- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Hakikaten ya, "ben evlenme dersem evlenmezsin demi?" gibi bi soru nasil bi psikolojinin ürünüdür?
Merhaba, belkide bilmediğim birşey var ama bu beni kandırması gerken birşey değil, yani belki güven problemi var ama bunu açıklamıyor belkide zamanında sevdi şimdi sevmektem korkuyor, bilemiyorum bunu. Ya bazen bende kızıyorum hani sevmeyecktin karşılıklı değildi hislerimiz neden beni söylemek için zorladın neden bu kadar yakın davrandı diyorum kendi kendime.Ya çok pardon da.
Su yazdıklarınızı hiç doğru bulmadım. Ananiz değil babanız değil. Ne demek evlenecegin adamı tanıştır. Evlenme dersem evlenme.
Konuya yas boyutundan asla girmicem o beni asar da. Bu adamda hoşuma gitmeyen birsey var.
Sen masumca anlatıyorsun ama eksik var yada senin bilmediğin birseyler var bu adamla ilgili.
Çok pardon ama adam sanki seninle oynuyor gibi geldi bana. Bu sevgi değil bağ değil. Bu hicbirseyi değil.
Canım ne olursun yanlış anlama. Kimse kimsenin kalbine kilit vuramaz ama mesafenii korumaya devam et. Itici bi şeyler hissettim ben ya.
Madem red etmiş seni al bohcani git. Sana evlenecek sevisecek sevecek başka adammi yok.
Mesafe koymakla isabetli bi karar almışsın. Bence univ bittikten sonra bütün bağlarını kopar hatta.
Hem reddet hem de kizin kafasini karistirip zamanini cal.. Aman ne iyi adam!Ban yemek istemiyorum yoksa daha başka seyler yazardım ama konu sahibi de incinsin istemedim. Bunu ne olursa olsun kabul eden bi yapım ve bunu kaldıracak midem yok benim.
Adamdaki zihniyet mide bulandirdi
nasıl bir psioloji biliyor musunuz ?Hakikaten ya, "ben evlenme dersem evlenmezsin demi?" gibi bi soru nasil bi psikolojinin ürünüdür?
Gec bile kalmissin.. Aşkta gurur yok da nedir, esas aşkta gurur onur saygi seviye olmali, zelil olmaya gerek yok..Merhaba, belkide bilmediğim birşey var ama bu beni kandırması gerken birşey değil, yani belki güven problemi var ama bunu açıklamıyor belkide zamanında sevdi şimdi sevmektem korkuyor, bilemiyorum bunu. Ya bazen bende kızıyorum hani sevmeyecktin karşılıklı değildi hislerimiz neden beni söylemek için zorladın neden bu kadar yakın davrandı diyorum kendi kendime.
Tam iticilik demeyelim de bir yanım kırgın bir yanımda annenin ölümünde en yakın akrabalarım bile üzerken o vardı senin ve babanın yanında diyor, tüm cenaze boyunca bir an yanımdan ayrılmadıannemin ölümünden sonra sürekli yakınlarımdaydı yalnız kalmamı istemedi, ben birgün ağlıyordum o gördü ona elim telefona gidiyor annemi aramak için dedim o zamanlarda beni ara dedi bu derecede vafalıydı bu derecede yanımdaydı
Ama yinede koydum işte o esafeyi ben aşkta gurur olmaz derler ama ben o gururu yaptım
Zorlamış seni itiraf etmen için.. Bu berbat bi sey.. Aşırı ve içi bos bi egosu olabilir, buyuk ihtimalle kompleksli olabilir, narsist olabilir, tam cozemedim ama var bi sorun, bu kesin..nasıl bir psioloji biliyor musunuz ?
Onu sevvdiğime ve ona ne kadar değer verdiğime o kadar emin ki o güveni ona öyle vermişm kiego mu diyeyim yoksa toto mu nirvanada yani
nasıl birisi bliyor musunuz ? Dışarıya çok özgüvenli gözüküyor ama aslında içi fos özgüven yokZorlamış seni itiraf etmen için.. Bu berbat bi sey.. Aşırı ve içi bos bi egosu olabilir, buyuk ihtimalle kompleksli olabilir, narsist olabilir, tam cozemedim ama var bi sorun, bu kesin..
Ego tatmini.. Normal degil bu adamin davranislari, hem de hic.. Resmen zamanindan ve ruhundan yiyor..ve sorun ne biliyor musunuz ? ona birşeyler hissetmeme o sebep oldu ama bunu kabul etmiyor ? ben senin sevginni hak etmiyorum ? neden benim gibi br adamı sevdin diyor ? başka biri olsa bu muhabbeti burada bitirir birdahada yüzüne bakmazdım ama sen farklısın sana bunu yapamıyorum diyor neden diyorum beni neden sevdin buna cevap ver sende diyor . Aramızda ikimizinde kopartmak istemediği birşey var sadece bunu biliyorum diyor
Kompleksli kesinlikle..nasıl birisi bliyor musunuz ? Dışarıya çok özgüvenli gözüküyor ama aslında içi fos özgüven yok
peki insan farkında olmadan ego tatmini yapar mı ? Bana inanmayacaksınız ama benle konuşmadan tanısanız onu seversiniz yani tanıştırdığım herkes bunu söylüyorEgo tatmini.. Normal degil bu adamin davranislari, hem de hic.. Resmen zamanindan ve ruhundan yiyor..
Kişilik bozuklukları hakkında araştırma yapmıştım ama tekrar bakarımKompleksli kesinlikle..
Narsistik kisilik bozukluğu ve kompleks ile ilgili bi arastirma yapmani oneririm..
Ya bak. Biz kadinlar hissederiz. Sen içinde yasadığın için bazı şeyleri konduramazsin. Ama Suna emin olabilirsinnasıl birisi bliyor musunuz ? Dışarıya çok özgüvenli gözüküyor ama aslında içi fos özgüven yok
Herkese bosan diyen tiplerden degilim ama lutfen bu adamdan uzak dur..Kişilik bozuklukları hakkında araştırma yapmıştım ama tekrar bakarım
Birde ne biliyor musunuz içimde birşey var hani konuşsam rahatlıcam, sen hissettirdin bana bunu desem rahatlayacağım0 sen şunu dedin sen böyle davrandın o yüzden ben böyle hissettim desem rahatlıcam gibi geliyor, ah etmiyorum ona hiçbir zaman da etmem aksine mutlu olsun ama benim içimdeki şu kırgınlıkta geçsinKişilik bozuklukları hakkında araştırma yapmıştım ama tekrar bakarım
25 ve 37Herkese bosan diyen tiplerden degilim ama lutfen bu adamdan uzak dur..
Yaslar kac bu arada?
soğumama bir sebep o oldu, bir gün herşeyin üstesinden geldik diyelim evlensek en ufacık birşeyde ban sen istedin diyecek sen beni böyle kabul ettin diecekCanim anlattiklarinda insani iten birseyler var.Bence insan sevdigini boyle bir duruma sokmaz.Annesiyle yasayacak kiz bulabilir bence acaba boyle yaparak senin sartlari kabul etmeni mi istiyor ilerde sen istedin diyebilmek icin??
Ne olur guzelim senelerini daha fazla harcatma bu kisiye.. Seni hic tanımayan biri olarak inan endişeleniyorum..25 ve 37
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?