Bitmeyen sevgm (hoca)

Hakikaten ya, "ben evlenme dersem evlenmezsin demi?" gibi bi soru nasil bi psikolojinin ürünüdür?

Ban yemek istemiyorum yoksa daha başka seyler yazardım ama konu sahibi de incinsin istemedim. Bunu ne olursa olsun kabul eden bi yapım ve bunu kaldıracak midem yok benim.

Adamdaki zihniyet mide bulandirdi

Merhaba, belkide bilmediğim birşey var ama bu beni kandırması gerken birşey değil, yani belki güven problemi var ama bunu açıklamıyor belkide zamanında sevdi şimdi sevmektem korkuyor, bilemiyorum bunu. Ya bazen bende kızıyorum hani sevmeyecktin karşılıklı değildi hislerimiz neden beni söylemek için zorladın neden bu kadar yakın davrandı diyorum kendi kendime.
Tam iticilik demeyelim de bir yanım kırgın bir yanımda annenin ölümünde en yakın akrabalarım bile üzerken o vardı senin ve babanın yanında diyor, tüm cenaze boyunca bir an yanımdan ayrılmadı annemin ölümünden sonra sürekli yakınlarımdaydı yalnız kalmamı istemedi, ben birgün ağlıyordum o gördü ona elim telefona gidiyor annemi aramak için dedim o zamanlarda beni ara dedi bu derecede vafalıydı bu derecede yanımdaydı
Ama yinede koydum işte o esafeyi ben aşkta gurur olmaz derler ama ben o gururu yaptım

Gec bile kalmissin.. Aşkta gurur yok da nedir, esas aşkta gurur onur saygi seviye olmali, zelil olmaya gerek yok..

Bence adam kız için öğretmen öğrenci ilişkisi olarak görüyor

Konu sahibi sizin onu öğretmeni olduğu için aşık olup sevdiğinizi düşünüyor gelip geçici bir şey olarak görüyor

Sevgili olduktan sonra biteceğini düşünüyor belki de

nasıl bir psioloji biliyor musunuz ?
Onu sevvdiğime ve ona ne kadar değer verdiğime o kadar emin ki o güveni ona öyle vermişm ki ego mu diyeyim yoksa toto mu nirvanada yani
Zorlamış seni itiraf etmen için.. Bu berbat bi sey.. Aşırı ve içi bos bi egosu olabilir, buyuk ihtimalle kompleksli olabilir, narsist olabilir, tam cozemedim ama var bi sorun, bu kesin..

Ego tatmini.. Normal degil bu adamin davranislari, hem de hic.. Resmen zamanindan ve ruhundan yiyor..

Hoca ogrenci iliskisi hic etik degil. Ayrica gecenlerde bir profesor kiz arkadasi olan ogrencisiyle uygunsuz fotograflari ciktiginda gorevden men edildi. Boyle durumlari mezun olduktan sonra dusunun, diger ogrencilerin aklinda acabalar olmasin.

nasıl birisi bliyor musunuz ? Dışarıya çok özgüvenli gözüküyor ama aslında içi fos özgüven yok
Ya bak. Biz kadinlar hissederiz. Sen içinde yasadığın için bazı şeyleri konduramazsin. Ama Suna emin olabilirsin

Annen vefat ettiğinde *mekanı cennet olsun * o an seni tanıyor olsam bende yanında olurdum. Vefa borcun yok adama. Yanında oldu diye bu onu melek yapmıyor canım.

Ve ben gerçekten kotu seyler hissettim. Sana samimi ve sıcak gelen o cümleler aslında öyle degiller. O cümleler de pis birseyler var.

Ve bu kesinlikle sevgi değil.

Lütfen eğer gerçekten fikirlerimize önem veriyorsan bu adamdan uzaklas.

Üstelik ben teyzesini cart curtun seni aramasına da anlam veremedim. Hayırdır seni ellerinden kaçırmak istemiyorlar sanki.

Burnuma kotu kokular geliyooooo

Kişilik bozuklukları hakkında araştırma yapmıştım ama tekrar bakarım
Birde ne biliyor musunuz içimde birşey var hani konuşsam rahatlıcam, sen hissettirdin bana bunu desem rahatlayacağım0 sen şunu dedin sen böyle davrandın o yüzden ben böyle hissettim desem rahatlıcam gibi geliyor, ah etmiyorum ona hiçbir zaman da etmem aksine mutlu olsun ama benim içimdeki şu kırgınlıkta geçsin

Canim anlattiklarinda insani iten birseyler var.Bence insan sevdigini boyle bir duruma sokmaz.Annesiyle yasayacak kiz bulabilir bence acaba boyle yaparak senin sartlari kabul etmeni mi istiyor ilerde sen istedin diyebilmek icin??

Canim anlattiklarinda insani iten birseyler var.Bence insan sevdigini boyle bir duruma sokmaz.Annesiyle yasayacak kiz bulabilir bence acaba boyle yaparak senin sartlari kabul etmeni mi istiyor ilerde sen istedin diyebilmek icin??
soğumama bir sebep o oldu, bir gün herşeyin üstesinden geldik diyelim evlensek en ufacık birşeyde ban sen istedin diyecek sen beni böyle kabul ettin diecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…