- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
Kadın kocasının benimle yatmasını istediNasıl yani ya anlamadım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın kocasının benimle yatmasını istediNasıl yani ya anlamadım![]()
Ne diyosun ya.Dehşete düştüm.Böyle insanların hesabı mahşere kalmasın bu dünyada bin beter olsunlar.Çocukken yardım alamadın peki sonrasında tedavi gördünmü?Ellerim titredi.Evet yapmadı onunla bir oldu beni oda zorladı ; (
Yavrum sen kaç yaşındaydın o zamanlar.Kadın kocasının benimle yatmasını istedi
Bunlar kari-koca sapikmis anlasildi..niye kimseye soylemediniz?Ama hala gec degil..rezil edin bu pislik insanlari..Kadın kocasının benimle yatmasını istedi
Kadın kocasının benimle yatmasını istedi
Keşke rahatsız olsaydım kimse inanmaz beni suçlu görürlerdi evlendiğim kişiye anlattım bana kötü kadın dedi cocuktumYavrum sen kaç yaşındaydın o zamanlar.
Kalbim sıkıştı.
Nasıl kimseye demezsin nasıl sessiz kalırsın.
Şu an tek umduğum diğer konularında söylediğim rahatsızlığın gerçekten sende var olması. Oooooffffff![]()
Büyüdüğüm zaman da fırsat bulsalar ben kaçtım hala da utanmadan da yüzüme bakıyorlar konuşmak istemedim halde konuşmak istiyorlar zor korudum kendimi çocukken deYa ciddimisiniz.Çocukken mi oldu bu yoksa büyüdükten sonra da devam etti mi ben şok
İlkokula gidiyor dumYavrum sen kaç yaşındaydın o zamanlar.
Kalbim sıkıştı.
Nasıl kimseye demezsin nasıl sessiz kalırsın.
Şu an tek umduğum diğer konularında söylediğim rahatsızlığın gerçekten sende var olması. Oooooffffff![]()
Allah o kocani da bildigi gibi yapsin!Keşke rahatsız olsaydım kimse inanmaz beni suçlu görürlerdi evlendiğim kişiye anlattım bana kötü kadın dedi cocuktum
Allah belalarını versin ne bu dünyada ne öbür dünyada iki yakaları bir araya gelmesinKeşke rahatsız olsaydım kimse inanmaz beni suçlu görürlerdi evlendiğim kişiye anlattım bana kötü kadın dedi cocuktum
SebepKadın kocasının benimle yatmasını istedi
Yalan yok ben diğer konularda şizofrenlik var gibi düşünürdüm hep. Şu an öyle olsun diye dua ediyorum yada fake olsunAllah o kocani da bildigi gibi yapsin!
Ne diye boyle bir yalan soyleme geregi duyayim ki demediniz mi?
Allahim ilk kez konu fake ciksin diye dua ediyorum..yeminle cok sevinirdim..((
Evet ya bende((Yalan yok ben diğer konularda şizofrenlik var gibi düşünürdüm hep. Şu an öyle olsun diye dua ediyorum yada fake olsun
Yazıklar olsun böyle insanlar yaşamasın ya![]()
Ne kadar zamandır evlisiniz,bu zamana kadar eşiniz kötü bir şey yaptı mı size,bu konuyla ilgili.Küçük bir çocuktum o zaman ; ((
Konu gerçekse diğer konularda yazdığım herşey için utanacağımEvet ya bende((
Konu sahibi lutfen konu gercek degilse simdi yaz..yoksa bunca insani uzmenin vebali cok agir olur unutma..
Ayyy icim daraldi
Kendine has, konu sahibi boşandı baya konuları var baksan hatırlarsın.Ne kadar zamandır evlisiniz,bu zamana kadar eşiniz kötü bir şey yaptı mı size,bu konuyla ilgili.
NeeeKadın kocasının benimle yatmasını istedi
Yok ama hiç huzur vermiyor, lise , hayatım da biri yok(