Bitmeyen mutsuzluğum

Bak zor bir şey hele çocukkken yaşadıkların unutulmuyor.
Psikologtan korkma her şey anlatılır onlara kötü olay yaşayanlar gidiyor zaten.
Yeminleri var kimseye anlatmazlar güvenebilirsin onlara.
Ama küçüktün korktun tamam ama büyüdün ailene söyleyebilirsin.
O halana da bir şey demiyorum zalim erkekler kadar zalim kadınlar da var

Yavrum sen kaç yaşındaydın o zamanlar.
Kalbim sıkıştı.
Nasıl kimseye demezsin nasıl sessiz kalırsın.

Şu an tek umduğum diğer konularında söylediğim rahatsızlığın gerçekten sende var olması. Oooooffffff :KK43:
Keşke rahatsız olsaydım kimse inanmaz beni suçlu görürlerdi evlendiğim kişiye anlattım bana kötü kadın dedi cocuktum

Ya ciddimisiniz.Çocukken mi oldu bu yoksa büyüdükten sonra da devam etti mi ben şok
Büyüdüğüm zaman da fırsat bulsalar ben kaçtım hala da utanmadan da yüzüme bakıyorlar konuşmak istemedim halde konuşmak istiyorlar zor korudum kendimi çocukken de

Keşke rahatsız olsaydım kimse inanmaz beni suçlu görürlerdi evlendiğim kişiye anlattım bana kötü kadın dedi cocuktum
Allah o kocani da bildigi gibi yapsin!
Ne diye boyle bir yalan soyleme geregi duyayim ki demediniz mi?
Allahim ilk kez konu fake ciksin diye dua ediyorum..yeminle cok sevinirdim..((

Allah belalarını versin ne bu dünyada ne öbür dünyada iki yakaları bir araya gelmesin :(

Psikoloğa anlat. İçinden ne anlatmak geliyorsa anlat dök herşeyi.

Allah o kocani da bildigi gibi yapsin!
Ne diye boyle bir yalan soyleme geregi duyayim ki demediniz mi?
Allahim ilk kez konu fake ciksin diye dua ediyorum..yeminle cok sevinirdim..((
Yalan yok ben diğer konularda şizofrenlik var gibi düşünürdüm hep. Şu an öyle olsun diye dua ediyorum yada fake olsun :(
Yazıklar olsun böyle insanlar yaşamasın ya :(

Yalan yok ben diğer konularda şizofrenlik var gibi düşünürdüm hep. Şu an öyle olsun diye dua ediyorum yada fake olsun :KK43:
Yazıklar olsun böyle insanlar yaşamasın ya :KK43:
Evet ya bende((
Konu sahibi lutfen konu gercek degilse simdi yaz..yoksa bunca insani uzmenin vebali cok agir olur unutma..
Ayyy icim daraldi

Evet ya bende((
Konu sahibi lutfen konu gercek degilse simdi yaz..yoksa bunca insani uzmenin vebali cok agir olur unutma..
Ayyy icim daraldi
Konu gerçekse diğer konularda yazdığım herşey için utanacağım :(

K Kaderinbenimlderdine ne zamandır saklıyorsun bunu içinde hiç kimseyle paylaşmadın mı ve gerçekten gerçek dimi.
Şahsım adına kızmıcam fake’de bile...

Ne kadar zamandır evlisiniz,bu zamana kadar eşiniz kötü bir şey yaptı mı size,bu konuyla ilgili.
Kendine has, konu sahibi boşandı baya konuları var baksan hatırlarsın.
Hani mahalledekiler hakkımda konuşuyor, eve girip ocağın gazını açıyorlar camları taşlıyorlar diyordu.

Back
X