve benim yanıma. Diyor oğlumun evi gelirim. Oğlun varken gel o zaman, ayrıca bu ev bi tek oğlunun değil oğluna benim evim dedim. Yok gelirim de ederim de gider misin dememe rağmen konuştu konuştu bayağı bi öyle gitti. Bana ettiği hakaretler de az buz değil. Artık nasıl bir tavır alıcam napıcam şaşırdım kaldım, saygısızlık etmek istemiyorum ancak karşılık vermeden de duramıyorum sinirlerimi yıprattı. O kadar çok mevzu var ki sürekli beynimde dönüyor. Tam iyiken ufacık kötü bir durum yaşasak hepsi film şeridi gibi gözümden beynimden geçiyor. Atamam oldu ve 1 ay sonra taşınıcaz inşallah, özellikle psikolog falan varsa aranızda bu insana nasıl karşılık vereyim bi yol göstersin.

Önyargılı davranarak yorum yapmayın lütfen, eğer yazdığım herhangi bir şeye olumsuz bir yorumunuz olacaksa neden böyle yaptın diye sorup cevabına göre devam ettirin. Yaşadıklarım benim karakterime göre çok ağır şeyler. Benim babam iş yerinde mobbinge uğradığı için psikiyatrik tedavi gördü, hastanede yattı. Yani duygusal yönümüz fazlaca ağır basıyor ve kaldıramıyoruz.
Bence anlaşmaya çalışmakla hata ediyorsun. Ne yapsan yaranamayacaksın çok belli değil mi? Sende ağır konuş kapıyı açma 1 kere olur. Küsün mis gibi kimse kinseyi aramasın sormasın en temizi😂 neye faydaları var allasen, çıkar hayatından😄

Uzak dur. Bu iyi hsllerine kanma. Arkasindan firtina cikabilir. Mesafeyi koru her zaman. Burasi oglumun evi diye cikip cikip gelebilir. Kadin pek normal degil.
Muhtemelen kocasindan ilgi gormuyor. Cunku kocasindsn sevgi ve sefkat gormeyen kadinlar genelde ogluna yapisip kaliyor, fazla ogulcu oluyor.
Görünürde kocası çok ilgili bilemiyorum.

Evet ben kilidi değiştim çat kapı girerdi. Ben evdeyken ya da yokken, neler neler... baktım aradan 15 gün geçti o da değişmiş. Eşim anahtarı sokuyor sokuyor açılmıyor. :)
Ay oha ya, insan utanır ya, allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye boşuna demiyorlar, bende ilk evlendiğimde evime eşimle halılar aldım, aradan 1 hafta geçti zil çaldı halıcı gelmiş halı getirmiş, ya dedim biz sipariş etmedik ki yanlış getirmişsiniz herhalde, kaynananız süpriz yaptı dedi kendi gelmeden halıları geldi dedi, ben şok, kafayı sıyırdım varya, geldi kendini yerlere attı, ne süprizden anlamazlığım kaldı ne bilmem neyim, onun zevkiyle oturacakmışım, neden aldın zaten biz almıştık gördün dediğim için, daha neler neler ya

Bi de diyor işe girince dilin uzadı. Ki hep böyleydim.
Uzar tabi deseydin emeğimin karşılığı o iş sayesinde sizden uzaklaşıp rahat edecem deseydin valla bende de var Bunun bir benzeri ki yakın ve farklı şejçhirlerdeydik en son bende patladım onun gibi olmasa da ona yakın karışıldık verdim aradım ardından babamı gel al beni dşye ohh kurtuluyorum dedim ama eşim geldi haklı olduğumu gördü ve yaptıkları alıp başını gidince ara babanı gelmesin dedi evimize dönüyoruz dedi geldik evimize 4-5 aydır da konuşmuyoruz ne ben ne eşim onlarda girişimde pek bulunduklarını söyleyemem zaten herkese oğlum. Boşanmadan gitmem demiş çokta umrumda zaten evime gelmesin istemiyorum gelse de umursamam eşimin hatrına sussarım o kadar çünkü ipler kopmuş artık asla eskisi gibi yapmasına müsade etmem ohhh rahatım artık Sende boşver kır tabularını

Hic gorusmemeniz evliliginizin hayrina...Esiniz gitsin, gelsin. Bunu net bir sekilde karara baglayin. Cunku kadin hasta, sizi de hasta eder. Eger inat edip evinize gelirse, kocanizla basbasa birakin cikin. Boyle yapacaginizi pesin pesin kocaniza da soyleyin.Kocaniz yokken gelirse kapiyi acmayin. Bunu da pesin pesin kocaniza soyleyin.

Bunlari soyleyen oglunu 2 yil once evlendirmis bir kayinvalide.

Görünürde kocası çok ilgili bilemiyorum.
Kadin dominant bir tip o zamsn. Hep hukmediyim, ipler hep benim elimde olsun istiyor belki de. Isin zor. Tek care uzak olmak. Hem mesafe olarak hem de kalp yonunden. Gidip gelme. Mesafeni koru.

Uzar tabi deseydin emeğimin karşılığı o iş sayesinde sizden uzaklaşıp rahat edecem deseydin valla bende de var Bunun bir benzeri ki yakın ve farklı şejçhirlerdeydik en son bende patladım onun gibi olmasa da ona yakın karışıldık verdim aradım ardından babamı gel al beni dşye ohh kurtuluyorum dedim ama eşim geldi haklı olduğumu gördü ve yaptıkları alıp başını gidince ara babanı gelmesin dedi evimize dönüyoruz dedi geldik evimize 4-5 aydır da konuşmuyoruz ne ben ne eşim onlarda girişimde pek bulunduklarını söyleyemem zaten herkese oğlum. Boşanmadan gitmem demiş çokta umrumda zaten evime gelmesin istemiyorum gelse de umursamam eşimin hatrına sussarım o kadar çünkü ipler kopmuş artık asla eskisi gibi yapmasına müsade etmem ohhh rahatım artık Sende boşver kır tabularını
Çok özendim size Allah mutluluğunuzu bozmasın

Hic gorusmemeniz evliliginizin hayrina...Esiniz gitsin, gelsin. Bunu net bir sekilde karara baglayin. Cunku kadin hasta, sizi de hasta eder. Eger inat edip evinize gelirse, kocanizla basbasa birakin cikin. Boyle yapacaginizi pesin pesin kocaniza da soyleyin.Kocaniz yokken gelirse kapiyi acmayin. Bunu da pesin pesin kocaniza soyleyin.

Bunlari soyleyen oglunu 2 yil once evlendirmis bir kayinvalide.
Kendi evinde diken üstünde oturacak çünkü bu kadın kapıya vurup dışarı çık bile der, bir tanede benim başımda var, bunun kadar olmasa da evlerden ırak

Umarım öyle olur. Eşim en son anne olur da bu kızdan ayrılırsam senin yüzünden benim yüzümü göremezsin demişti. Bu onu en fazla 1 ay kesti. Çünkü o bir vazgeçilmez.
Kv bir psiyatriye goturseniz

Ay oha ya, insan utanır ya, allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye boşuna demiyorlar, bende ilk evlendiğimde evime eşimle halılar aldım, aradan 1 hafta geçti zil çaldı halıcı gelmiş halı getirmiş, ya dedim biz sipariş etmedik ki yanlış getirmişsiniz herhalde, kaynananız süpriz yaptı dedi kendi gelmeden halıları geldi dedi, ben şok, kafayı sıyırdım varya, geldi kendini yerlere attı, ne süprizden anlamazlığım kaldı ne bilmem neyim, onun zevkiyle oturacakmışım, neden aldın zaten biz almıştık gördün dediğim için, daha neler neler ya
Cinsler. Daha ne diyim. Hepsi ayrı değişik.

Kadin dominant bir tip o zamsn. Hep hukmediyim, ipler hep benim elimde olsun istiyor belki de. Isin zor. Tek care uzak olmak. Hem mesafe olarak hem de kalp yonunden. Gidip gelme. Mesafeni koru.
Ayn3n öyle. Çok dominant olmaya çalışıyor ama hep idare ediyorlar haberi yok.

Çok özendim size Allah mutluluğunuzu bozmasın
Amin inş bende 1.5 yıla yalındır evliyim yaşamadığım şey kalmadı aileme bana atılmayan iftira yok bir namusum kaldı yani laf söylemediği bende atanamayan biriyim KPSS çalışıyorum bölümüm de iyi ihtiyacım yok kimseye dedim hamile olmama rağmen yaktım gemileri iyi ki de öyle yapmışım düşün iki kez düşük yaşadım be hamileydim tekrar bana ağırlık taşıttırmaya çalışıyordu bebeğim düşse eşimle aram bozulacak desem ki çok çok kötü insan değil belkşd e ama kötü biri ve densgesizliğş buralara sürükledi benşmde korkum o ki doğumuma gelmeye kalkar diye ödüm kopuyor doğumdan sonra sırf KPSS çalışmak ve öyle bir şey olmasın diye 3-4 ay ailemin yanına gitçem zaten yaşadığım şehirde kimsem yok bebeğim için de en doğrusu bu annem de kalamaz çünkü uzun süre yanımda inş bende atanır kurtulurum rahat eder alırım inş Emeğimin karşılığını dua et lütfen

Heheh gitse ah bi gitse. Bilsem seni almazdım diyor, diyorum senin istediğin gelin dünyada yok haberin var mı?ona da evet yok doğru diyorsun diyor.
Siz alınıp verilecek birşeymisiniz ki o lafı diyor, siz tanışıp evlenmeye karar verdiniz, nerden baksan cehalet, benimkide aldık aldık seni diyip duruyordu bende kimse kimseyi almadı biz evlenmeye karar verdik dedim hep vazgeçti

Amin inş bende 1.5 yıla yalındır evliyim yaşamadığım şey kalmadı aileme bana atılmayan iftira yok bir namusum kaldı yani laf söylemediği bende atanamayan biriyim KPSS çalışıyorum bölümüm de iyi ihtiyacım yok kimseye dedim hamile olmama rağmen yaktım gemileri iyi ki de öyle yapmışım düşün iki kez düşük yaşadım be hamileydim tekrar bana ağırlık taşıttırmaya çalışıyordu bebeğim düşse eşimle aram bozulacak desem ki çok çok kötü insan değil belkşd e ama kötü biri ve densgesizliğş buralara sürükledi benşmde korkum o ki doğumuma gelmeye kalkar diye ödüm kopuyor doğumdan sonra sırf KPSS çalışmak ve öyle bir şey olmasın diye 3-4 ay ailemin yanına gitçem zaten yaşadığım şehirde kimsem yok bebeğim için de en doğrusu bu annem de kalamaz çünkü uzun süre yanımda inş bende atanır kurtulurum rahat eder alırım inş Emeğimin karşılığını dua et lütfen
Allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda atanırsın.

İnşallah atanırsınız, demekki çocuğunuza kadar zarar verince deli damarınıza denk gelmiş, cinnet geçirmişsin iyiki de geçirmişsin, sizi sevmeyen çocuğunuzuda sevmez zaten, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inş :KK200:

Siz alınıp verilecek birşeymisiniz ki o lafı diyor, siz tanışıp evlenmeye karar verdiniz, nerden baksan cehalet, benimkide aldık aldık seni diyip duruyordu bende kimse kimseyi almadı biz evlenmeye karar verdik dedim hep vazgeçti
Eski kafa her haliyle.

Back
X