bitti:(canımdan can gitti:(nişanlımdan ayrıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi babol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

babol

Ziyaretçi
nasıl canım yanıyor.gözlerimden yaşlar nasıl süzülüyor.mafoldumben
4 senedir emeklerle büyüttğüm aşkımdan deli gibi isteyip nişanlandığım insandan saatler önce ayrıldım.mafoldumben
sizede anlatmasam içimdeki volkan beni benden alıp götürcekti.içimi dökmek istedimsenağlama
bizim hikayemiz 4 yıl önce başladı.hayatımdaki hiç kimseyi böyle sevmedim.böyle sevebilceğimi bile düşünmezdim.hani derler ya canını istese verirsin.verirdim.
en büyük korkum onu kaybetmektimafoldumben
1 sene çıktık.saçma bi nedenden ayrıldık.1 sene ağladım.hasta oldum.tam kendimi toparladım.çıktı geldi.seni seviyorum diye.asla ona hayır diyemeyen ben.kollarımı açtım.
barıştık.deli gibi seviyorum tabi.bir sene sonra beni aldattı.öyle üzüldüm ki.hayat bitti sanki.neler dedi neler yalvardı.öyle seviodumki affettim(belkide en büyük hatam affetmekti zaten)ama kolay toparlayamadım.hep bi güvensizlik oldu içimde.oysa çok değişti.gözümün içine bakıodu.mutlu etmek için uğraştıo durdu.ama yinede içim içimi yiyodu.en son 2 hafta önce bi güvensizliğim oldu.ailemede anlattım.sonra benim hatalı olduğum ortaya çıktı.özürler diledim ama bi türlü affetmedi ailemede anlattım die yüklendi.
böyle 2 hafta soğuk davrandı bana.bugün konuşurken dedi içimden atamıom affedemiom seni.
çok gücüme gitti ben dedim neleri affettim.artık tükendim dedim.bitsin anneni arıcam sölicem.ses çıkarmadı.kapadım.
annesini aradım.dedim suçlu ben olim benim yüzümden bu hale gelmiş olalım ama ben dayanamıom dedim.kızım dedi kıskançlıklarından oluo dedi.herşeyi annenlere anlatıomuşun dedi.
dedim siz öle diosanız öle olsun bitiriyorum ben dedim.küçümseyerek hani çok seviodun bukadarmıydı sevgin dedimafoldumben
hani beklicektin.oğlumun sıkıntıları var hani destek olcaktın dedi kapadısenağlama
bitti şimdi yine o bitmez ayrılık günleri.
önümdeki günlerden korkuyorum.
herkes beni suçlıcak.dicekler pes etti.kimse bilmicek çektiğim acıyı.
öyle gücüme gittiki.destek olmazmıyım canımı verirdim ona ama tüketti gücüm kalmadı.
bide ben suçlu oldum.ben ayrılmış oldum.
adaletlimi bu dünya?
çok canım yanıyor senağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence basit kıskançlıklar yüzünden köklü bi ilişki bitemez, demekki bitmesi için başka nedenler varmış :ecrin_bebek:

canım kendini üzme.affetmişsin kaç kere.evlensen de böyle olsaydı daha mı iyiydi.boşver hayırlısı buymuş de.seni seviyorsa çabalar zaten.hakkında hayırlısı olsun.

kıskançlık yüzünden bitmediki zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kendini üzme.affetmişsin kaç kere.evlensen de böyle olsaydı daha mı iyiydi.boşver hayırlısı buymuş de.seni seviyorsa çabalar zaten.hakkında hayırlısı olsun.
affettim.ama obenim küçücüm şeyimi affetmedi.ona güvenmedim die.
o bana dio şimdi sevseydi bırakmazdı die.annesinin sözleride çok gücüme gitti inan:çok üzgünüm:senağlama

hakkında hayırlısı olsun canım
hayırda şerde Allahtandır biliyosun
kendini üzme demicem çünkü bu çok zor biliyorum
içini dökene kadar ağla
ama ayakta durmaya çalış

hakkında hayırlısı olsun canım
hayırda şerde Allahtandır biliyosun
kendini üzme demicem çünkü bu çok zor biliyorum
içini dökene kadar ağla
ama ayakta durmaya çalış
çok kötüyüm.
çok canım yanıyor.onu canımdan çok seviyorum ama.bigün böyle bitceğini biliodum
herşey taze.fotolar duvarda
aldığı çiçekler
baktıkça eriom
bitiom
ama artık bittimsenağlama

nasıl bı davranısınızdan dolayı sızı affedemıyo?..
kucuk dıyosunuz ama belkıde buyuk bısıdır..

öyle deme ya içim parçalandı
atlatıcaksın cnm
sana tavsiye yanında herşeyini anlatabıldıgın arkadasın kuzenın kım varsa mutlaka biri olsun
konuştukca daha rahatlarsın odaya ttek basına kapanım kalma sakın çok kötü olursun:1ninca:

arkadaşına küçük bi oyun oynadım.nişanlımın ağzından arkadaşıyla konuştum msnde.
arkadaşı bişler döküldü.bilmeden.
bu oyunu oynadım annemlerede anlattım die affetmiyor.

çok kötüyüm.
çok canım yanıyor.onu canımdan çok seviyorum ama.bigün böyle bitceğini biliodum
herşey taze.fotolar duvarda
aldığı çiçekler
baktıkça eriom
bitiom
ama artık bittimsenağlama
ıkı secenek..
ya bıtıyorum hastalanıcam onsuz yapamam dersınız ararsınız sensız yapamam dersınız..ve emınım dogrusuda budur cunku annesıde sıze demıskı oglumun yanında olmalıydın bugunlerınde dıye..ve yasadıgnız herseyı neden ailenızle paylasıdınız kı..
ıkı kısı arasında kalmalıymıs bazı seyler annesıde sızı bu konuda uyramıs..
yada
onu hayatınızdan cıkarıcaksınız cevreye bakmadan kım ne dusunuyo demeden..
gelecege onunuzue bakıcaksınız..tutunmaya calısıcaksınız yenıden..hayata

arkadaşına küçük bi oyun oynadım.nişanlımın ağzından arkadaşıyla konuştum msnde.

ne döküldü arkadaşı CADIARZU

atlatcağımı bilsem ama öyle sevdimki onu.
4 sene tek bi hata yapmadım.git dediği yere gittim.gitme dediği yere gitmedim.
gözünün içinde eridim.ama güvensizliğimi yenemedim.oda çok üstüme geldi.
dayanamadım.tükenmiştimmm.sadece ilgisini kesmese yine asla asla bitirmezdimmafoldumben

canım kaç yaşındasın ? at resimlerini neyi varsa.bitti madem.üzülürsün ağlarsın ama zamanla acın hafifler inan.olan olmuş biten bitmiş.

sızce bu kucuk bı oyunmu?..
bırısı sızın msn nızden baskasıyla konussa ..
kusura bakmayın ama bende olsam cok kızardım..
nısanlınızda olsa onu bu tarz saygısız oyunlarla denememelıydınız..
ve herseyı gecın kalkıp bunu ailenızede anlatmanız affedılcek gıbı degıl..

çok üzlcem.aramaktanda yalvarmaktanda gocunmam.ama değişmedi.artık insan doluyor anlıomusun okadar şeyin üstüne doluyor.
annesi haksızdı sözleri çok güvüme gitti.4 sene ne çektiğimi o bilmio.belki ondan ible çok sevdim oğlunu.
ailemle paylaşmamın sebebi insan üzüntüsünü herzaman içine atamıo.öle bi andı.ailem kötü bişi demedi nişanlıma.sonra özür diledim yalvardım.annemlerde bişi demedi

ne döküldü arkadaşı CADIARZU
bi kızla telde konuştu ama görüşmeye gitmedi falan gibi.nişanlısını çok seviyor.
kafam kurcaladı nişanlımla kavga ettik
olmadı öyle bişey saçmalamış dedi.bana iftira atıon dedi bana.halbuki sordum sadece.
bende kolay şeyler yaşamadım.insan bi kjere aldatılınca zor güveniyor.
inkar edemem çok uğraştı sonra ama sonunda pes etti

insan kolay güvenemiyor.yaptığım belki hoş değildi.kabul ediyorum.
özürde diledim.affetmek allaha mahsus.
ben onun beni aldatmasını affetmişim.o benim küçük bi oyunumu affedemiyor.
mafoldumben

bencede

hem birde ailenize anlatma cesaretini nerden aldiniz yahu

madem katlanamicaksiniz ne diye böyle islere kalkisirsiniz ki anlamiyorum

üzülme ,hastalanirsin allah korusun

hic birsey icin uzulmeye degmez

çocuk oyuncağına dönüştürdün ilişkiyi be :bbo:

affettim.ama obenim küçücüm şeyimi affetmedi.ona güvenmedim die.
o bana dio şimdi sevseydi bırakmazdı die.annesinin sözleride çok gücüme gitti inan:çok üzgünüm:senağlama

o onun annesi senin annen degil, seni anlamasini onaylamasini bekleme oglu haksizda olsa onun tarafini tutar...

cok fazla deger vermissin cok fazla sevgini göstermissin hatalarini af etmissin kisacasi simartmissin hatan bu iste

vazgecilmezsin hissi verdigin nisanlin seni hafife almis nasilsa ayrilmaz diye hep onun istegi olmus

belkide bu yüzden bitmesi hayirli olmustur,yarin bigün evlenince cicim aylari ask bitince pisman olabilirdin, üzme kendini bukadar, buda sana aci bi tecrübe olsun

kimseye hakkindan fazla deger vermeki, sana olan saygisini yitirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…