Bitmiyor. Şimdi de Yeni Doğum Yapan Eşini Bıçakladı Bir Yaratık

Ya bu ne yine mi manyağa bakkk. Allah.m içeri tıksalar bari çok korkunç. Ama salarlar çıkınca başlarına bela olur. Biz ne biçim ülkeyiz

Ya çok özür diliyorum ben böyle bir g.zekalilik görmedim hayatımda. Güya çocuğunun psikolojisini düşündüğü için öldürmüş yani oyle mi, allahın belasi. O yüzden mi çocuğuna yaşattı o anları. İste bu görüşleri kullanarak tahrik indirimi alacak o pislik belkide.

Ne diyo bu yaaaa tipe bak. bide anlamli cümleler kurduğunu zannetmiş aklı sıra aklimi oynatcam simdi bide buna hayran bisuru tip kız vardir. O kizlar bu videoyu umarim izlemişlerdir . Sunun tipine bakinca görüldüğü uzere at kuyruk falan gayet modern entel dantel güya . Iste en tehlikelisi bunlar o mafyatik görünümluler degil. Aha da bu tipler. Bi tane carpsan yarısı boşa gider. iste bunlar çıkmıyor ki reelde karşıma ciksada o saçını elime dolasam

Maalesef bunları kavrayacak olgunlukta değilmiş. İşin ne kötüsü de kendilerini haklı görmeleri
Bu çocuklar anasiz babasız kalınca nolacaklar ,kim bakacak, yarın birgün mezuniyeti mi olmaz düğünü mü olmaz bu çocukların hiç mi insan evladını düşünmez ya onlardan bunları çalmaya ne hakları var, bu kadar bencilce nasıl hareket edebiliyorlar anlamıyorum

Reactions: Kuf
Çook doğru söylediniz. Aynen öyle. İşte böyle katillere çanak tutuyorlar, onlar da aslında katil bana göre.
Çünkü bu cinayeti işleyen şahıs üzerine bir takım elbise çekip işte aynen bunları söyleyecek. Sonuçta arkasında destekleyeni de var. Hoop ceza indirimi. Zaten adalet sistemimiz de çöp..
İşte bu yüzden korkmuyor kimse. Bu ve bu gibiler yüzünden onca kadınımız şiddet görüyor, vahşice katlediliyor..

Kızların hasta olduğu gibi,
Feberbahçe nin yönetiminde bir üye kendisi.
İçimizdeler ve tepedeler..
FB den ihraacını bekliyorum.. Tepetaklak olmasını diliyorum..

Senin zihniyetine köpekler sıçsın. Bu videoyu izlememistim. Sadece Twitter paylasimini görmüştüm. Bu adam tutuklanmali.

Yok ben dayanamadim videonun tamamini izledim su serkan denen herifin erkege resmen hayvan muamelesi yapılıyormuş erkegin cevresinde annesi kizkardesi karisi baldizi kaynanasi bisürü kız varmis.
Bide cahooo demiski görümcesi erkegin görümcesi nasil oluyor bilen aydinlatsin
Aaaa hangi erkek bu kaynanasi ve baldizi eve gelince arkadasiyla hali saha maçına kaçan erkek mi
Ya da karisiyla anasi arasında denge tutturamayan silik erkek mi. E tabiki erkek hayvan. Erkek nedir ki köpektir bi soz varya "köpek çekmek" he onu çek 3 gun dibinden ayrılmaz ama ilk firsatta yapacağı pisligi yine yapar . Erkeklerin hepsi kötü iyi olan kadınlar hadi basin damarına ne sözler duycaksiniz. Ya da siddet. Kadinin damarına basın en fazla 2 konusur odasina gecer. Bunun kanali da insallah kapanir. Bide omur boyu nafaka neden alıyorsunuz diyor. Burda cok kufur ediyorum da buraya yazamam iste.

Ya cidden anlamıyordum bunlar nasıl tahrik indirimi alıyor diye, işte böyle alıyorlar. Bunlar nasıl insan hayret birşey ya.

Ay o zaman izleme o serkanin tamamini canim.

Senin adiden farkın ne pezevenk adam ya onayliyo yüzsüz böyle insanlarada ceza gelmeli

Kızların hasta olduğu gibi,
Feberbahçe nin yönetiminde bir üye kendisi.
İçimizdeler ve tepedeler..
FB den ihraacını bekliyorum.. Tepetaklak olmasını diliyorum..
onun zihniyetinin ihrac edilmesi lazim bence hayvanlara falan. En azindan hayvan o zihniyeti tasisa da zarar vermez. Dunyadaki en zararli canli insan

Allah belasını vversin insan değil yaratık bunlar şeytanın insan surüyetinde olan hali..lanet köpek yeter artık gelsin şu idam

Allah belasını vversin insan değil yaratık bunlar şeytanın insan surüyetinde olan hali..lanet köpek yeter artık gelsin şu idam
Biliyorum sinirle söyledin ama köpek inan bunun gibi olamaz. Bir köpegim var eve giriyorum karsiliyor çıkıyorum uğurluyor ve kimseye art niyet kötülük beslemiyor. Onun kadar olamadi su insanoglu. Esime bazen vuruyormus gibi yapiyorum elimle araya girip havliyor "kavga etmeyin " demek istiyor. Bide su rezillere bak.

Çok başka bir açıdan bakacağım olaya epey süredir TV dizilerine hiç baktınız mı
Hetcailer sen anlat bilmem neler eşkiya lar çukurlar dolu
kan şiddet kadına taciz tecavüz adam kaçırma kafa kesme sahnesi eksik olmuyor dizilerde

En ufak öpüşme sahnesine ceza yağdıranlar bira bardağı için dizi kaldıranlar bu şiddet sahnelerinin hiç birini görmüyor mu
Ve yahut biz halk tam manasıyla bunu mu istiyor da bunlar çok izleniyor

Öpüşme ahlak yapısını bozuyor bir kadının parmaklarını kırıp imam nikahıyla zorla evlenip tecavüz etmek ahlaki yapıyı bozmuyor
Harry Potter daki büyü kelimesi çocuğa kötü örnek oluyor gidip bir kahvehaneye adam tarayan tipler kötü örnek olmuyor

Bu eski bir haber kuzum. Detaylar yeni cıkmış ortaya demek ki hatta bu siteden bir arkadaşımızın kuzeni konu açmıştı kendisi de.
Yeni gördüm bende bu nası bi canilik ya rabbim bunların cezalarını versin

Çünkü reyting, reyting = para. Ve malesef para>kadının canı.. İşte denklem bu..
O kadar haklısınız ki.. Alkole sigaraya getirdikleri sansürü keşke bunlara da getirseler. Ama yok.. Sebebi de yukarıda yazdığım denklem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…