- Konu Sahibi _-CaNiMSiN-_
-
bu hafta sonu kaçamakları bana yaramıyor artık midem küçüldü sanırımmerhaba canım bu gün midem iyi değil
birde hafta başı işlerim biraz yoğun oluyor
inşallah yarın bomba gibi gelicem
akşambu hafta sonu kaçamakları bana yaramıyor artık midem küçüldü sanırım
vakit kaybetmeden diyetime devam ediyorum
Canimm kolay gelsin hatirladinmi beni bilmiyorum amane guzel hala azimlisin masallah sana. Kac kilo verdin birakip tekrarmi basladinAra 1 bardk sade Nescafe
2 kuru erik
10 tane badem
Öğle 200 ml ayran
1 kepçe mercimek çorbası
Canimm kolay gelsin hatirladinmi beni bilmiyorum amane guzel hala azimlisin masallah sana. Kac kilo verdin birakip tekrarmi basladin
Az kaldi canim benimde ocak 12 gibi dogum olcak Insallah kizi birsz buyutum bende donerim artik sahalara :)) sen masallah guzel verdin 80 li rakamlarla baslamistin galiba ben dondugumde buralarda olursan motivasyonuna ihtiyacim olabilir. Ama ins o zamana kadar ideal kilona ulasirsinEvet tatlım unuturmuyum seni nasıl gidiyo hamilelik ne kdr oldu. Tsk edetim 66.5 kiloyum cnm işte 57 olana kdr dvm.
Az kaldi canim benimde ocak 12 gibi dogum olcak Insallah kizi birsz buyutum bende donerim artik sahalara :)) sen masallah guzel verdin 80 li rakamlarla baslamistin galiba ben dondugumde buralarda olursan motivasyonuna ihtiyacim olabilir. Ama ins o zamana kadar ideal kilona ulasirsin
oglusum sen gelmesende ben devam ediyorum en kısa zamanda dönmen dileğiyle
sabah saat 06.00
1dilim ç ekmegi 1 tahıl
yarım h. yumurta 0.5 et
yarım dilim peynir 0.5 et
5 zeytin 1yağ
1bardak süt 1 süt
1kuru incir 1meyve
böylece enerjik bir şekilde güne başladım uzun süre tok kaldım ara öğüne gerek kalmadı bütün besin gruplarından yemiş oldum
tubacım bıraktın sandım motive olmaya ihtiyacım benden desteğini esirgemeCnm benm ismim Tuba öyle yazarsan memnun olurum
Ben regl dönemi geçirdim o yuzden yok gibiydi ama buralardayım .
tubacım bıraktın sandım motive olmaya ihtiyacım benden desteğini esirgeme
inşallah canımYok cnm bırakmadım, benimde desteğe ihtiyacım var inş beraber halledicez bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?