- 7 Mart 2022
- 131
- -3
- 13
- 40
- Konu Sahibi Cerenberenb
-
Ilişkiye sosyal medyayı o soktu bugun öğlen son kez arayacam gidene dur demem şu saatten sonraBen başka bir şeyden bahsedeceğim.
10 seneden uzun süre önce bir erkek arkadaşım vardı. Twitter bile kullanmamı istemiyordu, sosyal medya sevmiyormuş falan filan. İnsta yoktu galiba o zaman. Neyse ayrıldım ben bundan zaten daha 18 19 yaşındaydım ve o zaman da böyle kısıtlamaları sevmezdim.
Milyon sene geçti üstünden, tiktok kullanmasam da sosyal medya üstünden iş yapıyorum.
Adam benim kendimi gerçekleştirmeme engelmiş resmen.
Ha ben de istemem tiktok miktok, zira o akımları vs de sevmiyorum ama seven insanlar çoğunlukta. Bu işte ciddi bir kazanç da vardır insanlar bunu çek editle vs uğraştığına göre.
Bugün olmasa yarın, yarın olmazsa öbür gün umarım ulaşır hedeflerine. Beklentileriniz ayrıymış. Hakkınızda hayırlısı.
[14-3 20:27]: İşte seni bu yüzden istemiyorum bana karısamazsın
[14-3 20:28] : Bana hala güvenmiyorsun
[14-3 20:28] : Güvenmediğin için böyle ruh hastalığın başlıyor
Bana nediyorsun dedi küfürü yediya karışamazmışım dedim git mutlu ol sosyal medyanda.karışmıyorum daha mutlu olsun soğdum gerçekten ne hali varsa görsün
Ben baştan beri diyorum zaten sosyal medyayı ilişkiye sokma ben gitmedim var sayalım devam etmeseydisadece sevgiliniz oldugunun farkindasinizdir umarim, kimse sizin emir eriniz degil.
tiktokcu sevgili istermiydim istemezdim ama istemedigim icin en basindan gorusmezdim.
ay nasil olsa benim istedigimi yapmak zorunda diyip oraya girme buraya girme onu yapma bunu yapma diye buyrukçu davranmazdim.
Yolu açık olsun bendede aşk meşk aman aman bittiisosyal medya ile ilgili baslikta yazdiklarinizdan sonra arkadasinizin su tepkisi maalesef hic mantiksiz gelmedi. o baslikta da iliskiniz yurumez demistik hepimiz.
Senin yapacağın sil baştanın onun hayatına getirisi veya götürüsü nedir?Yanlış anladın sosyal medyadan sil baştan ben yapacam nefes alsın o şimdi
11 bin takipçiyle baya götürüsü olacağı kesinSenin yapacağın sil baştanın onun hayatına getirisi veya götürüsü nedir?
bende diyorum ki sizi ilgilendiren bir durum yok, sevgililerinizin hayatina bu kadar karısma hakkini kendiniz de nasil buluyorsunuz.Ben baştan beri diyorum zaten sosyal medyayı ilişkiye sokma ben gitmedim var sayalım devam etmeseydi
Peki siz karışmayın sizin gibi olma zorunluluğum yok işinemi gelmiyor ayrılır en fazlabende diyorum ki sizi ilgilendiren bir durum yok, sevgililerinizin hayatina bu kadar karısma hakkini kendiniz de nasil buluyorsunuz.
Kimin 11 bin takipçisi var senin mi?11 bin takipçiyle baya götürüsü olacağı kesin
Hayır onunKimin 11 bin takipçisi var senin mi?
120 ne ara 11 bin oldu yevrum?Hayır onun
120 takipçisi var 1000 hedefiymiss guyaa ama onda sosyal.medya bırakmayacam hepsini hackletiyimde görsün yoksa içim rahat etmeyecek
Yok 11 bin instagram120 ne ara 11 bin oldu yevrum?
e ayrilincada rahat vermiyosunuz, yok hesaplarini hacklerim vs.vs.Peki siz karışmayın sizin gibi olma zorunluluğum yok işinemi gelmiyor ayrılır en fazla
Sen onu inşallah hackletirsin de, adam da iyice emin olur ne kadar kötü bir seçim olduğuna, Spotify' dan bile engeller artık seni.Yok 11 bin instagram
Tiktok 120
Benden gittikten sonra umrumdamı istediği yerden engellesinSen onu inşallah hackletirsin de, adam da iyice emin olur ne kadar kötü bir seçim olduğuna, Spotify' dan bile engeller artık seni.
Peki vedam sadece benim istediğim gibi olacak hepsi bue ayrilincada rahat vermiyosunuz, yok hesaplarini hacklerim vs.vs.
ayrilmissiniz yine huzur yok adama neden cünkü takintili oldugunuz kadar bulaşıksinizda
Yapsana lütfen. Nolur yap. Yap ki adamın kafasında en ufak acaba kalmasın hadi.Benden gittikten sonra umrumdamı istediği yerden engellesin
Neyse sağolun mesajlarınız için kib
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?