Bitter80'in Diyet Günlüğü

Merhaba herkese
Dün akşam yemeği olarak nesfit yemeyi planlarken birden eşim aradı ve akşam arkadaşına gideceğimizi söyledi. Allahtan akşam yemeği yememiştim orda 2 tane içli köfte yedim.
3 kaşık kadar da aşure yedim.Akşam yemeğim bunlar oldu yani. Ama yine de az yedim.
Bugünkü menüm

Elma sirkesi bal karışımı

SABAH:Yoğurtlu nesfit

ARA: Yeşil çay,3 tane limonlu eti form.

ÖĞLEN: Etli yeşil fasulye(Sanırım yarına da kaldı.),1 dilim k.ekmek,yoğurt,turşu

ARA:Kayısı kurusu,yeşil çay

AKŞAM: İnşallah nesfit yerim.

Yatmadan mutlaka elma sirkesi,bal karışımı.

3lt su

Ben bugün resmen yiyerek zeyıflamaya değil de kilo almaya çalıştım desem yeridir. :)) o kadar çok yedim ki.. yine de yazayım :)) ibret olsun herkese kimse o kadar çok ymesin :))

sabah: 1 dilim börek, yanına annem patates kızartmış onu yedim.
öğlen: misafirlikte idim 3-4 yemek kaşığı pilav, bir parça tavuk, yanına salata, bir kase mercimek çorbası ama içinde ince bulgur vardı hamur yedim desem yeridir.
akşam da evde pide vardı 1,5 pide yedim yanına ayran içtim ve şiştim :))

yarında dışarda yiyeceğim maalesef diyet falan kalmayacak ama olsun ertesi gün çok çok az yicem.
55 dk da insanity yaptım akşam. çok yememe rağmen akşam 5ten sonra hiç bir şey yemedim yine.

Sıkma canını,napalım bazen kaçırıyoruz hepimiz ama önemli olan "Battı balık yan gider."mantığına bürünmemek. Dışarda yemek bence kilo aldırmaz,ben tavuk şiş ve salata yerim genelde o da gayet uygun diyete. Bence yarın az ye ve kendini toparla canım.

Evet arkadaşlar bu hafta sonu yani cuma,cumartesi,pazar yatılı misafirim geliyor benim de. Arkadaşlar gelecek çok severim ama inşallah şu yemek işni fazla kaçırmam . Şimdiden ne yapsam diye düşünmeye başladım fikri olan varsa menü alabilrim.

canim o boya gore 48 kilo cok az ama 50 olsan daha iyi degilmi?

Evet belki de az olabilir 48 ama biraz kaçırsam hemen 1-2 kilo oynuyor 48 olursam yiyince 50 olurum 50 yi görünce de kendimi hemen firenlerim diye düşünüyorum. Tabi daha hayatımda bırak 48 i 50 yi bile görmedim ama inşallah bu sefer göreceğim çok istiyorum zayıf olmayı ve zayıf halimi merek ediyorum.

bende 52 gördüm ama 50yi hiç görmedim o yüzden 52 den aşağı inemem gibi geliyo 52 çok zayıf oluyorum ama göbek dümdüz olmuyo belki 52 düşebilirsem 50 de zorlarım

Merhaba yiyerek zayıflayan arkadaşlarım,
Bugünkü menüm,bugün baya az yedim.
ballı sirkeli su
Sabah:Eti form çubuk kraker,yeşil çay

ARA: 2 tane limonlu form,çay

ÖĞLEN:yoğurt soslu haşlanmış brokoli

ARA: 2 tane mandalina

AKŞAM:1 Kase tavuklu şehriye çorbası

Yatmadan sirkeli suyumu içerim.
3lt su

gerçekten çok az yemişsin bugun sabah tartılsaydın kesin eksilmişindir

Merhaba bayanlar,
Dün giremedim şehir dışından misafirlerim geldi yatılı. Diyeti biraz sabote ettım. Çok yemedim ama tatlı yedim biraz haftasonu hedefim kilo almamak olacak sanırım. Pazartesiden itibaren yazmaya devam ederim menülerimi,bu ara çok yoğunum.

Ben bir kaç gündür abarttım çok yedim dışarda da yedim ama saat 5ten sonra yemiyorum kesinlikle işin tuhafı dışarda yiyince 57.5 kiloya çıkmıştım çok yememe rağmen bugün 56.9a inmişim geri. Bugün tekrar başlıyorum. Sabah menemen yedim yanında 2 dilim kepekli ekmek. Üstüne canım tatlı istedi bir porsiyon aşureyi indirdim mideme. Biraz kaçırdım yine şimdi rahatsızlandım aşırı yemişim fark etmeden ama şu andan itibaren diyetime kaldığım yerden devam etcem :))

misafirlerimle 1 haftayı geride bıraktık, ikinci haftayı da en az hasarla atlatabilirsem haftaya cumartesi diyet ve kesintisiz sporuma başlıcam nasipse:) bu arada herşeyden az yeme diyeti yapıyorum sizin gibi:) görüntüde kilo görünmüyor ama tartılamadım valla çok yoğunum ev çok kalabalık ve gündüzleri geziyoruz sürekli. bakalım salı günü misafirlerin bir kısmı gidecek o zaman daha rahat tartılırım:)

ben diyet fln yapamıyorum((yemiyim dedikçe gözümün önüne yiyecekler gelio ve yiyorum(( çok iradesizim..size başarılar..

Merhaba herkese,misafirlerim dün gitti. Anca girebildim nete tabi haftasonu biraz abarttım ama yarından itibaren yine devam ediyorum eski düzen. Menülerimi paylaşmaya yarından itibaren tekrar başlayacağım.

Daha 1 hafta olmadan yine fazla kaçırdım ve bugün biraz daha az yiyim derken yine misafirlik,aşureler,yemekler... ekmek yemiyorum her şeyden az yemeye çalışıyorum. Menülerim paylaşılacak nitelikte olunca paylaşacağım inşallah.

Kızlar ben 56 kiloya kadar inmiştim ama bu aralar bıraktım diyeti misafirler falan da olunca iyice bozdum ekmek falan yemeye de başladım geçen sabah 59 kilo çıktım moralim bozuldu artık korkup çıkamıyorum tartıya belki de şişliktir ama çıkmıyorum da tartıya. Misafirler olduğu için sporu da bıraktım. Bugün de bir yere aşure yemeye davetliyiz :)) Gece gece tatlıları indircem mideye artı su içmeyi de bıraktım çok kötü haldeyim açıkçası diyet bakımından. Moralim bozulacağı için tartılmama kararı aldım bende haftaya pazartesi spor yapamasam da her şeyden az az yiyeceğim sofradan doymadan kalkcam bol bol su içcem. Bir hafta yapcam bunu sonra tartılcam ki şişlik varsa da gitsin.

Sabah 1 simit ve çay

Öğlen ciğer kavurma,çeyrek ekmek

Ara form çay ve küçük brovni intens

Akşam küçük kase aşure

Suyu azalttım,sirkeli su içemiyorum...

Eski düzenime nasıl geçeceğm bilmiyorum.

hepimiz eş zamanlı saldık yine, bayram haftasındaki gibi ben de en son 57 kilo gelmiştim bir daha da tartılmadım ama adetim de 2 gün gecikti ve gözle görülür ödem var ellerim falan şişti, yüzüklerim sıktı. misafir olayında son 24 saate girdik. yarın gidiyor misafirlerimin hepsi. ben de pazardan itibaren spora başlıcam ve tabiki diyete de. aslında misafirler varken de çok aşırı abartmadım yediklerimi ama tatlı falan yedim

Aynen canım bu ara ben de çok saldım,misafirlere yaptıklarımdan çok olmasa da yedim. Kilo almadım belki ama veremedim de ama yarından itibaren menülerimi yazmaya başlıyorum hadi bakalım kendimize gelmenin zamanı geldi.

Sabah yarım simit çay

Öğle mercimek çorbası 1 dilim ekmek

Ara küçük kase aşure

Akşam meyve

Yavaş yavaş başladım,bu ara reglim yaklaşıyor tatlı yemek istiyorum sürekli gerçi ama elimden geldikçe az yiyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…