- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
[TABLE="class: table_hesap, width: 671"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1]
[/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Dost Yoğurt
[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]100 GRAM
[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]79.4
[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2]
[/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Un Helvası
[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 PORSİYON
[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]290
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3]
[/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Tavuklu Mantar Sote
[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.75 PORSİYON
[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]150
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4]
[/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Pirinç Pilavı
[/TD]
[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]163
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5]
[/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Barbunya Pilaki
[/TD]
[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]175
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6]
[/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Elma
[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET
[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]60
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7]
[/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]dost süt
[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 200ml
[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]59
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8]
[/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]ülker altınbaşak yulaflı kepekli
[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.5 1 paket
[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]88.5
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Bugünki menüm. Un helvasını ve yoğurdu henüz yemedim, un helvasını yarın ki bir kermes için yapacam, bende yarım porsiyon yerim. Yoğurdu da yatmadan önce yeme alışkanlığım var.
Bugün cam sildim 2 odanın ve 100 tane ip atladım spor olarak :) Akşam 100 daha ip atlarım ve leslie yaparım.
[/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"][/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]1064.9 kal.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yliss bende öyle oldum strese girdim bu aralar daha çok yiyorum kilom da arttı bir 54.7 çıktım dün bugün 54.4 çıktım. Bugün de dışarda yemek zorunda kaldım pek bir çeşit yoktu gözleme yemek zorunda kaldım. Bende o yüzden her şeyden yemeye ama tadımlık yemeye çalışacağım yarından itibaren. Çikolata falan hiç tüketmiyorum ama bu aralar canım acayip dondurma istiyor yaaya kızlar ben kalori sayınca strese girmeye başladım ve daha fazla yedim. o yüzden bu ara yediklerimin kalorisini saymıyorum, kendimce fazla yememeye çalışıyorum. bugün menüm çok saçma oldu ama yarın yine düzene gircem inş:)
yliss bende öyle oldum strese girdim bu aralar daha çok yiyorum kilom da arttı bir 54.7 çıktım dün bugün 54.4 çıktım. Bugün de dışarda yemek zorunda kaldım pek bir çeşit yoktu gözleme yemek zorunda kaldım. Bende o yüzden her şeyden yemeye ama tadımlık yemeye çalışacağım yarından itibaren. Çikolata falan hiç tüketmiyorum ama bu aralar canım acayip dondurma istiyor yaa(
Neyse yarın cuma tartılma günümüz artık motive oluruz en azından yarından sonra her hafta kilo vermeye çalışalım ki tabloda görünce sevinelim :))
annem de her gün pasta börek yapıyor, evde sıkıntıdan kendini mutfağa atıyor kızıyorum ama yine de yapıyor geçen biraz kek yedim pişman oldum sonra bugün de kurabiye yapmış yemedim ama bu sefer neyse ki :))Ben p.tesi itibarıyla yürüyüşe yeniden başlayacağım. Bu haftam kardeşlerimle ve temizlikle geçti, cumartesi de günüm var bende, yarın pasta börek yapmakla geçecek, pazartesi normale dönerim artık.
Yarın kilomu da bildiririm :18:
annem de her gün pasta börek yapıyor, evde sıkıntıdan kendini mutfağa atıyor kızıyorum ama yine de yapıyor geçen biraz kek yedim pişman oldum sonra bugün de kurabiye yapmış yemedim ama bu sefer neyse ki :))
ben de annen gibi sıkıntıdan kek böreğe sardım ama yapıp yediriyorum dağıtıyorum dolaba atıyorumneyse bakalım bu hafta verimli geçmedi ama inş motive olup sıkı düzene gireriz. ya neden böyle oldu bilmiyorum. geçen yaz ne güzel 10 kiloyu vermiştim. şimdi neden yapamıyorum
motive olmakla alakalı bence yliss. Bazen bende çok iyi gidiyorum. ağustos başında 55 kilo idim o kiloya da zar zor inmiştim. Ağustosta tam 5 kilo aldım 60 kiloyu gördüm. O zamandan beri diyet yapıyorum ara ara zayıfladım geri aldım zayıfladım derken 54 kiloyu görmeyi başardım kilolar yavaş yavaş gitti. Ara da iyi motve oldum zayıfladım sonra diyeti bozdum ama neyse ki verdiğim kiloların çoğunu geri almadım.
Aslında biraz da duygusal bence. Bu aralar benim canım bir şeylere sıkılıyor moralim bozuk o yüzden de kendimi yemeğe veriyorum. Mutlu iken de canım hiç bi şey yemek istemiyor. Bence bunun duygusal psikolojk yanı da var yani. Kilo vermek sadece yemekle ilgili bir şey değil. tek ihtiyacımız motive olmak. Moralimizi hep yüksek tutmak zayıflayacağmıza inanmak. İradeli olmak ve duygusal davranmamak.
neden motive olamıyorum o zamankendime gıcık oluyorum. önceden sabah erken kalkar 5 mil yapardım, akşam yürüyüşe çıkardım, şimdi kalkıp spor yapmak için bile kendimi motive edemiyorum. aslında yemekle ilgili problem yok, sorun yakamamak sporsuz verilmiyor az bile yesem
haklısın sporsuz olmuyor. Spor konusunda sana tavsiyem, istemesen de yap bir başla 1 ay düzenli yap sonra istesen de bırakamazsın çünkü yapmadığında suçluluk duymaya başlayacaksın. Diyet de aynı şekilde istemesek bile bir başlayınca devamı geliyor ister istemez. Hepsi alışkanlıkla ilgili sadece alışkanlıklarımızı değiştirmemiz lazım. Bak birbirimize söz verelim istemesek de sporumuzu aksatmadan yapalım. Ben tam başlayamam spora şu aralar ama ufaktan başlayacağım. Yarın itibari ile 50 tane karın egzersizi yapcam her gün. Yatmadan bir 10-15 dk karın çalışsam bile çok fark edeceğini düşünüyorum. sonra kalça egzersizleri de eklerim ona yarım saate çıkarırım sporu. Anlaştık mı yarın başlayalım hem yarın tartı günümüz öbür cumaya kadar 1 kg verme hedefi koyalım kendimize tamam mı? Sarfansari de yapıyor sporunu. O da katılır kesin bize :) Ben bir de her gün yarım saat yürüyüş yapıyorum. Herşeyden de yiyelim çünkü yasaklayınca mecbur bozmak zorunda kalıyoruz. Misafirliğe gidiliyor misafir geliyor pasta börek yemek zorunda kalabiliyoruz ama onu da akşam 5ten önce tüketelim 5 ten sonra o tarz şeyler yemeyelim ve hepsinden tadımlık yiyelim fazla yemeyelim. Sofradan da doymadan kalkalım her zaman. Her öğünde yarı aç kalkarsak spor da yaparsak zayıflarız kesin.
Bencede sporu eksk etmeyelim dün ben dayanamayıp başladım uyumadan 10 tekrardan 5 tane karın egzersizine başladım sayı olarak 50 yi buluyorum yani. Bugün de uyumadan yapcam. Bugün ne kalori hesabı yaptı ne de diyet :)) Ama akşam az yedim. 7 den sonra bir şey yemedim her zamanki gibi 1,5 litre suyumu da içtim.5 mil ağır geliyor hergün, sıkılıyorum. geçen 2 haftayı aşkın hiç bırakmadan hergün yaptım ama şuan bunalmış haldeyim. 2 mil leslie sonra da yarım saat karın bacak hareketleri yapıyorum o sıkmıyor fazla. şimdi ben de yarın 5 mil yapayım. sonra haftada 3 gün 5 mil, diğer günler 2 mil+ hareketleri yapayım, hiç yapamayacağım gün olursa 1 mil olsun yapıp birkaç karın hareketi yapmadan yatmayı yasaklıyım kendime. diyet bozulsa da spor hiç bozulmasın. diyete gelince ben karatay yapmaya çalıştım ama dediğin gibi gezmeler falan olmuyor ya yemeyince ayıp oluyor. yesen vicdanen kötü oluyorsun. o da şöyle olsun, evde yapıp yemek yok, sadece mecbur kalınca, onun dışında canımız çook isterse sınırlı miktarda. geri kalan günler mümkün oldukça akşam 8 den sonra lokma atmak yok ağıza:)
Beni tabloya 56.2 yazın
Canım çok sıkıldı 56 yi görünce. Hastaligimin son günü şişlik var mi bilmiyorum. Bu hafta tatlı kriziyle 2 tane künefe yedimhep onun kilosu bunlar pazar günü bende yürüyüş + 200 ip atlama ve bacak kalça egzersizleri başlıyorum. Bu hafta sadece ilaç içerken 1 bardak su ictim. Bu hafta 1 lt suda düzenli olarak icecegim.
Yarın günüm var, kalkıp pasta börek yapmaya başlayayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?