Ben bugün resmen yiyerek zeyıflamaya değil de kilo almaya çalıştım desem yeridir. :)) o kadar çok yedim ki.. yine de yazayım :)) ibret olsun herkese kimse o kadar çok ymesin :))
sabah: 1 dilim börek, yanına annem patates kızartmış onu yedim.
öğlen: misafirlikte idim 3-4 yemek kaşığı pilav, bir parça tavuk, yanına salata, bir kase mercimek çorbası ama içinde ince bulgur vardı hamur yedim desem yeridir.
akşam da evde pide vardı 1,5 pide yedim yanına ayran içtim ve şiştim :))
yarında dışarda yiyeceğim maalesef diyet falan kalmayacak ama olsun ertesi gün çok çok az yicem.
55 dk da insanity yaptım akşam. çok yememe rağmen akşam 5ten sonra hiç bir şey yemedim yine.
Evet canım inşallah bu düşünceyle zayıflıyacağız . Boyum 165
canim o boya gore 48 kilo cok az ama50 olsan daha iyi degilmi?
Evet belki de az olabilir 48 ama biraz kaçırsam hemen 1-2 kilo oynuyor 48 olursam yiyince 50 olurum 50 yi görünce de kendimi hemen firenlerim diye düşünüyorum. Tabi daha hayatımda bırak 48 i 50 yi bile görmedim ama inşallah bu sefer göreceğim çok istiyorum zayıf olmayı ve zayıf halimi merek ediyorum.
Merhaba yiyerek zayıflayan arkadaşlarım,
Bugünkü menüm,bugün baya az yedim.
ballı sirkeli su
Sabah:Eti form çubuk kraker,yeşil çay
ARA: 2 tane limonlu form,çay
ÖĞLEN:yoğurt soslu haşlanmış brokoli
ARA: 2 tane mandalina
AKŞAM:1 Kase tavuklu şehriye çorbası
Yatmadan sirkeli suyumu içerim.
3lt su
hepimiz eş zamanlı saldık yine, bayram haftasındaki gibiben de en son 57 kilo gelmiştim bir daha da tartılmadım ama adetim de 2 gün gecikti ve gözle görülür ödem var ellerim falan şişti, yüzüklerim sıktı. misafir olayında son 24 saate girdik. yarın gidiyor misafirlerimin hepsi. ben de pazardan itibaren spora başlıcam ve tabiki diyete de. aslında misafirler varken de çok aşırı abartmadım yediklerimi ama tatlı falan yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?