Bitter80'in Diyet Günlüğü

Evet arkadaşlar ben bugün tartıldım ve şoke oldum tam 58.8 çıktım ve gerçekten kendime gelmem gerektiğini anladım. Dün bir kot pantolon aldım streç 26 beden,giydim kalçama olmadı önü de kapanmadı ama yine de aldım. Bukotun içine 2-3 haftada girerim,ben böyle yaparak çok kilo vermiştim zamanında. Ve bugün başladım ben de.
Menümü de hemen yazıyorum

Aç karnına sirkeli ballı su
Kahvaltı
yoğurtlu nesfit
ara
eti form limonlu 3 tane,yeşil çay
öğlen
brokoli haşlayıp yoğurtla yiyeceğim
ara
meyve
akşam
nesfit

3litre su
ip atlama
spor

yeter artık bu sefer 3-4 ay devam edeceğim yoksa 50 yi görmem hayal olacak
bu hafta da bu şekilde devam edeceğim 57 ye düşerim inşallah. Hadi benimle başlayanlar kilolarını buraya yazsın,pazartesileri tartılalım ve paylaşalım bakalım kim daha çok kilo verecek.
 
Ben bu sabah unuttum tartılmayı bilmiyorum kilomu ama diyete başladım sabah ekmeksiz kahvaltı ettim, öğlen yemek için vaktim olmadı hiç, bugün işe başladım öğlenleri ne yerim bilemiyorum artık ama akşam eve gelince bir tabak çorba ile bir tabak et yemeği yedim. Sonra annem kandırdı beni az bir çikolata yedim :)) Bugünlük bu kadar saat 8 den sonra da bir şey yiyip içmedim.
 

hayırlı olsun canım çok sevindim işe girmene. ben de diyete başladım ama kahvaltım öğle yemeğine kaydı, biraz bazlama yedim sucuk zeytin peynir falan. akşam da mantar yemeği ve makarna yedim. hurma yedim. bi de dukan diyetleri sitesinde beze görmüştüm onu yaptım yedik eşimle. spor yapmadım, hala hastayım
 
Bugünkü menüm

sabah
çubuk kraker yeşil çay

ara 3 tane limonlu form bisküvi

öğlen
yoğurtlu,2 kaşık makarnalı brokoli salatası

ara
kayısı kurusu

akşam
yoğurtlu nesfit

akşam da meyve yersem bugünü de kurtardım demektir.suyum eksik su içemiyorum. Yarın hem öğleden sonra hem de akşam misafirim var inşallah az yerim.Buhafta sonuna kadar hedefim 57 olmak,kendime çok kızıyorum çok kilo aldım. Spor da yapmıyorum bakalım ne olacak.
 
tşkr ederim yliss, bende belli bir diyete uyamıyorum ama ekmek yememeye çalışıyorum az yemeye çalışıyorum yemekleri de.


Bende günde anca 2-3 bardak su içebiliyorum ama arttırcam inş. Pazarları da tartılcam benim hedef de pazara kadar 57 :))
 
Merhaba arkadaşlar bugün biraz kaçırdım. Misafirlerim vardı. İşte menüm

Sabah

sirkeli ballı su
yoğurtlu nesfit

ara
yerli malı vardı okulda patlamış mısır,2 sarma,2 çatal pasta.

Öğlen
8-10 tane patatesli köfte,1 dilim ıslak kek

Akşam
meyve yiyeceğim ve bol su,form çay içerim bir tane de


Bugün biraz kaçırdım ama yapacak bir şey yok elimden geldiğikadar az yedim.
 
Bugün tartıldım 57.7 geldim sabah bir de adet oldum yeni. Diyorum çok kilo aldım şiştim iyice meğerse kilodan değilmiş o :))

Sabah : 2 yumurta,5 siyah zeytin, 1 avuç ceviz, 1 adet kuru kayısı, biraz peynir 1 kibrit kutusu kadar vardı.
Öğlen : Tavuk,salata,1 tabak çorba, dayanamayıp 3 adet tulumba tatlısı yedim napim en sevdiğim tatlı :) ama ekmek yemedim, sabah da ekmek yememiştim.
Akşam: 1 adet alabalık, yanına salata, küçük bir parça helva (balığın fosforunu alabilmek için yedim bunu da) yine ekmek yemedim.

Açıkçası diyet yapmıyorum ben ama abartmadan yemeye çalışıyorum zaten işte çok yoruluyorum, bir de asansör kullanmadan merdiven çıkıp iniyorum baya bi. Spor olsun diye.
 


ben de öyle olmuştum. adet öncesi şişkinlik oluyor epeyce. ben bayadır hasta olduğum için ev işi de yapamamıştım ve ev pis diye iyice moralim bozuluyordu. bugün sabah kalktım temizliğe başladım hemen, saate bi baktım öğlen olmuş ve ben kahvaltı etmeyi unutmuşum, öle sadece su içmişim. sonra gezme vardı, orda bi kase makarna salatası yedim, 2 tane börek yedim, birkaç çatal ıslak kek yedim, çay içtim su içtim, eve gelince 2 tane poğaça ve zeytin yedim, bir lokma muz yedim. bolca su içtim, eşim evde yoktu yemek hazırlamaya üşendim kendime. form çay içip yatıcam artık. ben de diyet yapmıyorum yediklerimin kalorisi de 1200 geçmemiştir heralde. yarın da spora başlayabilsem, ev temiz ya ferahladım, iyileştim de biraz, spora da başlasam benden mutlusu olmıcak:)
 

geçmiş olsun yliss, iyileşmene sevindim. Ben de bugün abarttım birazcık :))
sabah az bir peynir ekmek yedim öğlene çok acıktım öğlen bir adet pide yedim, akşam bir tabak çorba, 1 tabak pırasa yanına 4 dilim ekmek yedim. Bir de tatlı istedi canım kare çikolatalar oluyor ya onun 4te birini yedim. 1 adet de muz yedim :)) Yedim de yedim ama bugün çok yoruldum ondan çok yedim :)) toplamda 18 katı çıkıp indim diyebilirim :)) Biraz da yürüdüm öğlen.
 

senin adına seviniyorum canım, ben çalışırken hiç kilo almıyorum yediklerimi abartsam bile. az kaldı zaten yaza başlıyorum tekrar, form tutma sıkıntım pek olmaz o zaman, çünkü akşama kadar ayakta kalırım ben de:) çok sağol canım valla nasıl illet bi enfeksiyonsa geçmek bilmiyor, bugün sabah yine kötüydüm ama açıldım biraz tekrar. ben de abarttım bugün , evde ekmek yaptım, sıcak sıcak götürdük eşimle ohhh misss:)
 
Kızlar bugün pantolon aldım ben normalde bir beden büyük alıyorum hep çünkü dar şeyleri sevmiyorum rahat edemiyorum içinde giydiğim kıyafetler üzerime yapışmamalı bolluk olmalı mutlaka. Normalde hep 40 beden alıyordum önceleri 38 idi bu. Neyse 40 beden giyiyorum diye 40 beden pantolonları denedim hepsinn bel kısmı bol kalça kısmı ise aşırı dar geldi olmadı. 42 denedim 42 bedenler oldu belleri bol ama zaten her pantolonun beli bol oluyor belim ince olduğu için kemer kullanıyorum her zaman bende. 42 bedene yükselmişim onu anladım. geçen de 42 beden etek olmuştu bana.

Geçen sene 53-54 kilo idim. Her 4 kilo aldığımda bir beden artıyorm onu farkettim 50 kilo iken de 38 beden giyiyordum. Bu böyle olmayacak bende şöyle bir plan yaptım makarna pilav abur cubur hamur işi tüketmeyeceğim artık pazartesi sıkı diyete başlayacağım hatta kalorisepetinden kalori hesabı da yapcam ordaki plana uycam 10 günde 1 kilo verecek şekilde ayda 3 kilo vermeyi planlıyorum. Bu sabah 58 kilo çıktm tartıda. 3 ayda 49 kiloya düşmeyi hedefliyorum bakalım olacak mı bilmiyorum ama sıkı tutcam artık diyeti olmuyor böyle sürekli yukarı çıkıyorum her yıl 4 kilo alırsam ilerde ne olurum bilemiyorum.

Yine sadece pazarları serbest bırakcam canım ne isterse yicem ama o gün de akşam 5 ten sonra bir şey yemeyeceğim kilo almamak için. Yaza kadar istediğim kiloya inmek istiyorum. Ben genelde tunik falan çok severim ama artık tunik giymeme rağmen kalçam aşırı çıkmaya başladı direkt dikkat çekiyor ne giysem. Rahatsız oldum bu halimden kızdım kendime iyice. Böyle olmayacak, artık buna bir dur demeli. Bu aralar ucunu iyice kaçırdım. Sebebi de işten çok yorgun ve karnı aç geliyorum dayanamayıp çok yiyorum. Bir keresinde bir yerde çalışırken bir ayda tam 4 kilo almıştım bu şekilde. Akşam çok acıkıp yiyordum. Ama artık akşamları bir iki tabak çorba içcem sadece ya da bir kase yoğurt yicem. Doymasam da dayancam en fazla bir hafta aç gezerim sonra alışırım diye düşünüyorum. Öğlenleri de pilav makarna börek gibi hamur işlerini yememeye çalışcam çorba sebze ve et yemeklerini yicem ekmeksiz şekilde.

Kaç kere karar aldım bir ara iyi gittim sonra tekrar bıraktım o kadar çok kızıyorum ki kendime niye başladığım bir şeyin sonunu getiremiyorum diye çok ama çok kızdım gerçekten olmaz böyle yaa ne kadar iradesiz davranıyorum böyle zar zor verdiğim kiloları geri alıyourm ayıp ediyorum kendime. İnsan kendine söznü geçiremezse kime sözünü geçirebilir ki kimseye.. Olmaz önce kendimi adam etmeliyim artık. 36- 38 bedenleri görmek istiyorum.
 
Kızlar siz de bana katılın, hatta kilo tablosu falan da yapabiliriz. Yarış falan yaparız motive oluruz beraber. Her gün yemek listelerimizi aldığımız kalorileri paylaşırız, buraya yazınca suçluluk hissi de olur gereksiz kaloriler aldığımız zaman. Haftaya sabahları erken kalkıp spora da başlayacağım. Kalori seperinden de hesapladım günlük 1344 kalori alırsam 1 nisanda 49 kiloya inebilirim.
 

Canım aynı dert bende de var,ben de tam 2 ay kalori sepeti ile günde 1000-1200 kalori alarak diyet yaptım ve 6 kilo verdim 54 kiloya düştüm. herkes çok zayıfladığımı söylüyordu,kıyafetlerim bol geliyordu bana da sanki o kadar zayıflamamışım gibi geliyordu derken kurban bayramından sonra diyeti bir bıraktım ve şimdi 59 kiloya kadar çıktım. Canım çok sıkkın ve kendimi resmen yemeğe verdim. Benim de artık bu gidişe dur demem lazım . Pazartesi kesin başlayalım canım ben de yazacağım buraya birlikte yapalım. benim hedefim de 49 aslında çünkü yiyince 1 kilo fark ediyor.yiyince 50 olmak istiyorum ve hep orda kalmak istiyorum. Canım azim ve kararlılıkla yapabiliriz çünkü ban daha önce yaptım yine yapabilirim. Dediğin gibi 3-4ay yapalım. Gitsin kilolar inşallah...
 

denememcim senle aynı boyda aynı kilolardayız ve 42 beden giyiyorum deyince hakikaten şaşırıyorum, acaba ben boyumu mu yanlış ölçüyorum ki, ben 67 kiloyken 42 giyiyordum, ş,mdi 56 kiloyum ve 36-38 giyiyorum. üstelik sen insanity yaptın ve yıllardır spor geçmişin var benden kaslısındır eminim. hatta üst bedenim 34 falandır benim. neyse ben de bu sıralar hiç dikkat etmemeye başladım, canım ne isterse yiyorum. yarından itibaren ben de spor ve diyete başlamalıyım yoksa geri alıcam bütün kiloları. hesap verelim birbirimize, yoksa hiç suçluluk hissetmiyorum valla yiyorum rahat rahat

.
 

evet öyle yapalım ben ağustostan beri zayıflamaya çalışıyorum ama hiç sıkı bir diyet yapmadım bir ara motive oluyorum çok iyi gidiyorum sonra bırakıyorum zar zor verdiğim 1-2 kiloyu geri alıyorum. Böyle olunca da umutsuzluğa kapılıyorum sanki zayıflayamayacakmışım gibi geliyor. O yüzden sıkı diyet yapcam yarından itibaren belli bir diyete uymam lazım yoksa zayıflayamıyorum bende en uygun olanı karatay gibi. Çünkü iş yerinde yemek seçemem yemekhanede ne varsa onu yiyeceğim için sadece çorba et sebze yemeklerini yiyip makarna pilav tatlı gibi yiyecekleri atlayacağım. Yaza kadar istediğimiz kilolara düşelim artık çok sıkıldım gerçekten artık bende zayıflamak istiyorum sonra da sabitlemek.


yliss normaldir annem benden 10 kilo kadar fazla boyu da 1-2 cm kısa ama o da 40-42 beden giyiyor o da çok şaşırıyor. Annem dar giyinmeyi sever bende aksine bol ama yine de bilmiyorum bedenim niye o kadar arttı anlamadım. Acaba bu aralar diyeti falan bıraktığım için ödem falan mı oldu bilmiyorum.Sabah tartıldım 57.8 geldim.Bu aralar adet oluyorum ondan şişkinlik mi var acaba bilmiyorum ki. Neyse zaten zayıflamak istiyordum. Kilo verince gider hepsi.

Yarın kesin başlıyorum sıkı bir kahvaltı yapcam. kahvaltıda 2 yumurta yiyorum acayip tok tutuyor bir de bir avuç ceviz o zaman öğlene kadar acıkmıyorum. Bir gün denedim ekmek arası peynir yedim sabah ekmek tüketince yumurta ve ceviz yemeyince öğlen olmadan inanılmaz acıktım. Gerçekten tok tutan şeyleri yemek çok çok önemli. Çabuk acıktıran şeyler kilo da yapıyor.
 
konu ile alakasız olacak ama yliss senin isminin yanında niye artı var :))
yliss+ olarak gözüküyor da merak ettim :)
 
konu ile alakasız olacak ama yliss senin isminin yanında niye artı var :))
yliss+ olarak gözüküyor da merak ettim :)

valla bilmiyorum ki canım şuan yok ama o zaman niye gelmiş +, bu neyin mesajı acaba:):):) sistemden kaynaklı birşey olabilir, ben koymadım vallahi:)
 
Evet arkadaşlar bugün 24 aralık 2012 bu tarih bizim dönüm noktamız. Evet bitti,her şeye son hamur işi,abur cubur,tatlı,pilav yemeyeceğiz demiyorum ama az yiyeceğiz. Dengeli besleneceğiz günde 6 öğün yapacağız. DENEMEM ve YLİSS bir de ben toplamda şimdilik 3 kişiyiz. Bugün başladık kızlar,yarış başlıyor neredeyse hepimiz de aynı boyda ve kilodayız. Ben kuralları koyuyorum:
Her gün menü paylaşıp birbirimize yorum yazacağız
Topiğe giremeyeceksek izin alacağız.
En çok kilo verene ödül vereceğiz
Veremeyene ceza vereceğiz.
Anlaştık mı? Eklemek istedikleriniz varsa yazabilirsiniz.

Ben menümle başlıyorum
sabah sirkeli ballı su
kahvaltı 1 dilim tb ekmek
beyaz peynir
3-4 zeyti.

okula gideceğim gelince diğerlerini de yzarım . Hadi hayırlı olsun hepimize. Bu arada
Boy:165
Sabahki kilom:57.8
Herkes boyunu ve kilosunu yazsın çizelge oluşturalım.
 

bugün sabah tartılamadım. boyum 157.
sabah 1 tabak nesfit yedim,
öğlen biraz peynir, birkaç zeytin, sucuk ve 3-4 tane cevizli çiğköfte yedim
ikindi vakti komşum geldi 1 bardak nescafe ve 3-4 tane hoşbeş yedim
akşam 1 tabak alinazik kebabı, nar ve bi lokma poğaça, birkaç kaşık kısır yedim. ne kadar su içtim bilmiyorum ama aklıma geldikçe epey içmişimdir:)

yarından itibaren oruç tutmayı planlıyorum, sahur ve iftar menülerimi yazarım:)
 
Benim boy da 157
kilom akşam aç karnına tartıldım : 57.2 inmiş biraz sevindim.

sabah: 2 haşlanmış yumurta, 6 yeşil zeytin, bir avuç ceviz, 1 tane kuru kayısı, yarım domates ve salatalık, kibrit kutusu peynir, 1 kupa beyaz çay.

ara öğünde: 1 adet kurabiye ve 3ü bir arada nescafe Bu yanlıştı ama yaptım bi kere :))

öğlen : 1 tabak çorba, 2 tane küçük tavuk budu.

akşam: 5 adet köfte yanına salata

8den önce: 1 avuç antep fıstığı, 5 adet kestane

maalesef suyu çok az içtim toplamda yarım litre su içtim.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…