Bitmeyen kv derdi...

geldiğinde kapıyı açmasanız olmaz mı?
eşiniz geldiğinde gelsin, eşiniz uğraşssın

Gerçekten insan bazen verdiği değeri bulamadığında böyle oluyor.. neden anlaşılmaz neden böyle olur diyordum ama ben elimden gelenin fazlasını yapmama rağmen aynı sizin gibi düşünüyorum şuan konuşmuyorum konuşmayacağım. Üstelik tüp bebek tedavisi görüyorum ve bunu biliyor ona rağmen arıyorum açmıyor açıyor konuşmuyor birisi arıyor deyip kapatıyor ben aradığımda meşgulse dönmüyor ama :) bu güne kadar anlaşabildiğime şükrettim bundan sonrasını bende Allah’a havale ettim. Hiç takmayın eşiniz sen bilirsin görüşme dedikten sonra kimseye laf düşmez ben aile de öyle sevilirim ki tek gösterilirim gene de yaranamadım bir tek Kızım dediğini bile duymadım aaa sahi bir kez annem demişti onda da borç para istemişti:) boşverin amannnn ne kadar uzak o kadar iyi

Aynı ben de sülalede hep sakin, sessiz, iyi biri olarak bilinirdim . Benim damarıma basmadıkları sürece sesimi çıkarmam. Elimden geldiğince yardım ederim herkese. Ama suistimale ve özellikle emir almaya gelemiyorum. Kv de bunları yapmaya çalıştı. Eşim tamam görüşme diyor ama pek de gönüllü değil anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…