Bitti arkadaşlar linç yemeye geldim yine

Ilişkiye sosyal medyayı o soktu bugun öğlen son kez arayacam gidene dur demem şu saatten sonra

sosyal medya ile ilgili baslikta yazdiklarinizdan sonra arkadasinizin su tepkisi maalesef hic mantiksiz gelmedi. o baslikta da iliskiniz yurumez demistik hepimiz.

Ben baştan beri diyorum zaten sosyal medyayı ilişkiye sokma ben gitmedim var sayalım devam etmeseydi

sosyal medya ile ilgili baslikta yazdiklarinizdan sonra arkadasinizin su tepkisi maalesef hic mantiksiz gelmedi. o baslikta da iliskiniz yurumez demistik hepimiz.
Yolu açık olsun bendede aşk meşk aman aman bittii

Ben baştan beri diyorum zaten sosyal medyayı ilişkiye sokma ben gitmedim var sayalım devam etmeseydi
bende diyorum ki sizi ilgilendiren bir durum yok, sevgililerinizin hayatina bu kadar karısma hakkini kendiniz de nasil buluyorsunuz.

bende diyorum ki sizi ilgilendiren bir durum yok, sevgililerinizin hayatina bu kadar karısma hakkini kendiniz de nasil buluyorsunuz.
Peki siz karışmayın sizin gibi olma zorunluluğum yok işinemi gelmiyor ayrılır en fazla

e ayrilincada rahat vermiyosunuz, yok hesaplarini hacklerim vs.vs.
ayrilmissiniz yine huzur yok adama neden cünkü takintili oldugunuz kadar bulaşıksinizda
Peki vedam sadece benim istediğim gibi olacak hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…