Kekler - Pastalar Bitter Çikolatalı Antepfıstıklı Pasta - Ülker Bitter Sponsorluğunda

Bunları iltifat olarak mı almalıyım aldım gitti

Harika görünüyor bayıldım
Ellerine sağlık canım. Yarışmada bol şans
Teşekkür ederim canım

Harika görünüyor ellerinize sağlık...
Teşekkür ederim

Pastaneden almış bunu hamınlar goşunn eline sağlık canım çok güzel
Tüh yakalandım çok teşekkür ederim canım

Ellerine sağlık , başarılar dilerim .

Tarifteki pandispanya ile fotodaki aynı pandispanya ise ; ne kadar kakao koydun öğrenebilir miyim ?

Tekrar emeğine sağlık , gayet güzel olmuş .

Ellerine sağlık , başarılar dilerim .

Tarifteki pandispanya ile fotodaki aynı pandispanya ise ; ne kadar kakao koydun öğrenebilir miyim ?

Tekrar emeğine sağlık , gayet güzel olmuş .
Tarifte yazmamış mıyım
3 yk kaşığı kullandım ben çok yoğun olmuştu, kabimda küçüktü.

Teşekkür ederim

Şahane olmuş ellerine sağlık nanam..

Pastanedeki pastalara taş çıkartır şekilde olmuş bu kategorideki pastalar.Yine harika bir pasta.Ellerinize sağlık ve bol şanslar diliyorum

Ellerin e sağlık nanam,super olmuş ya .Valla süslemesini falan acayip begendimBaşarılar dilerim canım

Ay benim bu bölüme girmemem lazımmış. Her sayfada canım ayrı bir şey çekiyor
Elinize sağlık.

çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim

Pastanedeki pastalara taş çıkartır şekilde olmuş bu kategorideki pastalar.Yine harika bir pasta.Ellerinize sağlık ve bol şanslar diliyorum
Ellerin e sağlık nanam,super olmuş ya .Valla süslemesini falan acayip begendimBaşarılar dilerim canım
Ay benim bu bölüme girmemem lazımmış. Her sayfada canım ayrı bir şey çekiyor
Elinize sağlık.
Ellerinize salik antep fistikli cok guzel olmus
çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim
Kızlar çok teşekkür ederim

çok güzel duruyor ya eline sağlık canım pastanede görsem alırım sunumu da çok hoş duruyor

Yuh bu ne nanaValla harika görünüyor pastan,herşeyi düzgün ve pastaneden alınmış gibi nefis görünüyorÜstünün süslemesi bile ince düşünülmüş,harikasın canım.
Yanlız bu yarışmada herkes çok iddialı,herkes çok zor karar verecek,çok çekişmeli gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…