Sen o şansı kaybettinabboooooo bana deseydin bende domates verirdim amaaaa
o cimriyi yazmıycaktım ... çok acele ettim tühh tühhSen o şansı kaybettin
İşte böyle acele işe pasta gidero cimriyi yazmıycaktım ... çok acele ettim tühh tühh
Kız ben o bebise tüm pastayı gönderir ustune de 1 kilo domates veririmBelki aşeriyorum, hiç mi şansım yok @nananais
Kız ben o bebise tüm pastayı gönderir ustune de 1 kilo domates veririm
bende bi çeşit bebişim bana ver senKız ben o bebise tüm pastayı gönderir ustune de 1 kilo domates veririm
santral çık aradanYani meselâ yani
Olsun sen gönder yine de sağ duyumla yerim ben
Demedim iftira..Bana evde kalmış demedin mi
santral çık aradan
Tamam , hemYani meselâ yani
Olsun sen gönder yine de sağ duyumla yerim ben
Yok biz o türden bahsetmiyoruz, sen kilo ver once sonra pastabende bi çeşit bebişim bana ver sen
Bu kk kadınları benim bekarligima takmış da herkesi öyle sanıyorum, onlar için evleneceğim ama BDV i okuyunca vazgeciyorumDemedim iftira..
Ne kadar hos guzel bir hatun ve ayni zamanda marifetli dedim ters anladin
ben paylaşmayı sevmiyorum,çatalla dalıp bi başından girip öteki başından özgürce çıkmak istiyorumO pasta ikimize yeter, kardeş payı denilen bir değer var
Ayni zamanda ne kadar da mütevaziBu kk kadınları benim bekarligima takmış da herkesi öyle sanıyorum, onlar için evleneceğim ama BDV i okuyunca vazgeciyorum
Evet evet oyleyimmm
Bende ama sonuç 98 kilo 48-50 bedenben paylaşmayı sevmiyorum,çatalla dalıp bi başından girip öteki başından özgürce çıkmak istiyorum
Maalesef böyle kötü huyum var, çok mütevazı yimAyni zamanda ne kadar da mütevazi
ben paylaşmayı sevmiyorum,çatalla dalıp bi başından girip öteki başından özgürce çıkmak istiyorum
Iyi kardeşim sen yeafiyet olsun , ben zaten diyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?