Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu tür tacizler ne yazikki çoğu kişinin başına geliyor bende komşunun tacizine uğradım birde adam aileme soylicem diye korktu bana arabada erkeklerle gördüm çok kızdım ona diye iftira attı yani anlatırsam inanmasinlar diye ki öylede oldu yaşlı başlı adam oldu kimse bana inanmadıannem psikolaga götürdü bu yüzden... Bence aynı ortamda bulunma halanlada görüşme
Ben de öyle düşünmüştüm ilk başta ama eğitimi lise mezunu ve eşinden de boşanmış,
ama bana da hep bir gariplik var gibi geliyordu zaten,psikolojisi bozuk ya da troll gibi.
anlamadım .
Merhaba arkadaşlar çocukken tacize uğradım yakın akraba tarafından halamın eşi halam da biliyor, kimse ye söyleyemedim ? Evlendiğim kişiyi ye söyledim oda inanmadı yıllar dır taşıyorum bu ağır yükü hiç unutamıyorum