Bitmiyor. Şimdi de Yeni Doğum Yapan Eşini Bıçakladı Bir Yaratık

Yeni gördüm bende bu nası bi canilik ya rabbim bunların cezalarını versin
☹☹☹☹☹ cok mutsuzum. Yatıyorum. Butun enerjim çekildi sanki. Kadinin kardesi Allah tan elini tutmusta kadin kurtulmus bi sekilde. Oldurebilirdi cunku o bicak darbeleriyle. Acılar icindeyim gercekten

Meslegi neymis bu pisligin?

Çocuk başka adamla büyümesin travma yaşamasın diye çocuğun annesini öldürerek travmalardan korumuş mu oldu çocuğunu o sapık katil şimdi? Bir de empati travma filan diye konuşuyor güya bilinçli.Allah ıslah etsin bunun gibileri.

Bunlara cocuk emanet ediyoruz bir de. Lanet olsun Allah bildigi gibi yapsin. Egitimle de alakasi yok iste. Insan olamadiktan sonra, Allah korkun, vicdanin olmadiktan sonra...
Aynen öyle arkadaşım. Okumakla adam olunsa keşke tesadüfen hayattayiz resmen saka gibi.. keske egitimle alakasi olsa da herkes insan olabilse. Ahhh ahhh. Boyle bisey olamaz. Hayir bıçağın ne işi var. Demekki iste bu da diger katil gibi tasarladı. Sanki tesbih mi ki elinde cebinde gezdirecek. Bu erkekler kafalarinda tasarliyor bu cinayet islerini. Neyseki kadin kurtulmus. Rabbim sifa versin insallah

Bide tamamini izlesen . Ben burda sinirden mahvoldum. Hukuksal duzenleme gelmeliymis erkeklere hayvan muamelesi yapılıyormuş

İşin komiği bu dizilerden bir tanesi kadına şiddete karşı durduğu için ödül aldı (!)
Normalde yetişkin insanlar dizi karakterlerinden etkilenmez diyeceğim ama bizim ülkede bal gibi etkileniyorlar
Dizideki karakter için cenaze namazı kılınan bir ülkeyiz sonuçta
Kitap okumaktansa dizi izlemeyi tercih ediyoruz
Akşamın saat sekizinde TV ekranında bu diziler hiç küçük çocuk bunu izlemesin denmiyor
Sinema tiyatro kitap okuma falan hem alışkanlık olarak yok yapmaya para da yok

Açık açık algı çalışması yapıyorlar dizilerde nerede kendi başına ayakta kalan kendi parasını kendi kazanan kadın var şeytan gibi
Nerede kadına ince davranan düzgün okumuş adam var esas kız ondan nefret ediyor
Sürekli ayı gibi bağırıp çağıran kızın kolunu tuttuğu gibi oraya buraya sürükleyen yeri geldi mi tokat atan adam deli gibi aşık

IDA.MMMMMMMMM

He ya ergenlige girmek uzere olan kizini dusundgu icin hem anasiz hem babasiz birakti .. tek basina buyuk travmayla hayatta kalmaya calisacak yasam mucadelesei verecek bu yavrucak smdi daha guvende degil mj ? Uvey babasindan tacize tecavuze ugrama ihtimali kalmadi ... pes ya gercekten

o hastaneye bıcak nasıl sokulabılıyor ?
okadar kavga tartısma olmus neden dısarı cıkartılmadı guvenlık nerdeydı ?
gazıanteplıyım burda yasıyorum cok uzuldum cok sasırdım yıne ... yıne... yıne
bunca tartısma olmus guvenlık onca olaydan sonra yetısmıs o guvenlık ne halt edıyordu orda

Son dediğiniz şey gerçek hayatta bile var işin üzücü kısmı..
Wattpad diye internette bir mecra var bilir misiniz? Orda insanlar hayalgücü ile roman yazıyor, başkaları da okuyor.
Yaşları 14 ile 20 arasında değişen genç kızların yazdığı kitaplar beni dehşete düşürmüştü. Tecavüzcüsine aşık olanı mı dersin yoksa tekme tokat dövdüğü halde hala ona deliler gibi aşık olanı mı.. Neler neler var.. Bunları yazanda içimizde olan her gün karşılaştığımız blu çağındaki kızlar.. İşte bunun nedeni dediğiniz gibi dizilerde ki dönen bu iğrenç olaylar. Meşrulaştırılıyor, özendiriliyor. Büyük tehlike hemde çok büyük..
Ama önüne geçen var mı? Yok. Allah sonumuzu hayır etsin

Benimde köpeğim var yaklaşık 3 yıldır bizimle inan ki ben köpeğime bile köpek diyemiyorum artık canımız oldu dediğin gibi sinirden söylüyorum neler neler de söylüyorum ama yazamıyorum...hayvan destekte tüm hayvanlara hakaret artık ne deyip nasıl tepki vereceğimizi şaşırdık.....lanet pislikler

Wattpad de öyle seyler de mi yaziyor gencler?

pırıncın ıcındekı sıyah tastan degıl beyazından korkacaksın
cogunun tıpıne bakınca ne oldugu bellı aslında ama bu vıdeodakı tıpler bellı olmuyor bunlar daha tehlıkelı

Canim hastanede guvenlik senin üstünü basini aramiyor ki bende ufak bir yerde yaşıyorum diledigin gibi giriyorsun işte malesef hem.ozele hem devlete. Kadının yattığı oda ust kattaysa ancak bagrisa gürültüye kosmustur güvenlik o gelene kadarda zaten indirmis bicak darbelerini alçak! guvenlikde hep assagi zemin katta oluyor yani antepte nasıl bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…