Sabah yarım simit çay
Öğle mercimek çorbası 1 dilim ekmek
Ara küçük kase aşure
Akşam meyve
Yavaş yavaş başladım,bu ara reglim yaklaşıyor tatlı yemek istiyorum sürekli gerçi ama elimden geldikçe az yiyeceğim.
bitter bayağı az yemişsin tebrikler :))
Bende bugün dolu bir kahvaltı ettim hala bir şey yemedim misafirlerimiz var sofra dolu çok kaçırırım kesin bir sürü yemek tatlı var o yüzden öğlen yemek yemedim daha da kilo almayım diye. Misafirler gittikten sonra tam diyete başlyacağım bende.
Ben dün gece elbise ile tok karnına çıktım 59,7 çıktım. Misafirlerimiz 2 güne giderler sanırım. Onlar gidince başlayacağım. Belki haftaya pazartesi başlarım. Ödem atmak için 2 gün dukan yapmayı düşünüyorum evdeki misafirler gidince. Sonra da her şeyden az az yemeye devam etcem. Spora da başlarım diyetle birlikte.reglimin 6. günündeyim, tatlı isteği gitti sonunda, misafirler de gitti, yalnız çok fena grip oldum, istesem de yiyemiyorum birşey, önceki gün sabah öğle akşam tarhana çorbası içtim ekmeksiz, yanında beyaz peynir, arada da mandalina yedim, bugün de sabah 1 yağsız krep, öğleden sonra 1 kase mercimek çorbası ve 1 yağsız krep akşam 1 dilim tam tahıllı ekmek, azıcık tereyağı ve birkaç çatal pırasa yemeği yedim zar zor, 1 bardak taze sıkılmış portakal ve greyfurt suyu içtim. akşam midem çok kazındı birkaç badem yedim, birkaç da çizi bisküvi, hasta olduğum için torpil geçtim kendime. bu arada sabah 56,500 geldim ama hem ödemimi tam atamadım hem de bağırsaklarım yavaşladı. sanırım hastalıktan aldığım kilo varsa da geri verdim. birkaç gün sonra daha kesinleşir kilom. görüntüde hiç artma yok gibi zaten buna seviniyorum:) denemem sen ne zaman başlıyorsun tam diyete? ben spora başlıcam derken yatak döşek hastalandım
Öncelikle beni de aranıza alırmısın diye başlamak istiyorum :) İsterseniz biraz hikayemden bahsedeyim size. Ben şu an 20 yaşındayım, ben genel olarak toplu diye tabir edilen bi ergenlik geçirdim. Sadece ''ergenlik'' diyorum, çünkü adet görmeye başladıktan sonraki yıllarda kendimi kilolu hissetmeye başladım. 12 yaşında adet oldum ve sonrasında kapanmaz bi iştaha sahip oldumher neyse ben bi şekilde 17 yaşında kendimce diyet yapmaya başladım. çok çok fazla yazılar okudum araştırmalar yaptım internette. önce işe kalori sayımıyla başladım daha sonrada lahana suyu içmeye başladım ki beni kilo vermemde aşırı yardımcı oldu. Birkaç yardımcı bir şeyler daha yaptım lahanayla birlikte, BİM' den aldığım form çaylarından içtim hergün 2 fincan, bir de ip atladım. Arkadaşlar bu ip atlamayı bir araştırın derim size, yok böyle bi spor o kadar faydalıymış ki bende faydasını çok fazla gördüm haliyle. İp atladım dediysem de öyle ip alıp sokaklarda ip atlamak değil :) evin içinde ellerimi ip tutat gibi yaptım, hayali yani :) dakikada 100 tane çoğalta çoğalta 1500 e kadar çıktım ki düşünürseniz 15 dakikanızı alıyor. Ve sonuç inanılmazdı 1.5 ayın sonunda tam tamına 14 kilo vermiştimmm :) dediğim gibi şu an 20 yaşındayım geçen 3 senelik süre içinde hep en fazla 3 kilo aldım verdim, aldım verdim. Hiç daha fazlası olmadı. Hani hep derler ya ''çabuk kilo verince fazlasıyla geri alırsın'' diye, yok öyle bir şey ''yersen alırsın'' bu kadar basit. 70 kilo ile diyete başlamıştım 56 ile bitirdim. Ve size en büyük tavsiyem arkadaşlar ne olur lütfen ama lütfen lahana suyu için biliyorum tadı iğrenç çok haklısınız benim lahana şu an o kadar tahammülüm yokki turşunsunu bile yiyemiyorum ama ne olur için sıkın dişinizi 1 ay için şu lahana suyunu. Bir de içme konusunda size bir tavsiye vereyim. Kokusunda çok tiksiniyorsanız pet şişenin kapağını delin ordan bir pipet sokun öyle için kesinlikle koku gelmiyor. Peki şu an kaç kiloyum diye merak eden olursa 58 kiloyum 2 kiloyu vermeye çalışıyorum. Bugün diyetimin 3. günü. Bunu belki size bi yararım olur diye yazdım. Son olarak tavsiyelerimi sıralayıp gideyim. :)
- Mutlaka ama mutlaka lahana suyu için
- BİM de satılan form çaylarında için 2 fincan
- Her şeyin lightını yiyin özellikle peynir olmakla birlikte süt, yoğurt vs..
- İp atlayın dakika da 80-100 olmak şartıyla
- Ve kesinlikle kalori hesabı yapın 1200 ü geçmeyin ( ama ben 600 ü bile bulmamışımdır. benimki bildiğiniz ölüm diyetiydi. Bunu kesinlikle denemeyin. unutmayın en az 1000 e inin
Ben dün gece elbise ile tok karnına çıktım 59,7 çıktım. Misafirlerimiz 2 güne giderler sanırım. Onlar gidince başlayacağım. Belki haftaya pazartesi başlarım. Ödem atmak için 2 gün dukan yapmayı düşünüyorum evdeki misafirler gidince. Sonra da her şeyden az az yemeye devam etcem. Spora da başlarım diyetle birlikte.
hoşgeldin aramıza. İyi zayıflamışsın tebrikler ama ben o lahana suyunu hayatta içmem bir kere denedik evi çok kötü koku sardı tadını da hiç sevmedim. Az yerim spor yaparım yavaş zayıflarım yeter o bana. Form çaylrı da ishal yapıyor ve uzun süre kullanımında bağırsak tembelliği yapıyor onu kullanmadan tuvalete çıkamaz hale geliyorsunuz sürekli kullanmayı tavsiye etmiyorum. Ben arada özel günlerde çok kaçırınca içiyorum sadece form çayını. O zamanlarda güzel oluyor hem ödem attırıyor hem de kilo hemen iniyor.
Öncelikle beni de aranıza alırmısın diye başlamak istiyorum :) İsterseniz biraz hikayemden bahsedeyim size. Ben şu an 20 yaşındayım, ben genel olarak toplu diye tabir edilen bi ergenlik geçirdim. Sadece ''ergenlik'' diyorum, çünkü adet görmeye başladıktan sonraki yıllarda kendimi kilolu hissetmeye başladım. 12 yaşında adet oldum ve sonrasında kapanmaz bi iştaha sahip oldumher neyse ben bi şekilde 17 yaşında kendimce diyet yapmaya başladım. çok çok fazla yazılar okudum araştırmalar yaptım internette. önce işe kalori sayımıyla başladım daha sonrada lahana suyu içmeye başladım ki beni kilo vermemde aşırı yardımcı oldu. Birkaç yardımcı bir şeyler daha yaptım lahanayla birlikte, BİM' den aldığım form çaylarından içtim hergün 2 fincan, bir de ip atladım. Arkadaşlar bu ip atlamayı bir araştırın derim size, yok böyle bi spor o kadar faydalıymış ki bende faydasını çok fazla gördüm haliyle. İp atladım dediysem de öyle ip alıp sokaklarda ip atlamak değil :) evin içinde ellerimi ip tutat gibi yaptım, hayali yani :) dakikada 100 tane çoğalta çoğalta 1500 e kadar çıktım ki düşünürseniz 15 dakikanızı alıyor. Ve sonuç inanılmazdı 1.5 ayın sonunda tam tamına 14 kilo vermiştimmm :) dediğim gibi şu an 20 yaşındayım geçen 3 senelik süre içinde hep en fazla 3 kilo aldım verdim, aldım verdim. Hiç daha fazlası olmadı. Hani hep derler ya ''çabuk kilo verince fazlasıyla geri alırsın'' diye, yok öyle bir şey ''yersen alırsın'' bu kadar basit. 70 kilo ile diyete başlamıştım 56 ile bitirdim. Ve size en büyük tavsiyem arkadaşlar ne olur lütfen ama lütfen lahana suyu için biliyorum tadı iğrenç çok haklısınız benim lahana şu an o kadar tahammülüm yokki turşunsunu bile yiyemiyorum ama ne olur için sıkın dişinizi 1 ay için şu lahana suyunu. Bir de içme konusunda size bir tavsiye vereyim. Kokusunda çok tiksiniyorsanız pet şişenin kapağını delin ordan bir pipet sokun öyle için kesinlikle koku gelmiyor. Peki şu an kaç kiloyum diye merak eden olursa 58 kiloyum 2 kiloyu vermeye çalışıyorum. Bugün diyetimin 3. günü. Bunu belki size bi yararım olur diye yazdım. Son olarak tavsiyelerimi sıralayıp gideyim. :)
- Ve kesinlikle kalori hesabı yapın 1200 ü geçmeyin ( ama ben 600 ü bile bulmamışımdır. benimki bildiğiniz ölüm diyetiydi. Bunu kesinlikle denemeyin. unutmayın en az 1000 e inin
Ne kadar benzermiş hikayemiz :) buna çok çok eminin hamile kalsam kesinlikle çok fazla kilo alırım ben, çünkü vücudum çok müsait. Ama eminim istediğin, seni mutlu eden kiloya ulaşacaksın :)ben de 19 yaşında aynen senin bu yaptıklarını yapıp 2,5-3 ayda 15 kilo vermiştim. ben de uzun süre kilomu korudum korudum ama hamilelik emzirme derken aldım kiloları ama verdim çoğunu çok şükür. ben de 600 ü bile bulmamışımdır o dönemde ama şimdi evli ve çocuklu olduğum için o kadar aç gezsem kesin ayaktan giderim, mecburum belli bir düzende beslenmeye yoksa benim afacana bakacak takat kalmaz bende
Ne kadar benzermiş hikayemiz :) buna çok çok eminin hamile kalsam kesinlikle çok fazla kilo alırım ben, çünkü vücudum çok müsait. Ama eminim istediğin, seni mutlu eden kiloya ulaşacaksın :)
Ne kadar benzermiş hikayemiz :) buna çok çok eminin hamile kalsam kesinlikle çok fazla kilo alırım ben, çünkü vücudum çok müsait. Ama eminim istediğin, seni mutlu eden kiloya ulaşacaksın :)
Ne kadar güzel açıklamışsın teşekkür ederim :)hamilelik kilo aldırmaz ki korkmana gerek yok o yüzden. Hamile bayanların kilo almasının sebebi hamileliği bahane edip doya doya yemeleri, hatta biraz abartıp yemeleri. Çocuk olacağı için ister istemez kilo artıyor, hadi 10 kilo alsalar çocuktan ötürü, doğumdan sonra o 10 kilo çok rahat gider ama onlar nasıl olsa çocuk var kilo almamışımdır ya da hamilelik kilo yapar bahanesi ile içlerini rahatlatıp yediklerine hiç dikkat etmiyorlar. Hamile olmasalar da aynı şekilde beslenseler aynı kiloyu yine alacaklardı oysa. Tabi hamileyim kilo almamalıyım diye kısmak da doğru değil. Çevremde çocuk doğurup hiç kilo almayan tanıdıklarım var sadece kafeini azaltmışlar çay kahveyi kesmişler onun dışında normal beslendik diyorlar. Benim annem de bana 48 kilo ile hamile kalmış doğumdan sonra 46 kiloya inmiş. Nasıl zayıfladın diye sordum, çok çalışıyordum yemekleri de yine aynı yedim fazladan bir şey yemedim dedi bende aşerme olmuyor mu dedim yok öyle bir şey dedi normalde bayanların canı bir şeyler istiyor hamileliği bahane edip aşerme diyorlar ona da dedi :)) Ben anneme katılıyorum. Büyük ihtimalle bende ilerde hamile kalırsam onu bahane edip her şeyden doya doya yer kesin kilo alırım :)) Yemek yemeyi hamur işini falan çok seviyorum ben :))
Evet arkadaşlar topiğimi açtım ama bir türlü istediğim gibi yeme düzeni oturtamadım. Uzun süre kendimi hamur işlerinden, tatlılardan mahrum bırakamıyorum. 2 ay dikkat ettim 6 kilo verdim. Bunu 3-4 ay sıkı bir şekilde yapabilsem 50 kiloya düşeceğim. Ama bir türlü yapamıyorum. Hadi önümüzdeki haftadan itibaren bu işi sıkı sıkı yapalım ve istediğimiz kilolara düşeli. Ben bu hafta çok yedim artık yeter pazartesiden itibaren daha disiplinli ve sporla başlayalım.Kim benimle başlıyor?
Evet arkadaşlar topiğimi açtım ama bir türlü istediğim gibi yeme düzeni oturtamadım. Uzun süre kendimi hamur işlerinden, tatlılardan mahrum bırakamıyorum. 2 ay dikkat ettim 6 kilo verdim. Bunu 3-4 ay sıkı bir şekilde yapabilsem 50 kiloya düşeceğim. Ama bir türlü yapamıyorum. Hadi önümüzdeki haftadan itibaren bu işi sıkı sıkı yapalım ve istediğimiz kilolara düşeli. Ben bu hafta çok yedim artık yeter pazartesiden itibaren daha disiplinli ve sporla başlayalım.Kim benimle başlıyor?
ben yarın başlıyorum inş. ama zaten brkaç gündür sıkı olmasa da dikkat ediyorum. yarından itibaren sıkı bir şekilde başlıcam inş.:)
bende varım bu aralar evde bir sürü hamur işi var o kadar çok yedim ki sabah da tartıldım 58.5 geldim. Ben de öbür hafta tam başlıyorum pazartesi başlıyorum önce 2 gün dukan yapcam ödem atcam sonra her şeyden az az yicem. Hamur işi abur cubur şekerli şeyleri yasaklıycam.
Kızlar benim moralim bayağı bozuldu bugün kıyafet bakmaya gittim bir etek denedim 40 bedeni bile dar geldi en son 42 bedeni oldu şok oldum. Hayatımda hep 36 en fazla 38 beden giyerdim eteklerde. Kalçamdan geçmedi etekler. Yarın kesin başlıyorum diyete. Verdiğim kiloları da kısa sürede geri aldım zar zor vermiştim ama çok kolay aldım :)) Ama tekrar 36-38 bedene düşmem lazım olmayacak böyle. İyice karar verdim bugünkü etek olayından sonra :))) Motive etti beni aslında iyi oldu.
Allah allah, bence kalıpta sıkıntı vardır canım, ben 67 kiloyken giyiyordum 42 beden, 60 a inince 38-40, 57 ye inince 36-38 giymeye başladım. o kadar almış olamazsın heralde. ama sen yine de başla, motivasyon iyidir.
olabilir kalıbı dardır belki. Gerçi ben kiloyu daha çok kalça ve basenden alıyorum ondan kaynaklı da olabilir. Üst kısım ince çok az bir göbeğim çıktı kilom artınca. En son dün sabaha tartıldım 57.7 geldim sabah aç karnına.
Bu kadar kiloya 42 beden çok gerçekten de. annem de 60 küsur kilolarla 42 beden giyiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?